15

Неформална

преди 10 години

Много е хубаво, че в управлението има хора гледащи в бъдещето и знаещи каква подготовка ни е нужна за него.

14

Анонимен

преди 10 години

Считайте проблема с младежката безработица за решен (кадърните младежи избягаха от България,а останалите си намират други занимания),а ако някой иска да си намери работа,ще се справи и без вас. Икономическият растеж ще се случи въпреки вас (защото Европа и САЩ излизат от кризата),а за Шенген не мисли,няма да стане докато сте на власт.

13

Анонимен

преди 10 години

До АнонименBG hardcore komplaksarshtini :) "Nie sme naj-zle a vsichki drugi sa pashi i sa naj-dobre". Tipichni selski izkazvanija. Vsjaka imperija ima nachalo i kraj. BG ne e centura na sveta. :)

12

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ СЛУЖБОГОНЕЦ КАК НЕ СЕ Е КАНДИДАТИРАЛ И ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТ. КЪДЕТО ИМА КАНДИДАТУРИ ТОЙ Е ПЪРВА ПУШКА....САМО ОТ КЛОН НА КЛОН ...ПАРИ ДА ИМА !

11

*_*

преди 10 години

Охооо, то е ясно защо гея се тъпче от сега за европарламента-след 4 год може да му се иска да поеме и председателството!! Въх!

10

Черен Петър

преди 10 години

Миналия месец от едно изявление чухме, че Шенген не е сред приоритетите на това правителство.Сега чуваме обратното - ще работим за туй и онуй.Пълен конфиденс и интровертност на духа!

9

Случаен

преди 10 години

Много му е крива усмивката, както му е криво управлението. Сам не си вярва в това, което говори. Как точно са го изтепосали фотографите. УНИКУМ,май се самозабрви, но ще му се стъжни усмивката. Народа вече не търпи, да го мачкат и крадат ***. Скоро ще грабне сопите и тогава ...... ще бъде един живот, а този ще се крие в миша дупка или ще се скрие под крилото на друга партия. Това го може има опит, Като пеперудка от цвят на цвят.

8

Анонимен

преди 10 години

Уникална снимка!Браво dnes.bg!

7

пинко

преди 10 години

Много крив и леко *** този Бе! Делян Пеевски е депутат от БСП викаш а ???

6

mda

преди 10 години

Абе нещо израженията на нашият премиер стават все по- "изобретателни" или нещо бъркам?

5

Killuminati

преди 10 години

Значи 2018 закриване Еврейския съюз хахаха, не е истина просто!

4

Анонимен

преди 10 години

Оглавяваме 2018г. олелеййййй, тия от ЕС имат ли изобщо акъл??? Това означава началото на края на ЕС, гарантирано от историята българска. Която и империя да се е захванала със нас е загинала:- Рим и Калоян- Византия и братята Асен и Петър през Иваило до Симеон- Османската???- Великия Райх???- СССР???

3

социолог

преди 10 години

Опорните точки са в действие:- Ще се справим с битовата престъпност в края на 2014 г.- 2015 г.-Ще повишим минималната заплата 2016-2017 г.Ще повишим мин. пенсия и заплата един друг пътТака от година на година и мандата ще свърши с обещания за светло бъдеще. Кой ще го чака и докога не знам. Хайде и пак да гласувате за БСП-ДПС-Атака-ДС.

2

Анонимен

преди 10 години

ЩО МУ Е ТАКА ИЗКРИВЕНА УСТАТА?

1

Анонимен

преди 10 години

О не! само този не!