11

Неформална

преди 10 години

Още едно едно изказване от гербер, което звучи като крадеца вика, дръжте крадеца. Какви лоши практики ще се връщат? След като ГЕРБ не са в управлението, значи, че лоши практики няма. И какво мрънкат, че с този изборен кодекс няма да могат да се върнат на власт? Никой не ги иска във властта.

10

Анонимен

преди 10 години

Не искам *** и турци да ми определят съдбата!

9

Анонимен

преди 10 години

Браво на Плевналиев!!!! С един удар и "Империята на злото" ще потъне в забвение!!!!А кои са лицата на империята е видно от паническата им реакция БСП-ДПС-ДС ха, ха, ха !!!!ОСТАВКА и избори за ВНС, нова Конституция, 100 мажоритарно избрани депутати и президентска република

8

БЪЛГАРИ...

преди 10 години

ДА НАПРАВИМ от СОФИЯ ---КИЕВ!!!САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!!ТОВА Е ИТЕЛИГЕНТНИЯ ОТГОВОР НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НИЕ НЕ ПАЛИМ КОЛИ , ГУМИ И КЪЩИ!С РЕФЕРЕНДУМИ--- ЩЕ ЗАПАЛИМ БЪЛГАРИЯ!!

7

Анонимен

преди 10 години

къде дa нaмеря подпискaтa, в провинциятa a?

6

Анонимен

преди 10 години

товa гaсудaрство е нa олигaрхиятa, мaфиятa и опорните точки, копие е нa восточното и опрaвия нямa, сaмо лъжи! кеф ми е обaче, че и тия мaлоумници, които подържaт гaсудaрсвенaтa влaст тънaт в мизерия и нищетa, мaчкaт ги и им плюят в очите!

5

ПОДПИСКАТА ВЪРВИ..

преди 10 години

НЕ СЛУШАЙТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИЙ ОТ НС!!!ПРИСЪЕДИНИТИ СЕ КЪМ ПОДПИСКАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМ!!ПОЛИТИЦИТЕ , НЯМА ДА НИ ОПРАВЯТ КЪЩИЧКАТА !ТЕ МОГАТ САМО ДА Я РАЗВАЛЯТ!НИЕ --БЪЛГАРИТЕ САМИ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!!!!!!!!!ТЪРСЕТЕ ПОДПИСКАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМА !!ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МЕНТЕТА!!

4

Ахмед Доган

преди 10 години

Няма да се притеснявате! Аз вече съм СЛОЖИЛ "ХИКСА" на цялата Държава! Почти всичко е моя собственост! :) ;) :) Е........ има малко и на приятелчето Б. Б. ;) ....... но аз определено съм с повече "имане" :) ! Всичко това , разбира се , нямаше как да се осъществи без дейната помощ на ДС , БКП , няколко Масонски Ложи и "приятелски настроена" Турция........... ;) !

3

Анонимен

преди 10 години

Вместо Х във всяка стайчка да има по един малък печат с който да се маркира в квадрата. Така няма да има измама.

2

избирател

преди 10 години

Направете си изборния кодекс както на вас ви е удобно. Ние ще се съобразим! Ще си платим всичко! Ще се съгласим!Не мога да бъда такъв *** и затова не участвам в изборния цирк!!!Направо си напишете протоколите у дома, за да може бързо да ги замените в изборната нощ!Тиквеници

1

Анонимен

преди 10 години

Да се махат с фалшименто кодексите си и псевдо дебатите. Електронно гласуване минимум за българите в чужбина и да престават с измишльотините.