14

681

преди 10 години

Некадърен и нежелаещ да работи за народа си министър =не работеща здравна система =алчни лекари = работещ за бог да прости среден персонал= болен и умиращ народ.

13

до 12 и 13

преди 10 години

Седем милиона мишлета,робуват на ДС-ченгета,а със доклади критикува ни ЕС-тои си пие кафето!

12

Анонимен

преди 10 години

Министърке и сега фелдшерите ходят на повикване и носят отговорност защото има доктори където не може един абокат да сложи ама си взима 1000лв заплата.Това е ежедневие фелдшерите на повикване а шофьорите им помагат като медицински сестри и мъкнат с носилката като хамали-ама вас какво ви интересува нали им давате мизерната заплата от 350лв

11

Някой

преди 10 години

Е няма такава *** като комунистическата. Пожелавам и на тази и навсичките като нея всичките пари дето са ги откраднали от Българския народ да си купят свещи с тях. И не сте прави тези мръсни *** не са за оставка, те са за БЕСИЛОТО. В най прекия смисъл на думата

10

Анонимен

преди 10 години

Мишки...

9

Анонимен

преди 10 години

Да не би да си мислите че това го прави с грижа за пациента?След въвеждане на уведомленията пак ще се прави парлалелна търговия но който иска да прави ще си плаща на девер и Емил Райнов че горкия остана празна ясла от времето на Евгений Желев и дедо Радо, а комунист без да краде от държавата или да взема подкупи не може да живее.Лекарствата които липсват на българсия пазар или имат производствен проблем в цял свят като BCNU или фирмите ги изтеглиха заради неграмотен ценови натиск.

8

Анонимен

преди 10 години

А промлемът с оставката кога ще го решите??????Брат ми вече 8 месеца си купува лекарството от Италия и то за 18 евро!!!!ОСТАВКА вашта м---а *** лъжлива!!!!!

7

Един

преди 10 години

"Андреева: Здравно неосигурените да имат право само на спешна помощ"А много се извинявам, в момента неосигурените повече права ли имат от спешната помощ?! Аз си мислех, че който не се осигурява има право само на спешна помощ?

6

Рали1

преди 10 години

"В отговор на въпрос защо държавата продължава да лекува тези, които не плащат здравни вноски, министърът посочи, че се работи в посока на механизми тези, които не са осигурени здравно, да имат право само на спешна помощ. "- ние знаем кои са тези,дето не плащат и когато се изсипят с цялата рода в кабинета какво правим ? Лекуваме и им плащаме,и топла храна и подслон им подсигуряваме .Дано ви проработят законите,ама нямате воля да го правите,че ще загубите гласове за изборите.

5

Анонимен

преди 10 години

Значу учиш 6 год, медицина нямаш трудов стаж, специализираш и пак нямаш, често не се плащат и 2те минимални заплати, искате да ни принудите да вършим най-нежеланата работа на запад ли? Нарочни ли го правите, господа политици?

4

акуд

преди 10 години

андреева на всички е ясно че ти си една радио точка, дпс взима решенията. а ние българчетата си дремем като агънце за гергьовден

3

Анонимен

преди 10 години

"Проблемът с липсващи лекарства ще бъде решен!" - като измрат хората!

2

Алекс

преди 10 години

Кога най - накрая ще предприемете реални мерки стига толкова говорене нищо не се променя от вас зависи г-жо министър да изработите нов закон да го предложите на парламента имате власт , но не и желание жалко , дано детето не влиза в болница с пневмония и на вас като майка да искат по 5 лева на ден за хотел / на осигурена майка / и мъжа ви да ви носи храна защото не ви се полага в хотела СРАМ г-жо Министър СРАМ сте всички вие БОГ да ви съди

1

Алекс

преди 10 години

Ще решите само едно колко още можете да откраднете некадърници