8

Бан Ки Мун

преди 10 години

Мир да има

7

Анонимен

преди 10 години

Древните гърци създали олимпийските игри точно с тази цел "да не се воюва по време на състезанията" но от тогава до сега човечеството много се е променило и то към по-лошо!!!!Нека Всевишния да даде разум на всички без оглед религия, цвят на кожата, политически пристрастия, националност АМИН!!!!

6

до 1

преди 10 години

типичен коментар от *** човек. Хомосексуализмът не е нарушава нито един закон, за разлика от изброените от теб криминални деяния.

5

Анонимен

преди 10 години

"САЩ предупредиха за терористични заплахи при полети до Русия""Министерството заяви в съобщение, че САЩ "нямат информация за конкретна заплаха за страната в момента""Винаги съм ценял конкретиката в дадени твърдения.

4

Иван Лебанов

преди 10 години

Дано БОГ да пази спортистите на тази Олимпиада и да станем свидетели на едни добри и интересни игри , приключили без сериозни инциденти от типа "МЮНХЕН 1972" !!!!! Смятам , че ще има СВРЪХ ОХРАНА и няма да има проблем за зрители и спортисти! С интерес ще гледам най вече турнира по Хокей на лед и Ски Алпийски дисциплини.... може би донякъде и бобслей :) Другите спортни дисцпилини НЕ са ми особено интересни :) .... А нашите "куфари" там дано влезнат в първите 100 от 101 участника хи хи хи :)))) !

3

Шамил Басаев

преди 10 години

НЕ съм съгласен с тоя "зов" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..........................

2

mishuga

преди 10 години

Олимпийските игри са едно от най-великите спортни събития на света! Те трябва да бъдат символ на разбирателство и обединение. Всякакви различия, политически, етнически, класови трябва да бъдат забравени!Всички световни лидери, които насърчават бойкот към това събитие под каквато и да е форма трябва да бъдат игнорирани и осмивани заради нелепите си изказвания.Какви простотии ми говорят нещастните журналистчета, които търсят само скандали и сензации?!

1

Анонимен

преди 10 години

Прано,изтеглете си войските от окупирана Грузия!