10

муспи

преди 10 години

Медиите не съобщават по хуманитарни расови и етнически причини, че ние редовно изнасяме в изсраел цистерни с кръв на 13 годишни българчета. Безплатно, с кръв не се търгува - само от приятелство.

9

Hmmm

преди 10 години

Edna torbichka gratis Turska pradnja

8

Анонимен

преди 10 години

Е за това не напускам България и Родопите, къде е оня министърпредседетел Камерън дет ривеше, че ще ги превземем......Сега требва да му продадем десет торбички родопски въздух омесен малко със звучна българска пръдня от боб и кисело зеле та ***!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Ние сме бедни хорица...продаваме това което ни е останало....

6

kokalala

преди 10 години

do 3Смешко ти може да си купиш земя в която и да е Европейска държава защо и те да не могат да си купят наша?Щото ти нямаш пари и се пукаш от злоба ,яд?

5

Анонимен

преди 10 години

Ей, не давайте идеи на нашето правителство...сега ще започнат да ни взимат данък въздух...Щом от него се изкарват пари...няма да се минат те!

4

Анонимен

преди 10 години

TO NA BYLGARINA NI6TO NE OSTANA VZEXA MU RABOTATA I ZAVODITE.VZEXA MU I ZEMATA SEGA OSTAVA I VYZDUXA DA MU VZEMAT I DA LQGAME DA MREM.TOVA E CELTA

3

Симо

преди 10 години

Не е луд кой яде зелника ... Това е същото, като устройствата за икономисване на гориво и електричество - направено е за мързеливи хора, които с минимално усилие "постигат" невероятен ефект - включваш в контакта или запалката и готово. Но хитрото за търговците е, че е недоказуемо откъм ефект и не можеш да ги осъдиш че са ти продали светещо диодче за 200 лв. А тези пликове имат ефект - дишаш и се подобрява интелекта ти - след като отвориш плика осъзнаваш че си дал парите дал 9 паунда напразно :).

2

Данаил

преди 10 години

а бе нали от 2014г. щеше да се продава вече свободно само земята на България на чужденци, за въздуха не беше ли поне от 2018 ?Или вървят комплект?А хората пакетирани по 200 лири парчето-кога?

1

Манго

преди 10 години

Я искам от Каспичан тухларната.