102

Атака поне отстоява и до днес българските интереси!

101

"Нито правителството на Герб, нито сега управляващите нямат волята да построят АЕЦ Белене..."

100

ДРЪЖТЕ СЕ АТАКИСТИ... трябва да си възстановим държавата!!! "То е внесено ноември и ние имаме допълнение и корекция по темата. Нашата решителност по въпроса за "Белене" остава", допълни Сидеров. За разлика от другите партии той не е предал народа си, отстоява и до днес Българските интереси.

99

Анонимен

преди 10 години

До МдааВзел е хапче,но не това,което е подходящо за него.

98

Анонимен

преди 10 години

Не не сте,само сте се договорили с ДПС,а това е нещо друго.

97

Волен Фъшкията

преди 10 години

Доган,Местан и *** не можеха дълго да баламосват умногледащият електорат, че Живков е жив и наеха пес да джафка . Да събира прогледналото стадо...това са последни дни на *** ,,,като рапър иска да бъде актуален/брутален в играта . *** депутат голем смех

96

Анонимен

преди 10 години

Волен --един луд за връзване.

95

Анонимен

преди 10 години

Lechisi , brigadata na Volen che nesa spali pochti cqla vecher ! Sashto taka gordo sa podkrepqli Belokosiq si LopatoFurniker...

94

Оооф

преди 10 години

Скрий се бе ***! Какво стана, доган ти дръпна каишката май! Ами така е, не може да скачаш срещу желанията на този който ти плаща! КЛОУН! ЛЪЖЕЦ!

93

Мдаа

преди 10 години

ПАК НЕ СИ Е ВЗЕЛ ХАПЧЕТО..

92

Волен Фъшкията

преди 10 години

***, *** и пак *** изсрана от Меди Доганов за сплашване на тъпият си електорат. Волен *** е бита карта слуга на Доган,Местан и Накланя

91

Иван

преди 10 години

Що има толкова злоба тука? Не е ли злобата, която ни насаждат отвсякъде, една от причините да не се случва нищо добро в Родината? Сидеров е краен, да, е и какво от това? Все пак чуйте го и преценето какво той лошо прави за БГ, какво престъпление, което да вреди на нация и народе е извършил, какво предателство, какво е продал или откраднал, както повечето от депутатите и министрите ни през целия ни "демократичен" период? Един от няколкото политици, които по някакъв свой начин се боро за доброто.

90

Волен

преди 10 години

Аз си папкам субсидията и почивам на Варадеро, а вие продължавайте да гласувате за мен. Заплата 5000 лева, пенсия 2000 лева обещавам.

89

опааа

преди 10 години

Как ще се отметнеш , ибрик, нали си на заплатка в руското посолство ??!!?Да не те похарчат, като клетия Луканов, ''братушките'' ,ей...Фнимавай

88

Един българин

преди 10 години

Riiiiiidiiiiii, pagliaaaacciooooo......

87

Анонимен

преди 10 години

Наистина ли? Чак такава злоба? Понеже Сидеров управлява тези 25 години и е 100% отговрен за разграбването на България, понеже беше премиер 5 пъти досега. Хората ще започнат на инат да гласуват за Волен!

86

ОСТАВКА!

преди 10 години

Болен Сайдера

85

Анонимен

преди 10 години

Вие гласувайте, а те да си вдигат заплатите.

84

.

преди 10 години

Пишете, че утре от 18 часа има протест пред НС , защото депутатите решиха да си вдигнат заплатите понастоящем 2200 с още 350 лева за добрата работа по унищожаването на страната и народа ни , това става в момент , в който на бежанците се полагат по 1100 месечно , а българските пенсионери измират като кучета с пенсии от 150 лева , техните пенсии ще бъдат вдигнати с 4.50 лева , пишете ги тия неща и утре , когато има 200 човека не се чудете защо сме най-нещастния народ в Европа.

83

Анонимен

преди 10 години

Ще дойде ден и всички патриотични партии ще се обединят, за да се спаси България от ционистките марионетки, еврогейовете, олигарсите, продажниците, чуждите монополи, антибългарските неправителственни организации, тайните общества, сектите и другите народни изедници. Не гласувайте за БСП, ГЕРБ, ДПС, РБ, СДС, ОДС, НДСВ, защото всички, са клонинги на бившата БКП. Гласувайте за патриотичните партии, за да спасим България от юдомасоните. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!