31

Туй говно

преди 10 години

ДИИИиииииректно в затвора, че с мошеничество зае този пост.Бойко Борисов че е *** и *** милицонер е ясно, но това *** съвсем умишлено излъготи.Тия двамцата директно, крайно време е, да ги наградим с въжени вратовръзки и да висят по .......Еххххх ,америко ти си имаш чичко ЛИНЧ.Бе в тая и-ана страна България, няма ли ИСТИНСКИ, ЧЕСТЕН мъж?ИЛИ ВСИЧКИ СТЕ КАТО меките китки.ЕЕЕЕЕЕЕ-аааа ти държавата!!!!!!!!!!!!!!

30

Кочо Честименски

преди 10 години

След скорошната реч на турския външен министър в гр, Сараево ( речта му е нубликувана във в, ,,Нова зора,,от 4 фев, 2014 г,) господин Давутооглу няма работа в България ,за да ни подготвя за възстановявяне на Османската империя на Балканите

29

borkoslav

преди 10 години

И защо този толкова важен въпрос няма да бъде обсъждан, като той е най-належащ в момента?! Президентът нали го раздава голям закрилник на бизнеса, ами това е бизнес, нека да постави въпроса, или той се застъпва само за определени бизнес интереси?!

28

kompot

преди 10 години

Президента по-добре да си подаде оставката, защото една среща като хората не може да уреди. Това на нищо не прилича.

27

Georgiev22

преди 10 години

Защо се оправдава? А ако утре турчина се направи на сърдит и каже, че причината е единствено и само Росен Плевнелиев, то какво ще направи тогава? Като нищо може да си вкара голям автогол, задето не намери време да се срещне с външния министър на Турция Давутоглу. Според мен това е страшно несериозно и недопустимо за един президент, който трябва да бъде за пример, а не за поучение.

26

macintosh

преди 10 години

Плевнелиев уж все нищо не прави пък му много зает графика. В политическата игра няма никакви случайни неща.

25

Анонимен

преди 10 години

Пореден дипломатически гаф на президента само защото Плевнелиев не може да си направи графика.

24

Анонимен

преди 10 години

Erdogan ne go e pusnal toy mnogo mrazi DPS i komunistite

23

до 20

преди 10 години

Объркал си се - правилното, което трябва да запомниш, е НИКОГА И НИКЪДЕ ДОВЕРИЕ В ТУРЧИН !!!

22

Кирето Дипломата

преди 10 години

Плевнелиев нарочно работи за влошаване отношенията с Ердоган , като забравя , че това вече е май последния приятел на Борисов на международното поле ! Но той Бойко е цар да си печели врагове !!!Разминали се по завоите , хайде де!!!

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 20КАТО ТЕБ ЛИ

20

Ламтеж за власт

преди 10 години

Явно е дал дупе за да стане президент!

19

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА и по никакъв повод нямайте вяра на ром(българин)

18

Що скърца с зъби ???

преди 10 години

Бойко ЯКАТА му го е наврял.

17

Осман

преди 10 години

Ще се оправят взаимнно и от двете страни,но повече може да загуби България.!Защо след няколко години турските греждани ще влизат в ЕС без визово и също така прозводството и превозите значително ще се улеснят.Между друго нашите управляващи не визждат опасноста от кризата и не действат за каузата на България да се реализират на всякъде.Предполагам че на българските управители се дърпат конците от Запада,когато европейската стока се нанаесе тогава ще пуснат тировете,КАКВО ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА БЪЛГАРИЯ?

16

qwerty11

преди 10 години

е ми то ред си има трябва да си чака реда....

15

Е ,КАК ,БЕ...ХА,ХААА

преди 10 години

*** Е ....СТРАХОТЕН ПРИТЕГАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ВСИЧКИ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ВСИЧКИ ГО ХАРЕСВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Аз

преди 10 години

До АнонименА бре *** ***! Хората ти казват, че външния министър на Турция не ще да дойде само за Вигенин, а ще дойде само ако и президента го приеме - къде тук е вината на президента?! Че е имал друга работа в предложения от Вигенин ден? Ами външния министър първо да види кога е удобно за президента и тогава да си уговаря срещи с чужди външни министри! Той да не си е мислел, че турчина ще бие път само за един Вигенин?!

13

Анонимен

преди 10 години

А бре П**** Маринкин, ти си ПРЕЗИДЕНТ, бе *** ***! Остави външния министър да се разправя с турския ВЪНШЕН министър. (Не че *** не е същия плъх като тебе, но поне няма да посрами поста ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, лижейки турски за*ници и да се приравнява на по-нисък пост)

12

Анонимен

преди 10 години

Плевнята са го отсвирили.Тя е жена му не го сафери та кой ли ще го вземе на сериозно?