87

бай Иван

преди 10 години

Ще се крием с Бисеров зад Петното.

86

МРАВКА

преди 10 години

ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ? ГОЛЯМ ЦИРК Е ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ КОЕТО СПОРЕД МЕН Е ЗБОРИЩЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ. КОЛКО ЛИ ВРЕМЕ ЩЕ Е НЕОБХОДИМО НА НЯКОЛКО МИЛИОНА *** ДА ГО ОСЪЗНАЯТ?

85

Анонимен

преди 10 години

Така управляващите си лепнаха за пореден път петното, което няма как да е за други. Не съм си представял, че в дъното може още да се дълбае. Начин да се обезцени историята с Бисеров, защото след нея ще последват "вечната усмивка", "ментата", "бюрековците" и какви ли не още петна, размножавани от "осички", "спинаджии", "корнелчета", "неработили паралии", "медийни певци", "чуждопоклонници - доносници от всякакъв етнически произход"...и какви ли не още задкулисни играчи.

84

Анонимен

преди 10 години

BISEROV GO POSO4IXA OT ES OT NAI-VISOKO MQSTO .VLASTTA SEE OSRALA DO U6ITE DA SE OPRAVQ SEGA.DOLU BSP DPS I KOMPANIQ OSTAVKA

83

Анонимен

преди 10 години

КАК МОЖЕ ДА ТВЪРДЯТ ЧЕ Б. Б.СЕ Е СРЕЩАЛ С ПЕТНОТО КАТО ТОВА *** БЕШЕ НЕОТЛЪЧНО ДО ДОДУК-БАРЕКОВ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.ДОРИ НЕ СЕ КРИЕШЕ КОГАТО ОБИКАЛЯШЕ ИЗ СТРАНАТА ЗАЕДНО С НЕГО. В ПАРЛАМЕНТА СТАВАТ СМЕШНИ И ДПС И БСП .ВМЕСТО ДПС ДА СИ НАЛЕГНАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СВЕДАТ ГЛАВА, ЧЕ БИСЕРОВ СЕ О...РА ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ ОНЯ КОЗЕЛ ЛЮТВИТО НЕМОЖЕ ДА ГО НАДПРИКАЗВА ЧОВЕК.МОНИКА ПРАВИ ШАШМИ - ГЕРБ ВИНОВНИ!НА ВСИЧКИ Е ЯСНО КАКВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ПЕТНОТО-ПО ПОРЪЧКА ДА ЗЛЕПОСТАВИ Б.Б.НАРОДА НЕ ПАСЕ ТРЕВА ГОСПОДА.

82

хоха

преди 10 години

Преполагам че основното занимание на комисията ще бъде "... дайте сега да видим ... как да не лъснат и нашите *** на показ?!!" А и някой левкъм заплатката ... за участие в комисии ... БА*ТИ МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА!!!

81

stanik

преди 10 години

oshte edno dokazatelstvo che ne stavate za parlamenta

80

ognyanz

преди 10 години

Не се разбра Петното ли е ходил при Бойко или Бойко при Петното и кой на кого какво е обещавал, та това ще изяснява тази комисия.

79

2345

преди 10 години

ЗАТОВА СТУДЕНТИТЕ ИСКАТ ОКУПИРАТ НС

78

Анонимен

преди 10 години

Ще размиват, ще размиват, докато нищо не остане.

77

Анонимен

преди 10 години

Бисеров не е слушал,за това сега му дърпат ушите,той е продажник продаде се за власт и пари на една етническа партия ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИЦИ ТЕ НИ

76

Анонимен

преди 10 години

samo enichari davate

75

Лекето

преди 10 години

По ТЕЛЕВИЗИРО ПЕТНОТО-*** се похвали, че е свалило правителството на Борисов. Какви срещи, какви заговори, какви пет лева бълнувате. Лекьосаните са ***, Пламен, Сургей, Лютвито и всички негови кукловоди! Не ни занимавайте с глупости, особено в интернет. Тези лъжи може да ги разправяте на бабата от Долно Нанагорнище! Тук не хващат вяра!

74

Анонимен

преди 10 години

А за срещите на Петното с Орешарски и Овчев за гражданските патрули, дето ги даваха по телевизията???!!!!!А Мая дето се хвалеше, че новия изборен кодекс бил съставен с помощта на хора като Петното?!А Петното и Бюреков??!!Обаче не, те веднага искат да изместват темата към някакви хипотетични срещи на ББ с Петното.

73

MAFIA

преди 10 години

Подготвят по селата бабаити за Кметове съответно после Обштински , Областен и накрая Депутат , как да нема КОРУПЦИЯ после , от всяко дърво *** не става . Трябва да се спре тази СХЕМА Кмет-Депутат

72

Анонимен

преди 10 години

DEPUTATITE SCTE NISCHTQT.XAIDE DA VIDIM KAKVO SCTE IZNISCHTQT.GARVAN GARVANU OKO VADI LI?TOQ SCHTE MU SE IZVINQT DAJE MOJE I DA GO NAGRADQT.DEPUTATI V BORBA S KORUPCIQTA A DA VIDIM KOLKO IM STISKA.

71

Галя

преди 10 години

Тоя до кога ще му влачат присъдата,хората от Европейсия съюз им казват,че е мошенник,откраднал купища пари,нашите се чудят как да го оправдаят,това не е правосъдие,а подигравка на народа!Пълно безверие на народа в полиция,съд,парламент,правителство!!!!Тея що са се родили,нищо добро след тях!? Само за кражба на пари,дано се задавят!!!

70

АНОНИМЕН

преди 10 години

До Дон Кольо - Кольо каква армия и какви военни ,като в армията ни се напълни с *** за да препикват паметниците на българските патриоти.

69

ДО 76

преди 10 години

Че то има ли ВОЕННИ?

68

ПРОПУСНАЛИ СА

преди 10 години

Да разследват защо Иванчо е пикал накриво.