31

колко хуманно

преди 10 години

До BulgataniИзраел може да заселва"завърналите се"в окупирани палестински територии,да лекува терористи биещи се със Сирийската армия,да окупира Сир.Голански възвишения и да са виждате ли във война със Сирия от която 2/3 са във"Велик Израел"..(вкл.големи части от С.Арабия,Египет,цял Ливан,Йордания,1/2Ирак,та и част от Турция).

30

покажете как

преди 10 години

Вие ги посрещнете по-добре.

29

вън сирийците

преди 10 години

Сирийските емигранти претовариха търпението на българите!

28

сирийска измет

преди 10 години

Кой си ти бе, петно , Амр ал Азм, че да ни държиш сметка какво да правим ние с нашите пари! Ако не направим стената по границата, кой знае още колко ваши *** ще се домъкнат! Не ме интересува етническата им принадлежност, това са сирийци, с които България няма нищо общо и не е длъжна да ги посреща и храни. Турция да ги приема. САЩ да ги прибере. Какво са се лепнали за България! Теб кой те е канил в бежански лагер у нас! Върви си в Сирия!

27

Bulgatani

преди 10 години

До ? 16. Израел не може да приеме сирийски бежанци, тъй като Сирия и Израел са в състояние на война. Въпреки това, в Израел сега се лекуват около 800 ранени сирийски жени и деца. Израел плаща за лечение.

26

Huki

преди 10 години

..Bulgariya ne iska ot nikogo uroci po moral!! Nie ne sme kanili nikoy ot Siriya! Za tova che sme prieli 10000 bejantci, ne oznachava politika na otvoreni vrati! Edna Franciya prie samo 500 siriytci, nyama ot kakvo da se pritesnyavame! Bulgariya shte pomaga , vapreki bednotiyata! Nikoy ot tezi nesretnitci nyama da ostane nedohranen!

25

Анонимен

преди 10 години

Абе що не си ги взимат в америка като толкова са се загрижили?

24

Анонимен

преди 10 години

Евреският Европески парламент и Световният такав питаите тиях един от депотатите им казал че Европеиците триябва да платият за холокоста и колонезирането на света и Африканците и Азиатците триябва да идват в Европа за да имало вазмездие вижте едно клипче в You Tube напишете Europa und die schwarze Masse но само Бог знае Истината

23

Анонимен

преди 10 години

поредния *** се изказал , да си ги вземе в хАмерика , като е много загрижен , първо разпалват конфликти , после дават съвети , а после критикуват другите , за това че им сърбат попарата , защо не критикува американското правителство и евреите

22

2

преди 10 години

арабин който преподава на тъпите американци ,които пускат араби в страната си ,да им гърмят сгради и маратони...а не пускат например българска певица която има уговорено турне или майка да иде да види сина си ....пълни ***.

21

гешев

преди 10 години

ми тя, системата, беше въпрос на време да се претовари от роенето на ***! бежанците само ускориха малко нещата! сега поне има кого да обвинят! а после?

20

Анонимен

преди 10 години

Професорът е представител на Сирийската опозиция.

19

Кикс

преди 10 години

Господин професоре, що не дръпнете една прочувствена реч на американците - за тяхната "стена на срама" по границата с Мексико, ами типично по американски сте ръгнали да наливате акъл на всички други, но не и на Вашето правитество? Така е по-безопасно - нали! Пък и показвате състрадателност и будна гражданска съвест като хуманист и активен общественик... На умряло куче тръгнал нож да вади!

18

двоен стандарт

преди 10 години

Професорът,представител на Сирийската опозиция атакува местна партия с лъжата,че"използвали ситуацията за да печелят популярност"поради искането им да се ограничи имиграцията но не казва нищо за съседи на Сирия,които не приемат бежанци.

17

Анонимен

преди 10 години

НИЕ БУЛГАРОТО СМЕ ГОЛЕМИ РСИСТААА И ДАЖЕ КОЛИМ И *** *** ОТ ЦЯЛ СВЕТ - АЙ БЕЖ ДА ТЕ НЯМА

16

GYUBEKLIEV

преди 10 години

BULGAROTO SA RSISTAAA

15

йованчо

преди 10 години

Американското радио защо не казва колко бежанци има в Америка - 0. Те разпалиха войната в Сирия заради техни интереси, а ние да носим последствията. Тоя професор да си взима дипломата и да си я завре отзад. Аман от арогантни изказвания. Гърция вдигна 5 метрова стена, Турция вдигна стена и я минира, а нашата 30км бодлива тел им вади очите. Не щем тук ***. Да си ги прибират американците.

14

Вън Сирийци

преди 10 години

А някой знае ли, че Сирия е бивша колония на Турция?

13

Кой е прав ?

преди 10 години

Американско радио говори за ДЕМОКРАЦИЯ ! Това е все едно Хитлер да говори за свободата на евреите .Все едно тумор да ти се явява като признак на здраве !... Те в Америка бежанците от Куба как ги посрещаха ? С отворени обятия ли ? А мексиканските имигранти как ги ловят по техната граница ? Ама тех не можеш да ги критикуваш ! Те са безгрешни ! Но те могат да критикуват другите !

12

?

преди 10 години

Сирийски бежанци,Ливан 862 231,Йордания 591 922,Кайро 133 267,Багдад 217 144,Турция 594 827,Израел ? -Syrian Regional Refugee Response UNHCR.