133

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ

преди 10 години

До М, да ..."ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ"! ЛЕЛЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ ДА ВЯРВАТ НА МЕСТАН И ДОГАН? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

132

Конструкт Местанов

преди 10 години

Агент Павел иска да си върне малко от парите с които плаща на Сидероглу за подкрепата на правителството и ще се възползва от всяка възможност, която му се удаде за да откачи някой лев!

131

lsl

преди 10 години

И Бостан ли ще го съдят

130

един

преди 10 години

Голяма грешка Бойко направи че не ги натика по затворите.Сега щеше да е много поо различно от това коетоо е.Тия мекерета не се спряха ,а техния бисеров го покриха заметоха следите и сега дса света вода ненапита.Пълно безумие е тая държава/политиците ни/

129

Мистър Z

преди 10 години

*** тез дупетати станали спортисти. Днес цял ден скачат. Боруисов скочи, Местаноид скочи. Не стана ясно само на троен скок ли, на висок ли или овчарската.

128

Кр.Кръстев

преди 10 години

Местан отново се е запенил и то яко?! Що тъй,бре.чоджум?! Пази си силите за "народната лю - бов" !Човек не може да си каже вече мнението у нас - така ли ще я караме ?! Че много се докачаш на институции,бе?! А това,че ти където седнеш и станеш говориш предимно на турс ки не е ли за съд?! В БЪлгария ЕДИН Е ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК - БЪЛГАРСКИ!Турски говорят в съседна Турция-влакове за там,автобуси и самолети -бол !Прав ти път -няма да съжаляваме за теб! ОСТАВКА !ОСТАВКА! ОСТАВКА!

127

Питане

преди 10 години

Много фенове на Местан в този форум?Ама вие сериозно ли подкрепяте ДПС и Местан или ви плащат?

126

Анонимен

преди 10 години

Allah e velik kazaha ot Pozitano

125

НЕ СЕ НЕРВИ 143...

преди 10 години

...ВЗЕМИ СЕ САМОЗАПАЛИ ИЛИ СЕ САМОУБИЙ.....САМО ТАКА ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!ХАЙДЕ СТАНИ ГЕРОЙ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА

124

хас ям

преди 10 години

До 137!!!!!Сигурно ти не си учил/учила ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ,а извличаш данни от WIKIPEDIA ,защото си ***/ка и набързо си принуден/а да прочетеш набързо и да ме обиждаш. В нашата библия пише "Обичай ближния си"а във вашия коран сигурно пише "Съди,унижавай,убивай българската ***".Ако си толкова вещ/а сигурно ти е известна българската поговорка"Който гроб копае другиму сам пада в него".Забрави за историята и не забравяй,че живеем в 21 век.Може би ще разбереш смисъла на думите ми. Приятен ден!!

123

Е, КАК БЕ...ХА,ХААА

преди 10 години

...ИСТИНАТА БОЛИ ОТ ДУМИТЕ НА БОКО...!!!ЩЕ ВИЯТ *** .....ЩЕ ВИЯТ ПАК , КАТО ПОЧНАТ ОТ ДПС , ДОГАН И МЕСТАН ДА ГИ ОБРЯЗВАТ...ХА,ХА,ХААААААААА...АМА ОТ КЕФ, ЧЕ ОТНОВО СА НА ВЛАСТ!ПУСТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕРАЦИ...ХА,ХА,ХАААААА...

122

Владимир

преди 10 години

Ще се срещнете в съда Местане и ще загубиш ! :) Вие сте виновни за всичко лошо което се е случило в БГ в последните 25 години ***! махайте се от България чужденици , пявици проклети !!! България в момента се ръководи от Украинец и Турчин!!! ЕВАЛА!! ще ви избесим и изколим като пилци !!

121

TankoBG_

преди 10 години

Червените чугунчета вият в тон с началника си Местан. Та чак на фалцет го докарват.Споко бе! Пазете си воят за след изборите. Ще ви трябва.

120

Д-р Лектър

преди 10 години

Борисов е гладен за власт и много комплексиран за това че се изтърси така здраво,и сега в главата му денононщтно е една мисъл която не му дава мира да спи а тя е"Ще им покажа аз на всички останали че ще ги бия пак на изборите въпреки всичко"!От тук тръгват всичките приказки на тъпия пожарникар,който се опитва да внуши на населението че ДПС е водещият фактор в страната,а той и никой друг е компетентния да я спре!Човека на САЩ в България се изчерпа с измамите и вече е празен и безпомощен.

119

Хуйсаняж Главатоглу

преди 10 години

Господин Местан, Моля спрете да правите скандали и впрегнете всички сили за да оправите държавата ако ли не тя ще ви оправи много скоро вземете си девичски *** болезнено ще да е. В БСП някои стари най накрая проумяха че балона на деструктивната политика се спукал, усещайки, че потози начин си режат клона на който седят. А аз знам че вас това не ви интересува вие сте на власт за да унищожите тази страна и да спомогнете разделянето натериотрията между Турция и Русия. Правда ще има въпрос на време

118

дo: хас ям

преди 10 години

да беше чел малко История на България , можеш да пишеш тука значе можеш да погледнеш , какво пише в Уикипедия

117

Rei

преди 10 години

Vnimanie ...... darjavata ni se poturchva otnovo , a komunistite ne vijdat tova .

116

партиен член

преди 10 години

Ага.Я първо кажи за Пеевски и Бисеров па после се оправяйс Борисов.Трябва да има някакъв ред.

115

дo: 133

преди 10 години

За тези *** ли става въпрос : Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

114

хас ям

преди 10 години

А..бе откога тия *** започнаха да съдят българи? Нямат търпение да ги довършат ли? Гнусен изверг.