59

Неформална

преди 10 години

В ГЕРБ не могат да четат, да смятат, камоли да гледат на боб. И те постоянно повтарят някакви опорни точки и лаят като ***.

58

Анонимен

преди 10 години

До ДО 26И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА, КОЯТО Е СПОСОБНА ДА БИЕ КОМУНИСТИ ТУРЦИ И *** ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

57

Анонимен

преди 10 години

Най-интересното е кога ще обявят че България се закрива като държава,като гледам този ден наближава с шеметна скорост.

56

Анонимен

преди 10 години

Не гледат в ГЕРБ на боб, а на ТИКВИ!

55

Анонимен

преди 10 години

А бе я кажете *** ГЕРБ-еристи защо мразите комунистите у нас, а лижете задниците на комунистически Китай???

54

варненка

преди 10 години

САМО КАТО ТЕ ВИДЯ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА И СЪМ ТИ БЯСНА БЕ НАГЛЕЦ-КОМУНИСТ. МИЛИОНЕР ОЩЕ НА 30 ГОДИНИ С ПАЛАТ И ЖИВЕЕЩ КАТО КАПИТАЛИСТ И ЩЕ ДАВА ЪКЪЛ НА СИРОМАШИЯТА И ЩЕ ГОВОРИ ОТ ТЯХНО ИМЕ ! НЯМА ЛИ КРАЙ ТОЗИ ЦИНИЗЪМ !

53

Анонимен

преди 10 години

До за Бойко-комунистаТи беше там и видя или така ти пише Моника в опорните точки ?

52

Анонимен

преди 10 години

До до 50ТИ САМО БОЙКО ЛИ ВИЖДАШ ? НЕ СИ ЛИ КЪСОГЛЕД ? АМИ ХОРАТА НА СТАНИШЕОГЛУ, АМИ ХОРАТА НА ДОЛЕН СИДЕРОГЛУ, АМИ ДОГАН И СВИТАТА МУ НЕ СА ЛИ ВИДНИ КОМУНИСТИ ?

51

Анонимен

преди 10 години

Още ли има заблудени хора.да вярват в комунизма.ако искат еи я с.корея.ще има чартьр.цял свят не ги иска.мамка им ***.трябва да искат прошка от цяла бьлгария.а не тоя *** да пуска език на другия *** местан

50

Анонимен

преди 10 години

То не се иска много акъл за да се види какво става. КАКто се казва никой не е пророк в собствената си държава.

49

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не гледа на боб,а гледа какви ги вършите.И не само ГЕРБ,всички ви гледат и като ви знаят кои сте,не е трудно да се разбере накъде върви икономиката.

48

ББ забогатя с 4 млрд

преди 10 години

Герб направи дългове на България от 11 млрд., а им се губят общо 17 млрд, отишли незнайно къде при замразени доходи и при направени по-малко км магистрали и пътища от предното правителство на Станишев, а по-точно милиардите явно са в нечий джоб, защото упорито се говори, че Борисов е натрупал лично 4 млрд. по времето на Герб като премиер.

47

Бай Йордан

преди 10 години

Ако има някой когото мразиш и искаш да го прокълнеш но по хуманно пожелай му да го управляват комунистическо - социалистическия пролетариат.

46

за Бойко-комуниста

преди 10 години

Когато се деполитизираше МВР, Бойко каза "аз МВР напускам, но БКП няма да напусна". Напусна МВР и с комунистическите пари си направи фирма, а си обогати фирмата като мафиотски бос - с рекет.После пък като крадеше държавните/нашите пари.Онзи Бойко-комуниста дето и баща му у дядо му си бяха комунисти, та за туй го уредиха да учи в школата на МВР дето не беше за нас простосмъртните, ама за пожарникар, че е много *** за ДС.А, дядо му по майчина линия бил убит, ама от братята на тази дето ***

45

Буда

преди 10 години

Аз много не разбирам от макроикономика и политика, занимавам се с бизнес. Гласувах в началото за гербавите, но такова дърво като при тях не бях ял до сега. То бива *** но като Боковите рендета нема никъде. Тия за 4 години ме разориха, а оня очилат перераст Дянков е за убиване направо!

44

до 50

преди 10 години

"САМО КАТО ВИДИШ КОМУНИСТ"Нали за комуниста Бойко Борисов говориш

43

Анонимен

преди 10 години

И БЕЗ БОБ САМО КАТО ВИДИШ КОМУНИСТ И МОЖЕШ ДА ПРЕДПОЛОЖИШ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ !

42

Анонимен

преди 10 години

И на пъп гледат

41

Анонимен

преди 10 години

Есента ГЕРБ дойдоха на власт и Дянков каза, че до Нова година бюджета му ще бъде вързан. Спря всички плащания на държавата към бизнеса по договорите с фирмите, спря връщането на ДДС и ... да успя!Ех да можех и аз да спра плащанията си и само да получавам какъв семеен бюджет щях да имам...После Дянков каза, че който се откаже от 10% от вземанията си ще му плати.Ето ви мутренската политка. 10% вземаха СИК и ВИС...Ама нали шеф му беше доказана мутра....

40

Анонимен

преди 10 години

Гледат на тиквени семки, на туй дето изпада от Тиквуняка?!