17

нейсе до 14

преди 10 години

Много плоско и първично разсъждаваш, по-скоро обобщаваш защото май те мързи да мислиш....тревичка - хероин ми звучи малко като бира - абсент! Я кажи сега пак някоя гениална мисъл!

16

Готино

преди 10 години

До НаркоманСлед легализацията на марихуаната в Холандия има спад на жълтаците с 50%

15

Анонимен

преди 10 години

И аз не го знаех кой е, но ми стана любопитно и се разрових... В доста филми е играл. Жалко. Лека му пръст. Между другото е бил на 46, а на снимките изглежда на 50+, да не кажа на 60, което е доста показателно за начина му на живот. Ама те наркотиците са си кофти работа...

14

Анонимен

преди 10 години

До НаркоманИма програми в Холандия, в които вемсто държавата да преследва наркозависимите им дава заместител на наркотика. ПО този начин се водят на отчет, не крадат и не правят зулуми, не купуват от наркодилъри, имат възможност за лечение.Вместо да са забранени и да се хвърлят милиарди за борба с наркотиците е възможно, да са контролирани и да се помага на зависмите хора, като в същото време са отрязани доходите на мафията. Само трябва да се мисли.

13

Наркоман

преди 10 години

Къде сте защитниците на тревичката сега. Да не мислите, че този е почнал на хероин отначало. Чакам порция минуси.

12

Анонимен

преди 10 години

Пълен будала!

11

Анонимен

преди 10 години

Тоя актъор идея си нямам в кои филм е участвал тая невероятна и чудовищно трогателна участ мен хич не ме вълнува.Хубаво е да правиш копи-пейст ама поне с мисъл има ли отзвук и разбиране.Повече се интересувам от третия братовчед на Мандела,кризата в облат Патагония и температурните рекорди в полуостров Сахалин.

10

незнаещ

преди 10 години

Дори не знам кой е тоя Филип Хофман. Виж за Дъстин Хофман всички знаехме навремето. Дъстин беше голяма работа! Гледайте Дъстин Хофман и няма да помислите за други.

9

Краваря

преди 10 години

а като е правил децата друсан ли е бил или и двамата са били на черешата.искат мачовци, богати, отракани. после мама ква стана.

8

Анонимен

преди 10 години

Ох тези жениии! Те са виновни за всичко. Ако *** не беше измамила Адам с няква ябълка още щяхме да живеем в рая под крилцето на Господ. Сега нямаше да се мъчим и да мислим за прехраната си.

7

рада

преди 10 години

Към Анонимен 7: *** е това мъъъъъънинко нещо в гащите ти:)

6

сопол

преди 10 години

шумахер не го оставят да умре. тава са едни 10 000 евра на ден за болницата. може да изкара тако още 10 години почивка.а тая чавка сега наследява ли парите

5

рада

преди 10 години

Медиите пишат за Хофман, защото той е величие и има фенове навсякъде по света. Фенове, който скърбят, че толкова талантлив и интересен човек се е опитал да избяга от гадната реалност чрез наркомания.Анонимен 5 е *** като джапанка.оле

4

Анонимен

преди 10 години

Нямам нищо против човека, но как успяват "нашите" медии да възвеличаят до такава степен явен наркоман и защо продължават да пишат за него.

3

Анонимен

преди 10 години

Преди малко гледах филмът му Капоте . Не бях го гледал досега, а видях че в него печели Оскар. Велик артист мога да кажа!Да почива в мир!

2

Анонимен

преди 10 години

Вярно е. Бивш наркоман няма.

1

Анонимен

преди 10 години

вместо да му помогне да се борят заедно срещу зависимостта му, тя е искала направо да умре някъде и да му заграби милионите. Никога не имай доверие на жена!Това е девизът ми!