10

впечатления

преди 10 години

Не винаги е така, зависи от егн и наследтвени предпоставки.Моите впечатления са, че в някои случаи те напълняват.Това за "разбитите сърца" е от рекламно-медийния жанр и хваща дикиш при пуберите и тинейджърите.

9

123

преди 10 години

Точно и аз щях да кажа на номер 5 същото като номер 15. Е, не съм родила 3, а само две деца, но все още съм си 50 кг. както си и бях. Хубавото при мен е, че това е ген. Не пазя диети, просто не дебелея. Е не се и тъпча нон стоп с ядене.

8

До 5

преди 10 години

И аз познавам една, която е родила три деца, ама не е мръднала.

7

Анонимен

преди 10 години

Жена без мъж се депресира и се тъпче до ненасита!!!! ДОКАЗАНО!!!!!!!!Абсолютно невярна статия!!!!!!!!

6

Англичани . . .

преди 10 години

Писаното важи за Англия ! Това е.

5

Анонимен

преди 10 години

"когато отново излязат на "пазара на необвързаните" - отдавна не бях чел толкова точно съждение. На практика всички жени се предлагат на мъжете, но не го осъзнават.

4

ДОБРЕ ЗАКРЪГЛЕНА...

преди 10 години

...КЪДЕТО ТРЯБВА!А ТИЯ " УЧЕНИ" ` ЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА МИ ОБАДЯТ ПОРАДИ ЧТО, АДЖЕБА, СЪМ ДЛЪЖНА ДА СЪМ СЛАБА!? Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА. ЩЕ СИ ТЕЖА, КОЛКОТО СИ ИСКАМ И ЩЕ СИ ИЗГЛЕЖДАМ КАКТО ПРЕЦЕНЯ. СЛЕД КАТО СЪМ РОДИЛА ТРИ ДЕЦА, НЯМА НАЧИН ДА СЪМ 52 КИЛОГРАМА. НИКАКЪВ. ОТДАВНА СЪМ ТЕГЛИЛА ЕДНА НА ВСИЧКИ " УЧЕНИ", " ДИЕТИ" И *** СТЕРЕОТИПИ. ИМАМ СИ МЪЖ КАТО СЛЪНЦЕ, ТОЙ СИ МЕ ХАРЕСВА И ТАКА. АЗ СЪЩО СЪМ ОК СЪС СЕБЕ СИ. И СЪМ ПО- ПРИВЛЕКАТЕЛНА ОТ ВСЯКА ПЛОСКА ПИКЛА НА 20!

3

слаба жена

преди 10 години

Ама написалите статията знаят ли какъв зор е да се отървеш /зарежеш/ някой ***!!!??????Трябва да се допише, че слаби са и хората с претенции и които държат на достойнството си в една връзка, и за двата пола важи. Аман от глупости!/а в нова връзка не се дебелее лесно, дебелее се от скука/

2

Анонимен

преди 10 години

True!!!

1

Гошо Пернишкия

преди 10 години

За това има един дето са перманентно слаби.