7

thaddeus

преди 10 години

Много ми е нежничък този нов робокоп (по добре да му измислят друго име)

6

Темерут

преди 10 години

Цялата идея на този римейк е, че ще се правят продължения, но вече на римейка, не толкова, че сюжетът на стария хит "Робокоп" беше изчерпан... Беше много по-логично да направят Робокоп 4, отколкото да пресъздават филма наново, но те добре са си направили сметката, ще гушнат бая парички и от евентуалните продължения на римейка, като така практически стартират от началото.

Холивуд обича да работи по метода "претопляне на старите манджи". Когато се направи някой голям хит, веднага започват идеите за негово продължение или поредица от продължения. И така докато кравата я изцедят напълно. Ако пък не може да се направи продължение, изчаква се един период от 25-30 години, колкото хората да забравят първия филм, и се прави римейк със съвременни актьори и модерни 3Д спец. ефекти. Очаквайте след 20 години римейк на "Титаник", "Денят на независимостта", "Хари Потър".

4

Анонимен

преди 10 години

А реалността е че човек бавно се превръща в робот.

3

shady

преди 10 години

Първият Робокоп от 1987 г. на режисьора Пол Верховен беше много добър (говоря за по-бруталната режисьорска версия, която има NC-17 рейтинг). Този римейк ще е някаква простотия първо, защото ще е разводнен с много по-малко насилие (рейтингът му е PG-13), а и второ няма как да повтори оригиналната идея на оригиналния Робокоп.

2

Анонимен

преди 10 години

Ако няма сгазен човек, който преди това да е паднал в цистерната с кисилината, не става.

1

Евгени Георгиев

преди 10 години

***.