215

Отзив

преди 10 години

До ПризивОткакто Великият Волен, пръв националист, храбър защитник на държавата стана ортак с Доган и слугите му - ченгета от ДС, турците вече не са врагове на България. Сега основния враг станаха евреите. Но тзи песен вече е пята доста безславно от Хитлер. Хайде измислете някакви по-нови и по-страшни врагове. Евреите са умни - те нямат нужда от тази бедна страна с тъпо население.

214

зарата

преди 10 години

Преди изборите Сидеров викаше че трябва да се направят 50 000 гласа за референдум, а не 500 000 а сега нямало нужда. писна ми от тия политици, имам чувството че искат да ни отвратят и на изборите да гласуват колкото се може по малко хора.надявам се хората да са прогледнали вече и когато и да има избори да излезнат и да дадат своя глас

213

ми4

преди 10 години

У нашто село им викаме въртоглави :):):)

212

Шишо

преди 10 години

Колко долен трябва да си , за да бъдеш платен драскач.

211

Чукотковеец

преди 10 години

Давай Сидер Ага! Интереса клати ФЕСА!

210

Наблюдаващ

преди 10 години

До Анонимен (249-ти)"Бай *** *ометов" слушаше истината и вярваше години наред. Но когато "Новият Левски" най-сетне стана определящ фактор в Парламента, изведнъж се обърна и му показа среден пръст. Свали си маската и що да видим? Не ми било Нов Левски, най-ми било Настрадин Ходжа, който сега си осребрява лекторския и менторския "труд" през годините. Радвай се, че бай ти *** действа с *мета, а не е хванал сопата.

209

Наблюдаващ

преди 10 години

До славянинАми нали точно той се спрягаше за Левски 2.0 ? Нали затова народът му вярваше, че ще го избави от тези, дето му пият кръвчицата? Какво стана сега - къде е Левски 2.0 и къде е народът?Плъхове ще наричаш тези, които пак гласуват за гробокопачите и ПРЕДАТЕЛИТЕ си.

208

не син

преди 10 години

Ало,*** атакистчета до колко часа сте на работа ? И как ви плащат ? На брой коментари,на брой минуси или на час ?

207

Анонимен

преди 10 години

Долна ,продажна *** е СидерАга ...Такива са всички лицемери ,които "обещават" неща ,които никога няма да изпълнят ,защото знаят,че ще бъдат изхвърлени на *** на историята...

206

Призив

преди 10 години

Към редакторите на ДНЕС БГ - престанете да представяте Волен Сидеров по този начин,да изопачавате фактите и да лъжете! Не осъзнавате ли че така работите против България,против родината си,против самите вас!?!? Вие служите на САЩ,на цлото,на Израел,на евреите,които искат света само за себе си! Осъзнайте се,още не е късно! Осъзнайте се,ако във вените ви тече българска,европейска,а не еврейска кръв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

205

Анонимен

преди 10 години

За бай *** по-лесно да плюе по Сидеров от мишата си дупка,отколкото да прогледне и види истината.Бай *** от 25 години гласува за тия,дето го водят към "демокрация" и "светло бъдеще" и за тия дето му замразяват заплатите и пенсиите,но вижда вината за тежкото си положение у Сидеров,който предложи на бай *** мин.заплата 1000 лв.,но за бай *** по-сигурно било да си гласува за Боко,щото така си знаел че със сигурност ще му я замрази.А сега ми кажете има ли по-*** народ

204

Сайдер

преди 10 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ МИ МЪТИ ВОДАТА ...

203

Анонимен

преди 10 години

На *** му размътиха мозъка милионите от турци и руснаци дадени му безвъзмезно...ОСТАВКА ДОЛНА ***!!

202

До "славянин&qu

преди 10 години

А преди 25 години преливаха ли ти кръв? От кого ще ям бой на улицата - от бандюгите на Сидеров?Твоят лъв не се бие с никого, на никакъв фронт. Пие си шампанското, пуши си пурите, обикаля курортите и за фасон кълне който му падне - журнаристи, аташета.... Нали е националист, а като плъх в дупка крепи котарака Доган. До смърт се страхува да не го схруска. Ще трябва да пие боза и да пуши качак.

201

Въпрос на избор

преди 10 години

До трибютАми то и зад Болен стоят баш бандити. За нас остава решенето - кои точно баш бандити да изберем. Изборът е голям, спасение няма от никъде !

200

Анонимен

преди 10 години

Е стига с тоя сИДЕРОВ де, никой не му вярва вече на глупостите...

199

хи хи

преди 10 години

Ямболски *** на руска служба, питайте г-н Исаев, посланника на Руската федерация у насИбрика е на заплата в руското посолство, още една подлохга на ***, като посеранци да са ни малко...

198

Анонимен

преди 10 години

Гарантирам ви, че Сидеров ще влезе в психиатрията като напусне политиката. Този човек не го виждам като мине 60-70 годишна възраст.

197

Наблюдаващ

преди 10 години

Ха, вчера попитах - къде е АТАКА по темата и ето го Сидеров, гърчещ се като червей в сол.Волене, след като надълго ни обясни колко лицемерен е Плевнелиев, в крайна сметка не разбрах ТИ и АТАКА какво ще направите? Ще подкрепите ли референдума или не? Защото ако е НЕ, значи всичките ти приказки за лицемерието се отнасят и за вас.

196

бала долари

преди 10 години

България над всичко,хлапаци прости,всичко останало налива масло в евромасонската *** ***,която иска да ни заличи като българи!