15

Анонимен

преди 10 години

Имат вид на симпатична двойка, отделно и са заедно доста време- всичко хубаво им желая! Дано и нашето момче един ден стигне нивото на сърбина!

14

Анонимен

преди 10 години

6Ти като какъв се изказваш кой какъв потенциал има??На боб ли гледаш?карти ТАРО ли въртиш??Аз пък ти казвам че Лайнишо е на върха на възможностите си и до една година ще поеме яко надолу!И няма да говорим за топ 20 а за топ 120 тогава.На Ролан Гарос Лайнишо отпада в първи кръг!

13

Анонимен

преди 10 години

А къде е Лайнишо бе батеее??Няма ли да пуснете пак уфертата за "чисто новият" дарак който му бил за продаване?

12

Анонимен

преди 10 години

Хвала друже, хвала! Баш мушкарец!

11

АТАКИСТ

преди 10 години

Джокович е Човека! Колкото весел човек с огромно чувство за хумор и уважаващ противниците си, толкова и непримирим човек.Не един или два са примерите, когато съперника му прави страхотна точка откъм изпълнение от която на косъм зависи загубата за Новак и той просто ръкопляска на изпълнението на противника. Ето това е да си над нещата и да знаеш, че това е просто една игра, а не битка за живота ти, въпреки че с поведението си показва, че е готов да умре на корта.

10

Анонимен

преди 10 години

Истината за доброто представяне на Гришо на АО тази година знаете ли коя е? Че той не срещна нито един сериозен съперник до мача му с Надал. Раонич единствено ако се води за сериозен...

9

Анонимен

преди 10 години

от 7искам веднага да ми се яви някой от тия разбирачи двамата дето са ми начаткали минус и да ми каже кой номер едно на 23 години не е спечелил нито един мастър или голям шлем!Чакам!

8

Ултра Левски София

преди 10 години

СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега...стига с тази грандомандщина и с тоя сляп патриотизъм наш. Григор ако имаше потенциала за да бъде номер едно някога както е на 23 години почти трябваше да бе спечелил поне 2-3 мастърса и поне един голям шлем както са го направили Федерер, Надал и Джокович на неговата възраст. Нашия няма НИЩО. Стига фантазирайте. Вие искате Григор тепърва да се *ва с природните закони ли?

6

Анонимен

преди 10 години

до 1Гришо има потенциала да е в топ 10. За номер едно много се съмнявам, защото за там освен потенциал, трябва и капка гениалност!

5

Dublin

преди 10 години

...odobriavam.Maceto e gotino...

4

Анонимен

преди 10 години

Ей затова сърбите са по-наред от нас. Човека си е взел за жена сръбкиня да не е по-лоша от разните рускини или американки. Ама нешето отворено да се изфърга у Шараповица, щото е известна!

3

ЗОРО

преди 10 години

Егати мравояда,каква жена си е купил!

2

Анонимен

преди 10 години

Добре че изгря Джокович, че през последните 5-6 години стана скучно Надал да няма конкуренция. Велики битки правят двамата от 3-4 години помежду си. Дано ги видим тези двамата титани още на някой друг финал от мастърс и ГШ един срещу друг....Иначе готина кака си има!

1

Горчиво

преди 10 години

Следващият е Гришокович!