32

ЧРД!

преди 10 години

Честит рожден ден на сайта,който изнася революции от Америка към целия свят. И сваля неудобните на Юесей правителства по света. С "народно недоволство" на което дърпа конците.

31

Анонимен

преди 10 години

Ало, младежи и девойки, Фейса ако си мислите че е виновен да ви знаят и кътните зъби се бъркате жестоко. Няма вече обикновен човек на тази земя, на който всичките му данни да излязат на яве само да решат от централите на ЦРУ. Светът не е както през 41-ва където Хитлер е имал нужда да изненада Сталин за да навлезе дълбоко в теритотията на Русия сварвайки руснаците непоготвени. В сегашния свят няма къде да се скриеш, ако някой наистина с ресурс иска да научи нещо за теб. Така че фейса не проблем.

30

Еди Сноудън

преди 10 години

Поздравления за коментар 30 на "коУегата" Джейми Бонд :) ;) :) ............. Много точен , навременен и отговарящ на истината коментар , "коУега" !!! :) Като бих добавил към "социалния феномен" и така наречените "СУПЕР НОВИ ТЕХНОЛОГИИ" , най вече под формата на мобилни телефони последна дума на техниката......... чрез които могат да знаят всяка ваша дума и с точност до милиметри къде сте в този момент! ;)...... А Зукърбърг просто е взел някой Милионец... за да каже, че ТОЙ Е "СЪЗДАТЕЛЯТ" :) ;)!!

29

james bond

преди 10 години

ЦРУ, КГБ и МИ5 за един век не са успели да направят това, което Фейсбук направи за десет години.

28

Бат Сурат

преди 10 години

Да не говорим за смартфоните, които са тотално асоциални уреди. Седят си в рейса приятели и вместо да общуват, зяпат като зомбита в телефоните си. А бе с две думи какво ви чака младите само аз си знам, никакъв живот- Матрицата. Аедно време имаше купони, вечеринки, хората бяха сплотени........

27

Бат Сурат

преди 10 години

Моля моля, подзаглавието да се чете "Базата данни за бърза справка на ЦРУ направи 10 години". Всички останали интерпретации са грешни. Както някой по-долу беше писал *** не много точно, използва се не любопитството на жените, а изобщо желанието за самохвалство и издокарване на хората и те миличките всичко си показват. Аз такива ла.на тъй или иначе не ползвам. Който чете книжки ще се сети за "Телекрана" от романа 1984, който следи всичко и всички- ей това ви е Интернета!

26

Анонимен

преди 10 години

Аксиома : Колкото си по *** , толкова си по активен в фейса доказвайки противното.Справка - БОКО

25

Анонимен

преди 10 години

фейса е за държавни служители тръгнали да се харесат на шефа - между другото използват зарибаващи практики както при онлаин игрите. Мрежа на тъпотата ( в много големи частни компании на работното място фейса е забранен )Skype !

24

Анонимен

преди 10 години

Фейсбоклук ... не мерси!

23

.

преди 10 години

Когато Цукърбърг започне да си реже баджаците с парче стъкло от счупена бирена бутилка, Господ може и да се замисли дали да ,,прости на евреите,,.:)))) Ама ВИЕ ЗА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ЛИ НИ СМЯТАТЕ????

22

..

преди 10 години

Надписът в оранжево също си заслужава вниманието.:)))) Кой го ,,измисли,, да му вържа оная работа на възел?:))))

21

Анонимен

преди 10 години

Честно казано, влизам във Фейса от дъжд на вятър, вероятно един път в месеца. Досега не съм прочел, нито видял, нито привързал към нещо публикувано там. На ден обаче влизам в гугъл търсачката поне 5 пъти. Според това е начина да се определи, кое е по-полезно - Фейса или Гугъла.

20

.

преди 10 години

ha ha haКой рисувА женското, т.е. детското личице да му отк.сна мъ.ете?

19

Анонимен

преди 10 години

На skype и името и логото му са по-яки. Първите и единствените! И Господ говори по skype!:)

18

Анонимен

преди 10 години

Какви 10 години бе??? Скайпът е ПЪРВАТА социална мрежа, а той доби популярност едва през 2006-та. Вие осъзнавате ли каква лъжа разпространявате?????

17

.

преди 10 години

скайпа по необходимост и когато искаш да спестиш от телефон. всичко друго е капан за наивници и ***.

16

ди 15

преди 10 години

И гугъл е неговия пророк!

15

1

преди 10 години

Фейса е велик.

14

да 13

преди 10 години

После чичко сам реши да контролира всичко и се родиха тея гадости.Много подло саитче е това фб ,взело за основа естественото желание на жената да клюкарства и вече цялата човешка тайна излезе в интернет.Бе не може да отидеш до таолетната без да е отбележат ,забележат ,снимат и публикуват.Отиваш на механа и после всеки познат знае какво имало в чинията ти дали било вкусно.

13

Nexeus

преди 10 години

Ех... а какви времена бяха през 1998-2003 год. Най-добрите години за Интернет. Залите в България цъфтяха, хората се забавляваха в яки локални мрежи и супер игри. Ако искаш чат, пускаш Мирката или ICQ, ако искаш музика и филми: free.linkos.bg или data.bg - помните ли този пърия сайт? Yahoo беше най-добрата търсачка, а Google едвам прохождаше. Вскичко се намираше много трудно, И ако случи да го имаш, се чувстваш все едно си Кмета на Нета. :>