23

Анонимен

преди 10 години

Много злобни коментари! В провинцията, в някои райони, за да станеш метач на улицата се изискват връзки! Няма никакви работни места

22

Анонимен

преди 10 години

Много ме дразнят безличниците, които търсят под вола теле само и само да оплюят другите хора и да обяснят своята апатия. Единия вика, че човека е алкохолик, за другия пък бил ***, третия пък вижда някакви платени телевизии...Абе като сте мъртви души си цъкайте фейсбука и си дръжте скапаните *** плювалници затворени! Никой не се интересува от вашите абсолютно излишни оценки за хора, които изобщо ама ИЗОБЩО не познавате!

21

Анонимен

преди 10 години

Наздраве за човека- ще се оправи. Като е здрав това е най-важното. Другото става.Наздраве с едно домашно вино в негова чест! Нека е жив и здрав!

20

й

преди 10 години

До Анонимен това е Нова , а и да е на булсат , теб какво те топли , че обиждаш ? Дай пък и телевизия да не гледа той и дечицата му, та да са хептен изолирани , а ?

19

Анонимен

преди 10 години

Някой от Враца може ли да ми каже къде точно живеят, като минавам оттам искам да им оставя 20-30 лв. А и на друг желаещ да им помогне може да послужи информацията.

18

bg canada

преди 10 години

Daite smetka neka pomognem na choveka. Vseki moje da ispadne v tova sastoianie. Vluchitelno I az sam stigal do tsm che da niama kakvo da iam I sam stigal do tam che si harchih parite za zlatni ochila chasivnitzi I poketi predi 10g.Ne moje siriitzite da poluchavat izdrajka ot darjavata po 1200 lv na mesetz a tozi chovek s detzata da mizerstva. Ne e chestno. Ili veche ne sme hora? Pomagal sam mnogo, pomaga li sa mi I na men I shte pomagam.Badete hora ne jivotni.

17

Невен

преди 10 години

То живота веднъж като те очука, висшист ли си, параралия ли си бил ... вече не си същия за жалост. Дано му намерят някаква работа на човека.

16

13сти

преди 10 години

Да не излезе само ,че е някои висшист които е бил дори завеждащ смяна в Химко.Не се смеи имаше един клошар някога бил технолог във Видахим.Много сте отворени всичките,на крадците не им държите сметка ,че източват държавата ,а на честните им се подигравте.

15

да

преди 10 години

Само на сирийци и араби се дава даром и на копанарите. Да си избере един от тия етноси и ще му оправят живота.

14

Анонимен

преди 10 години

Да стане активист на ДПС!Там е далаверата!Ще разбере, че има и по-лесен живот.

13

Анонимен

преди 10 години

До 13: Искам сметка, защото искам да помогна и не съм екстрасенс като теб, за да съм сигурен, че ще ги изпие. Ами ако не ги изпие ? Ами ако ти попаднеш в тая ситуация и някой друг ме разубеждава да ти помагам ? Ами ако аз изпадна ? Да си мрем като кучета ли ? Кво ви става бе хора, къде отиде човещината ?!?!?!?!?

12

do 2

преди 10 години

Държавата Е управлението и политиците. Не бъркай държава с нация. И да правилно. Държавата е скапана, както е написал номер 1.

11

Анонимен

преди 10 години

Защо е безработен? Не е ли ходил на борсата? Необразован ли е? Неграмотен ли е? Поне един обущар или шивач може да стане от него.До 4: За какво ти е сметка? Стига с милостиня вече. Тези хора ги изящдат и изпипват парите, защото не са печелили пари със собствен труд и не знаят как да ги харчат. Като свъши дарението, пак ще реват, че няма пари. Необходими са им постоянни доходи

10

макето

преди 10 години

що му се подигравате на човеко до там ни докара демократията он поне е добре че има покрив ами коко са дет и тва немат

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя може и за българин да мине, може и за ***, но децата му са си чисти ***. Сигурно е имал за жена някоя ***. А иначе не мога да му се начудя като е здрав как поне една обща работа няма да си намериш, а се осланяш на 180 лева. Тоя е чист алкохолик мене ако питате и не му се занимава с нищо.

8

Анонимна

преди 10 години

Ако не сметка поне адрес на който може да се изпращат дрехи и помощи за децата.Те не са виновни,че живеят така.

7

Анонимен

преди 10 години

Доста сте злоби нещо... Молете се да не изпадате в тая ситуация!

6

Анонимен

преди 10 години

Това ви очаква българи...свиквайте!Нали скачахте по площадите...против бай Тошо?!Кой ви е виновен

5

bashkircho

преди 10 години

Basi statiata neshto kato ot kyde sa , smetka za pomosht neshto ?

4

Розичка

преди 10 години

Мъжка му работа. Като няма жена да го храни, се оплаква, че на мама малко парите.Синчетата гледат и се учат.