53

Алекс

преди 10 години

Мале колко е страшна тая корупция. Те я борят вече 23 години а тя се шири като невидяла.Хайде стига с простотиите господа и дами в НС. Искате ли бързо и практично решение? 240 куршума за настоящите + 240 за следващите като повторно лечение. Бас слагам на външния дълг на страната, че корупцията не само ще намалее ами ще изчезне, и то за 480 х 1.75 = 840 лева вместо милионите дето се отчитат в борбата сега.***!

52

Владимир

преди 10 години

обезпокоени? хахахаххахахаха това е шегата на века !! Станишев ?! свеотвно признатия крадец, син на масов убиец притеснен? Та той е на върха на корупцияата ...корпупцияата в Българиа се олицетворява с името Станишев! *** наглоста брат!!

51

Анонимен

преди 10 години

Тръгнали герберунгелите да атакуват БСП за корупция...присмял се хърбел на щърбел...а от къде мутрата има 2 милиарда? Да не е спестявал от закуски! Наглеци! При герб нямаше корупция по простта причина, че самата система на управление беше мафия!

50

Анонимен

преди 10 години

Аааааа, много сериозно са обезпокоени от БСП-то ама и как да не са, кат беха свикнали от 70 год само те да крадът. Сега какво се оказа, че и други слухтят, имат си обръчи от фирми, знаят как да крадат, могат да обещават и нищо да не правят!!!! Ех нема как, за толкоз години власт променихте народопсихологията на две три поколения българи, пък и не-българи!!!!ОСТАВКА!!!!!

49

Ха така!

преди 10 години

Мая Манолова каза че е предложила Пеевски! Прокуратурата да се самосезира, чист пример за корупция! Дайте положителен сигнал на ЕС!!!

48

bg

преди 10 години

До социолог: засега комунистите получават само турски х*й.

47

Анонимен

преди 10 години

Ами като са обезпокоени да спрат да крадат тогава

46

TankoBG_

преди 10 години

БСП е най-обезпокоена от корупцията в ЕС и това, че няма достъп и до нея.

45

Кара Колю

преди 10 години

Корупцията е създадена от вас-БСП, ДПС, Атака, затова докато не отидете в затвора, няма да има положителни доклади от ЕС, и живот за обикновеният Българин!

44

Един българин

преди 10 години

Хахаха, загрижили се най-после, че им ос,рани гащите ! Лицемери !

43

Анонимен

преди 10 години

Той и Путин на тоя принцип взе да упреква ЕС за неспазване правата на човека.Крадеца вика "дръжте крадеца".Където нямаме аргументи, излизаме с наглост, нали другари!Докато имаме работа с народи-роби, можем да си правим каквото си искаме, те нека мъкнат пиана и картонени танкове по площадите. Оставка и съд, казвам аз! Референдум за забрана на червените и закони с обратна сила.

БСП каза това, БСП каза онова. А БСП не каза ли каква вина има за корупцията в периода 2005-2009? Или пък корупцията е започнала едва през 2009, а преди това не е съществувала у нас? Много говори БСП. Ама говори само за греховете на предишните. Защо не поговори малко за корупцията при Тройната коалиция, за Цанков камък, за хидроинженера Доган, за скандалните сделки с тръбопровода и Белене... Или за Делянчо дебелия, който и зам. министър беше и забогатя за 4 години с десетки фирми?

41

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИ ЧУВАТЕ ЛИ,НАЙ НОВАТА НОВИНА,БСП СА СТРАШНО ПРИТЕСНЕНИ ЗА ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ В БГ И ЕС.КРАДНАТ С МИЛИАРДИ И САСЕ ПРИТЕСНИЛИ.ТОВАЕ СВРЪХ НАХАЛСТВО.ОТДАВНА СА ПОДАЛИ МОЛБИ ЗА БЕСИЛКАТА.И СЕГА САСЕ ПРИТЕСНИЛИ.

40

bai Ivan

преди 10 години

Vyi, koi sa obezpokoil :)

39

точно казано

преди 10 години

провала на дясното управление не само в България, но и в другите страни от ЕССега сме в една дължава, наречена ЕС и ще гласуваме кой ще я управлява.На вас харесва ли ви какво ставаше досега?

38

Анонимен

преди 10 години

БСП изобщо не са обезпокоени от корупцията защото според проучванията на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев такава изобщо няма у нас. Цялото притеснение на БСП е заради корупцията в ЕС която разлага опозицията у нас и има голяма опастност в девствените за корупция български земи да се промъкне европейския корупционен вирус.

37

Анонимен

преди 10 години

Какво сте обезпокоени нали вие другари създадохте мутрите олигарсите а за тях т енеобходима корупция как се разграбва държава за нула време ! Приватизация под масата без корупция не става!

36

Паисий

преди 10 години

Българска партия ли е БСП? Зададох този въпрос преди три месеца, когато на Орлов мост Сергей Станишев се извини за възродителния процес и попадна в прегръдката на екзалтирания Лютви Местан. Сега отново се питам: що за партия е БСП и ще я бъде ли като ремарке на турската пета колона в България.

35

партиен член

преди 10 години

Е как няма да са обезпокоени? Та нали доклада визира тях. Те са управляващите. Но като истински комунисти ще обвиняват предишните.Сега ще кажат а мишо бирата идр.Но за Пеевски и Бисеров ще мълчът кАто комунист на разпит.Но това си е техен стил, винаги виновни са другите, никога БКП.

34

Анонимен

преди 10 години

Видяхте ли сега че БСП-то са най-добрите ученици на другаря Путин. Бий врагът от Запад с неговите камъни. Може да си потънал до ушите в корупция, но не може ний да сме по корумпирани от ЕС, те със сигурност са корумпирани минимум колкото нас. И по правилото на другаря Путин заклеймяваме омразния ЕС че са потопени в по-голяма корупция от нас особено по корумпирани са те от перфектните соц кадри на БСП. Другари само така ще съкрушим капиталистите от ЕС и ще се придвижим плътно до путинова Русия.