15

от 17

преди 10 години

И я пак се замислете откъде идва тази дума - ЕТИКЕТ.Дали смисъла и е като етикет на стока за продаване.Или може би пък : "етикет" - съществително произлизащо от съществителното "етика". Т. е. Задължителни норми, в които трябва да се вписваме.Нищо в обществото не е задължително. Само използвах тази дума, защото не намерих по-точна.ПП: Като пия - с носталгия се сещам за една жена, на която много държа.Лош ли съм? След време ще разбера. Може би.По-добре *** и добър отколкото умен и зъл.

14

Анонимен

преди 10 години

Доста са смешни или жалки да кажа въздържателите, които си мислят, че културата зависи от това колко пиеме.Ами аз като пия повече от нормалното и съм щастлив и ПОДЧЕРТАВАМ - НА НИКОГО НЕ ВРЕДЯ ДИРЕКТНО (по принцип родителите ми не одобряват да пия чак толкова и се ядосват отвреме-навреме)тогава какво ме прави по-малко-човек? В хорските очи може би изглеждам алкохолик. Да така е.Обаче това не значи, че съм егоист, темерут или някой друг стереотип, лепнат ми от вас. Като етикет.

13

от село

преди 10 години

като се говори за пиене :....а бе мезето дали вреди ...то суджуци ..пъстарма...сланинка......еее....ама домашно произво.......

12

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Анонимен6 СЪРБИТЕ МНОГО СЕ ХВАЛЯТ ИМАЛИ НЯКАКВА БИЛКА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО ТОЧНО КАТО ВЪВ ВАШИЯТ СЛУЧАЙ КОЕТО МОЖЕТЕ ДА МУ СЛАГАТЕ ТАЙНО В ПИЕНЕТО И КОЕТО ЩЕ ГО ОТВРАТИ ОТ АЛКОХОЛА НО............. ТРЯБВА ДА ВНИМАВАТЕ ДА НЕ ВИ ХВАНЕ ЗАЩОТО ТОГАВА... ПОТЪРСЕТЕ АКО ИМАТЕ САТЕЛИТ ИЛИ КАБЕЛНА ТВ ПРОГРАМИТЕ НА СРЪБСКИ ОТ СПЪТНИКА НА 16 ГРАДУСА ИЗТОК ЗАЩОТО ТОВА СЪМ ГО ГЛЕДАЛ ИЛИ ПО НЯКОЯ ОТ ТРИТЕ ,,КОПЕРНИКУС'' 1/2/3 ИЛИ БН-БЕЛИНА/БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА.РЕКЛАМАТА НА ТОЗИ ПРОДУКТ ВЪРВИ МНОГО ЧЕСТО!

11

Анонимен

преди 10 години

Лекуваме се, бре, защо манипулирате инфомацията. Все едно да кажеш, че хипертоник който гълта една шепа лекарства е наркоман.

10

от село

преди 10 години

а във градовете гледам че освен пиенето взимат и други работи......пафкат тревица........шмъркат...па и я си пафкам от време на време ....то лошо нема уе

9

Анонимен

преди 10 години

До от селоЧе какво има за неразбиране? 10% консумират алкохол, а останалите 90% си поркаме алкохол. Има разлика!:)

8

Анонимен

преди 10 години

10% ежедневно, а останалите ежеминутно. Наздраве, да ви е сладко!

7

Анонимен

преди 10 години

ДАННИТЕ СА ДЕСЕТОКРАТНО ЗАНИЖЕНИ ! БЪЛГАРИЯ УМИРА!

6

от село

преди 10 години

тука на село непознавам човек дето не пие:...а половината не изтрезняват......кви са тия 10%..?

5

Анонимен

преди 10 години

И МЪЖА МИ Е АЛКОХОЛИК.НАПИВА СЕ ВСЕКИ ДЕН ДО НЕСВЯСТ.КАКВО ДА ПРАВЯ?

4

Гецата

преди 10 години

Всякакви такива статистики са ***...Количеството еднократно изпит алкохол без вреда за организма зависят от : теглото на човека, възраст, пол, здравословно състояние, начин на хранене, нервно-психическо състояние и т. н. Аз като пия всяка вечер по 100 мл. домашна гроздова или 500 мл. домашно червено, какво - алкохолик ли съм ?

3

Рали1

преди 10 години

Каква е мярката на българина ?Една чаша ракия и една чаша вино всяка вечер -дядо ми доживя до 100 г.Наздраве !

2

bg

преди 10 години

Светлано, да не си пияна...10% от мъжете не изтрезняват, а останалите пият за здраве

1

Анонимен

преди 10 години

Наздраве!