54

Анонимен

преди 10 години

Ами, Жорж, извикал 100000000000000 полицая да не пребият публично него. Боли го украйнския му г. з какво се случва с възрастните БЪЛГАРИ по селата, той самия НЕ Е българин, не знам как изисквате от него да служи за народа, та той е един извратен крадец.

53

bbbb

преди 10 години

Крадците бял ден няма да видят заради този ГРЯХ, да посегнеш на безпомощни възрастни ИНВАЛИДИ , няма да им се размине , Господ ще ги накаже.

52

Анонимен

преди 10 години

Признавам си - по-бедно да живея мога, но да не се чувствам спокоен за живота си - не!Няма щастие, спокойствие и удовлетворение при това положение в което са хората! Недопустимо е!

51

iv

преди 10 години

Много тъжно. Но не е ли факт - с прираста на .... се увеличава, а с това ще се увеличава и престъпността. Гледахте ли и при Карбовски изнасилената и пребита бивша кметица на село.По малките села е ужас- няма спокойствие. Това живот ли е?Спешни мерки трябва да се вземе, за да не оскотее оскотелия още повече - законите драстично да се променят и действията, мерките на полицията - спешно!

50

Жорж

преди 10 години

Станишев, защо пребиват Българите по селата? Къде е полицията? А да, тя пазят парламента от народа.Горките хорица не са важни

49

Анонимен

преди 10 години

Това се нарича етническо прочистване.Първо са селата после малките градове и така нататък.

48

Знае, понеже е чел

преди 10 години

След освобождението в БГ плъзват хиляди разбойници, държавата е принудена да приеме "Закон за изтребление на разбойниците" 1880 г. много по суров от този на хан Крум, който ги наказвал козметично с рязане на ръце.Батенберг делегирал специални правомощия на военния министър Казимир Ернрот - руски генерал, швед роден във Финландия.Чрез организиране на потери и бесена по мегданите, този смел човек елегантно разрешава въпроса с бандюгите.

47

Анонимен

преди 10 години

Комунизмът не можа, но г-н Колт изравни хората . . .

46

Трътла от Берлин

преди 10 години

Това са братоците от наше село. Аз от врачанка станах западногерманка. Като опоскат България, съм ги поканила да идват в Германия.

45

batevale

преди 10 години

50 ,Съгласен съм с тебе. Изглежда ,че голяма част от репресивният апарат на държавата не упражнява вменените функции за респект и възпиране на престъпноста като цяло. Явно е въпрос на национална политика ,а не на тяснополитически и временни решения.........А българите в България остават все по-малко.........

44

Анонимен

преди 10 години

До batevale За да работят съдилищата преди това трябва да работи и полиция и следствие и прокуратура... За съжаление на всички тези места от 25 години насам се менят малките имена, но фамилиите - не! Назначават се само "правилни" хора, издигането е според лизачески качества - и като цяло - на никой не му дреме какво става - само се оправдават с другия че не си вършат работата..

43

ivo

преди 10 години

Abe 6to mi istrihte posta be!!! nemoga da govorq protiv policiqta li a? prodajnici takiva

42

batevale

преди 10 години

"Неизвестни крадци пребиха възрастно семейство..." Ако ги хванат ,ще се окаже че са МНОГО ИЗВЕСТНИ .....Как работят тези съдилища ,че да има такъв бандитизъм ? -- От ЕС казаха съвсем ясно -- СЛАБО !................

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 40 Не е забранено, но примерно в Средец (Грудово) имаш 25 полицая срещу 3000 ***... и картечници да имат ченгетата - пак не става... Иначе си ги "профилактират" от време на време - на бащата на познат му бяха разбили вилата и откраднали лозарска пръскачка + земеделски инструменти - за 10 дена ги намериха, ама "*** файда" - нещата ги няма, мангалоида си признал, понеже е с условна - ще иде на "топло", после ще излезе и пак ще краде...

40

Анонимен

преди 10 години

***, dano da gi hvanat i da gi raz4eknat v zatvora...

39

Кърлеж

преди 10 години

Ало.... НСС и ДАНС събудете се и свършете една полезна работа.Само за седмица може да заловите извършителите ако ви дадат задачата.На клетите хорица никой няма да помогне....

38

Анонимен

преди 10 години

ИЛИ ДА РАЗРЕШЪТ ОРЪЖИЯТА ЗАДА МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ ЗАЩИТИ ИЛИ НАПУСКАНЕ НА ТАЗИ ПРОКЛЕТА ДЪРЖАВА

37

Анонимен

преди 10 години

24 години търпение граничи с простотия Там където отиваме живота и собственоста са неприкосновени и всеки има право да се защити!

36

Анонимен

преди 10 години

Станишев, защо пребиват Българите по селата?

35

бай данчо

преди 10 години

такива ***, с удоволствие ще ги къпя със сярна киселина барим по бържи да ги намери милицията