131

безпартиен

преди 10 години

Тогава като се заговори,че ще забраняват торентите това се разбра месеци преди това.А знаете ли,че сега правителството е предложило на парламента тихомълком да ратифицира забраната на торентите както и преследването на всички които теглят от торент саитовете.Това трябваше да го прочета от чужди саитове!Така,че не ми хвалете комунистите,дори аз дето съм на 50 години съм пострадал от тях и нокога не съм гласувал за БСП!Те са като кучето дето не лае-хапе и убива тихомълком!

130

безпартиен

преди 10 години

Така е по времето на управлението на ГЕРБ бяхме на ръба на пропастта и като дойде БСП на власт направихме смела крачка напред.

129

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Ретроспекция от настеящето към миналото му, Борисово.1. Срещата му с Бисер Петното и Йордан Донев компромат.2. Разговорите с Първанов и Р. Петков компромат.3. Разговорите с Кокинов и Миро Мършата компромат.4. Папка БУДА компромат.5. Разговорите с Ваню Танов за Мишо Бирата и за Вучката компромати.6. Грамите на Пардю и на ЦРУ за тъмното му минало и главно секретарстване в МВР компромат.7. Доклада на швейцарската банка за тъмното му минало компромат.

128

Неформална

преди 10 години

От ГЕРБ са свикнали да всяват шок и ужас в хората, ако не текат пари като из ведро - затова и сега се опитват да направят същото като през своето правителство. Първо всички трябва да се паникьосат и после да се започне рекетиране на народа. Обаче това правителство има доста и добри икономисти в екипът и това няма как да стане.

127

лили

преди 10 години

Катастрофа беше че ни управляваше един необразован мутрак и го търпяхме дълго време.

126

мими

преди 10 години

Това което каже тиквата никога не е истина.

125

ИЛИЯ

преди 10 години

Ако управляваха Герб щеше да бъде фатално но сега има надежда ,че държавата ще се управи.

124

симо

преди 10 години

КоЛКОТО И ДА ГОВОРИ МУТРАТА ВСИЧКИ ВИДЯХА ГЕРБ КАК УПРАВЛЯВАШЕ ДЪРЖАВАТА.

123

Анонимен

преди 10 години

Разбирам предните управляващи , привиждат им се фин.кризи , падане на правителството и те на бял кон обратно във властта. За тяхна беда и късмет на правителството икономическия цикъл е нагоре и в следващите години ще наблюдаваме все по стабилен бюджет с нарастваща събираемост на данъци , акцизи и др.приходи. Дори и да падне това правителство причината далеч няма да е финансова

122

Анонимен

преди 10 години

Чобане не сели страхувате че ще ви се потърси сметка някой ден за тези заеми Та ти си факир

121

Анонимен

преди 10 години

Хахах, само дърво ще повярва на този червен потомствен селянин!!!Преди малко си пратих св-то за продавачка, познайте колко души са кандидаствали 157 души само за 3 часа, така че селянинът от снимката да спре да лъже! Всичко се връща един ден!

120

VB

преди 10 години

Спокойно има мегдан за още 5 - 10 заема до катастрофата!!! :D :D :D

119

емо

преди 10 години

българският народ трябва да си плати за простотията "герб". боковците разориха държавата пък и даже не ги е срам да дават акъл.тъпотикви.....

118

Анонимен

преди 10 години

Чобане КОЙ ще ги връща с лихвите тези милиарди КАЖИМИ

117

Анонимен

преди 10 години

Гербер без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н

116

Форумът Смърди

преди 10 години

Щом някое Орешарско недоразумение се изкаже и появи във форума, веднага получава дирижирана подкрепа.ЗА ТОВА, Не се учудвайте, че от форума се носи непоносима ВОНЯ.Обяснението е просто, голяма част от списващите в този форум лижат задните части на г-н Пеевски. Междувременно той изпуска газове, а какви са тези газове ви е ясно само като си спомните на какво прилича г-н Пеевски.Съответните пишещи поглъщат въпросните газове и осмърдяват с тях драскайки във форума.

115

От къде?

преди 10 години

Тази невзрачна, необразована и *** личност има мнение.Това е чудо! Аз мислех, че той знае само да взима заеми, които загробват бъдещето на България. А, то човекът имал виждания и мнения.Сигурно Моника Станишева му е дала тези неверни данни като Опорни Точки.

114

Анонимен

преди 10 години

стината за управлението на Борисов е, че той изсмука докрай всички ресурси в държавата, не за да строи магистрали, а да напълни собствения си джоб и офшорните си сметки. В края на управленския му тандем с Дянков над 100 хиляди малки фирми бяха фалирали, безработицата беше рекордна и бяха натрупани над 4 милиарда нов държавен дълг. За какво отидоха тези 4 милиарда? Нищо чудно това да са откраднатите от Борисов пари, които сега стоят заровени под земята в някой имот в Банкя.

113

Анонимен

преди 10 години

Вчера втрещен наблюдавах как неграмотният доктор по аварийно развиване на пожарникарски маркучи Бойко Борисов говореше нещо за бюджетен дефицит и дългове. Това е все едно магаре да ти пуска дискомузика. Същото това магаре Борисов домъкна Симеон Дянков и оставиха пенсионерите и младите майки да умират от глад по улиците, заедно с децата си.

112

Анонимен

преди 10 години

Този освен че е *** е и нагъл, а това е най-лошата комбинация...сега лъже хората, че се теглят милиарди заеми, а всъщност се рефинансират стари задължения...разбира се на неговите поддръжници това е трудно да се обясни...хаха