85

Неформална

преди 10 години

Тази статистика изглежда една идея по-правдоподобно от тази на Алфа Рисърч. Въпреки, че отново седят големи съмнения относно ГЕРБ. Как може най-мафиотската партия и то при положение, че има и следствени от нея, напуснаха една камара хора, да е на равно с управляващата? Няма логика в това.

84

batevale

преди 10 години

Добре де ! Изравнили са се в увеличените заплати...А кога ще изравняват България със другите страни от ЕС ? Добре ,че спряха да се наричат "политическа класа".........

83

Анонимен

преди 10 години

всички изследвания покзават че Бареков има между 4,5 и 5 процента.А Боряна Димитрова наистина мноог се изхвърли стези 7 проценат наАБв, ето че става въпрос за 1 процент.

82

Анонимен

преди 10 години

До май Тиквата и бандата му ще са клиенти на прокурора.Не че другите са цвете , ама герберите-милиционери счупиха ***.А тези платени прогнози са пълна заблуда.

81

evgeni1234

преди 10 години

От снимката става ясно,че парламентарната група на ГЕРБ,прави културно-масово мероприятие-посещение на WC-по Голяма нужда.

80

Анонимен

преди 10 години

Те са изравнени не само по резултати.Разликата е само в начина по който лъжат

79

N-ти избирател

преди 10 години

Не вярвам да са много нормалните, вярващи на такива прогнози-те са с цел запазване на статуквото и най-общо са нечистоплътни...Едно обаче е вярно, щом ДПС агресивно, несъразмерно и дразнещо *** власт, печеливши ще са партиите с така нар. "националистическа" насоченост-борещи се за електората и остатъците от електората на "Атака".Но нормалните хора, макар и малко да са, знаят, че проклятието на РОДИНАТА са БСП и ДПС - вече са осветени, те са си едно и също зло-вече 25 години!

78

Dalaver4u

преди 10 години

Не разбирам какво се оплаква тоя народ от управниците ! Крали ги не знам си какво още ......А ВИЖТЕ ПАК КОЙ Е ИЗБРАН НА ВЪРХА ...........Не се оплаквайте че сте гладни и жадни и пари за лекарства няма ! Работете си за по 150 евро на месец и трайте ! ЩОМ ТАКА ВИ ХАРЕСВА И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ !

77

Анонимен

преди 10 години

Това ако е вярно - аз съм ангела меркел - всички "изследвания" в които барекопеевски влиза са пълен ментак=> и останалите проценти са пълен ментак...

76

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за хора които по някакъв начин са доказали, че имат съвест и върха на успеха в живота за тях не са парите.Такива хора едва ли ще са богати и още по-малко известни- трябва да се откриват.Докато гласувате за мултимилионерите от БСП и ГЕРБ,те ще обират всичко каквото видят,за да си напълнят джобовете.

75

BOBI

преди 10 години

vsi4ki komonisti socialisti vsi4kata tazi 4ervena *** trqbva da se natovarat na kartoneni korabi i da se pysnat v moreto-jalko za ribata

74

попа

преди 10 години

Ако изборите бяха днес, знам едно: Със стари *** - пардон, с БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА, Барекачанов и Реформаторите, нов бардак не се прави. Нито за един от тия бих гласувал. Ще гласувам само за тоя дето обещае Велико Народно събрание и нова Конституция, насочена към българския етнос, национализация на олигархските богатства и нови правила за всички граждани.

73

М даа

преди 10 години

ЕДВА ЛИ ИМА ДРУГ ТАКЪВ НАРОД ОТНОВО И ОТНОВО ДА ГЛАСУВА ЗА ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА..

72

социолог

преди 10 години

Чудя се как може толкова прости хора. В момента Държавата потъва . Само заемите са над 4 милиарда, а се готвят още 3 милиарда външен заем. И тука позитавовските драскачи за една ракия се чудят какви глупости да пишат. Абе прости и неуки комунисти-социалисти кой ще плаща тези заеми? КОЙ........КОЙ....

71

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за личности,ни за партии.Само БСП и ГЕРБ ли съществуват в България?

70

Анонимен

преди 10 години

БСП и АТАКА ще бъдат най-големите губещи на изборите. Нищо не направиха, аппс само лъжи и крадене.Да не говорим, че докараха турците на власт.

69

Анонимен

преди 10 години

43% от българите нямало да гласуват. Еми не гласувайте, има кой да гласува вместо вас-***, турците и пенсиите гласуват на 100%.После не се чудете що ни е *** държавата и сме на тоя хал.*** народ-слаба държава.

68

Коко

преди 10 години

БСП ще бие ГЕРБ!

67

Анонимен

преди 10 години

Колко и да се пънете драги ми спинозчета, следвашщите избори ще бъдат катастрофа за БКП. Ще имате по малко гласове от ДСП които и докарахте на власт.

66

Анонимен

преди 10 години

Колко и да се пънете драги ми спинозчета, следвашщите избори ще бъдат катастрофа за БКП. Ще имате по малко гласове от БСП които и докарахте на власт.