18

selianin

преди 10 години

Всички са мошенници!По непотвърдена информация всички компютърни конфигурации, използвани в ЧЕЗ са наети и за тях се заплаща сумата от 600лв./1 бр. наем на тяхна дъщерна фирма. Ако информацията е вярна.... :1. Докога ще се позволява на всички ЕРП-та ( предполагам, че в Докладите на Сметната палата за тях също ще се открият подобни случаи) да изнасят печалбата си в страните, където са "шапките" им на наш гръб и за наша сметка?;2. С какви очи искат увеличение на цената за електроенергия, с оправданието, че нямат пари за инвестиции, при положение, че изнасят печалбата си в чужбина;3. Ако

17

Анонимен

преди 10 години

Моята сметка за миналия януари беше 173 лв, а за този януари е 142 лв, така че съм склонен да вярвам, че наистина са по-ниски.

16

ГАЛФОН

преди 10 години

Сметката ми е двойна сравнение на миналата година за сметка на ниското напрежение

15

anonimen

преди 10 години

govorqt za smetki za tok a na snimkata radiator tova namek li e

14

Анонимен

преди 10 години

Миналага година явно другарите направиха някаква врътка с тези сметка и докараха 2ни или 3ни такива спрямо декември-януари 2013.Хората излязоха по улиците ужким заради тока,но е ясно винаги какво се иска накрая и свалиха властта от гняв-Хитро,но кой знае с колко милиона затънаха хората.Аз завършвах университет тогава и имахме 400 лева ток зя януари-срещу 220-230 за декември.

13

пенсионер

преди 10 години

Трябва да оправят слабия ток по селцата в България. Плащаме скъпо за ..слабо напрежение от ..1960 год. Къде е справедливостта? 2014 г. сме.

12

Анонимен

преди 10 години

А при оня *** Бат Сали как са сметките?

11

Някой си

преди 10 години

Обаче забелязвате ли тънкия намек-говори се за сметка за ток, но на фона на радиатор.Тоест сметките за ток няма да са високи или поне ще са поносими, а не двойни и тройни, обаче, Топлофикация къв ви го готви не е истина.

10

Анонимен

преди 10 години

*** ток, вода, транспорт, осигуровки не плащат.Но държавата им гарантира доживот помощи и високи детски. Даже Ореховски като дойде на власт и им вдигна детските.

9

Анонимен

преди 10 години

Според мен миналата година бяха изкуствени сметките и нарочно се предизвка общественият гняв. Явно фирмите играят с партиите. Защото имах през декември 122 лв., а през януари 244 лв., т.е. точно двойно, и много мои позмнати бяха с точно двойни сметки. Това разбира се беше гнило и хората излязоха на протест.

8

Нищо ви нема ,бе...

преди 10 години

....ОЩЕ НЕМА ЗАПАЛЕНИ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ .....ХА,ХА,ХАААААААААА....ШЕ СИ ПЛАТИТЕ ТОКА НА ПАРТИЯТА И ХОДЖИТЕ...!!!!ШЕ ИЗДЪРЖИТЕ ХА,ХА,ХАААААААААААААА

7

Анонимен

преди 10 години

По-ниски даммммм миналият месец 120 този 210

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5Има си начини, но трябва да плащаш на специалисти!Ако не издържаш наистина, играй му една кирка!

5

Анонимен

преди 10 години

По ниски, но уви....не са......

4

Анонимен

преди 10 години

Дайте някви съвети как се врътка електромера, че не издържам вече!

3

??

преди 10 години

Какво стана с лицеза? Щом дойдоха БСП=ДПС и веднага ги скатаха. Сега нищо не се промени - пак плащаме *** ток. Не им взеха лиценза, защото Моника Станишева и синът на Христо Бисеров се подписват под 50 хил. лева месечно в ЧЕЗ. Оставка, българоубийци!

2

препатил

преди 10 години

По-ниските сметки трябва да идват от стабилно напрежиние, стабилна мощност и липса на "токови удари"!Да, ама НЕ!Това е възможно в Бели Европейски Държави!

1

Анонимен

преди 10 години

e sega6niqt mesec 6te si gi vazvarnat i 6te kajat 4e bilo mn studeno