212

Анонимен

преди 10 години

Ей, момиченце селско и тъпо, никой нямаше да се знае, ако не беше Сидеров известна си само с това, че обслужваш Волен в леглото

211

Анонимен

преди 10 години

246,Подкрепих я.

210

Анонимен

преди 10 години

243,За да се увеличат драстично доходите се иска правителство на Атака което да приложи на практика "Планът Сидеров". Не става с магическа пръчица. И не става за половин-една-дори две години. ТРЯБВА ПОНЕ МАНДАТ време.

209

Анонимен

преди 10 години

241,1000 лева заплата - ако Атака са с мнозинство в парламента и свое правителство. ДОКАТО СИ ИЗБИРАТЕ БСП, ДПС, ГЕРБ, СИНИ, ЖЪЛТИ - 340 лева брато! Тва е!

208

Спиш ли юроде?

преди 10 години

ПОДКРЕПЕТЕ ПЕТИЦИЯТА ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ТУК! citizengo.org/en

207

Анонимен

преди 10 години

Най-накрая и тази мома да каже една известна за нас - НОРМАЛНИТЕ хора истина!!!!!ЧЕ гейовете в парламента са много - го знаме от предишпния парламент - Сергей, Вигенин, -емблематична двойка! Другите швестри - те са потайни! НЕ ИСКАМЕ ГЕЙОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, Нито да ни налагат техния модел!!!!!!!!!!!!

206

Мечтател

преди 10 години

До ВенциЕх, ако можеше Атака да се отдели в автономна република и да си ви прибере всички ***...

205

Анонимен

преди 10 години

волен яко изтърва момента. когато гласуваха бюджета не трябавше да се крие, а да излезе и да обяви че ако заплатата не се вдигене с поне едно 100.150 лева ще гласува против бюджета и БСП и ДПс щяха да се напикаят но ако го изпъленха той щеше да има поне 8-9 проценат сега нищо че е в коалииця с тях...... А сег вееч нищо не зависи от него, те имат и дваам независими от Герб.....

204

Реалист

преди 10 години

За да знаеш кой е хомосексуалист еденствения познат начин е да си го пробвал.Гаджева от собствен опит ли зна или накой близък е споделил сексуалните си подвизи?Аз имам само едно съмнение.Гаджева с нейна колежка(оная русата и ***) са се снимали като лизбиики.

203

Работещ

преди 10 години

Кво стана с 1000лв заплата?

202

Д-р

преди 10 години

До Той 288Интересно четиво да, но трябва да се отбележи, че тези случаи са събирани от различни места и са обединени да представят гледна точка. Градината е една единствена н Швеция а там от цяла европа са най-добре финансово. Случая с изнасилването на деца се нарича педофилия а не хомосексуализъм! Останалото е опит да изопачиш фактите и да ги насочиш в удобна за теб позиция! С една дума айде стига глупости!

201

Д-р

преди 10 години

Чудя се с колко от тези хомосексуалисти тя е преспала? Айде стига са се правили на добродетелни в АТАКА, писна ми от тях! Тая карта с хомосексуализма и злобата се изтърка!

200

Анонимен

преди 10 години

Normalni, kolko da sa normalni, kato Siderov?

199

Анонимен

преди 10 години

До ИвоИ Атака са винивни за всичко случващо се в държавата?Най бедния народ сме в света, едва ли Атака имат пръст в това.

198

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се очупим и да приемаме нещата, които по света хората са ги приели и дават шанс на различните да живеят, както искат. Според мен трябва да ги приемем, но не и да го толерираме.

197

Той

преди 10 години

Без да съм нито поддръжник на Атака, нито на Гаджева, само напишете в търсачката ва Ю туб "модерните детски градини на Европа" и гледайте за какво става на въпрос!

196

Процедурно питане

преди 10 години

Кога Волен ще го окаушят или ако мине време да се забрави!

195

партиино гадже

преди 10 години

Честит празник на патерица02.02. на тези които се снимат голи за гейкаталог и за тези които спят първо със синчето после с бащата да добият профисионален опит И станали морални стожери- Майтап !Само не разбрах волен за реклама на орехи ли се снима или за реклама на слънчеви очила.Или за мис дупе.

194

Венци

преди 10 години

По принцип съм против Атака, но тук Гаджева е абсолютно права. Никакви резби! Българинът е хетеросексуален човек. По комунизма имаше в нашето градче един хомосексуалист, но ние бяхме момчешка банда и го пребихме от бой. Оставихме го да виси с главата надолу и от главата му течеше кръв. Пуснахме *** да го лижат и хапят и се оправи. Мисля, че и досега е в психиатрия...

193

иво

преди 10 години

ако смъртното наказание не беше отменено и то се прилагаше за ***, депутатите от атака първи заслужават да бъдат осъдени. за жалост други *** са гласували за тях и са ги вкарали в парламента! като на всяки човек, с айкю по-високо от това на фалафел е ясно, че мястото им е в друга институция (жокер: занимаваща се със силни ментални разстройства!)