144

Ивета

преди 10 години

Борисов се намесил и избрал заместник на Фидосова в Монтана. Е как не, какво става в ГЕРБ без Борисов? Стадо.

143

Анонимен

преди 10 години

Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.

142

анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ вие с МЕСТАН го обърнахте на етническа основа директно нашите/***/ от берковица срещу вашите/помаци/ от чеча минаха 25 години ние ще изтърпим още 45 и тогава може би ще се появи 6-та раса.не знам дали и тя ще ви победи.при вас беше зле но при ДПС ,БСП, АТАКА, е много позле кошмарно.

141

ха-ха-ха

преди 10 години

"Пак ще ги бия"Що оставам с впечатление, че Тиквуна си представя политиката и управлението на държавата като селско мачле.Срам ме е, че този ми е бил премиер.

140

Pit Bull

преди 10 години

Tozi pat hipopotam s razmrite na slon

139

Анонимен

преди 10 години

Премиерът на Украйна заминал при семейството си във Виена. Вашите червени ще се преселят в Брюксел, за да спасяват България! Децата им отдавна са в Европейски държави! Вие ги подкрепяйте и закопавайте нас, останалите! Търсете врагът с партиен билет и оприличавайте останалите с баш вожда ви Т.Ж! Това ще ни довърши съвсем, но и вас, ако не сте от върхушката!

138

Анонимен

преди 10 години

Герб е като една египетска пирамида! Фидосова си избърса ръцете с Аврамов, Цветанов си избърса ръцете с Георгиев. Борисов ще си избърше ръцете с Цветанов и накрая Първанов ще спечели всички избори! Ура другари!

137

психолог

преди 10 години

Тъпите каскетаджии имат като аргументи само псувни и плюене по всички, които не мислят със задните си части. Например някой си rabat, че си ръб е вярно , но по вярното , че за една ракия и майка си продаваш. Това е типично за комунисти-социалисти , необразовани и *** червени ***.

136

Анонимен

преди 10 години

OH STIGA STE NI NABIVALI TAZI OTVRATITELNA MUTTRA.PRODALJAVATE DA GO PRAVITE PO SASHTIQ NACHI KAKTO PRI NEGOVOTO 4 GODISHNO ZATRIVANE NA BG.T.OI E VECHE BITA KARTA ZA NOTMALNIQ I MISLESHT BALGARIN

135

Анонимен

преди 10 години

Борисов, ако си бе свършил работата и бе проверил арендаторите, сега те нямаше нито да купуват, нито да продават! НЕ ТИ ВЯРВАМ! Това, че си откъсна половината от опашката, не значи нищо за гущер като теб!)))

134

Анонимен

преди 10 години

Силата на ГЕРБ е в идеята,коя идея,щото при ГЕРБ няма идея.Има един вожд и каквото му дийде Що ли заръката за заместник на ИФ не е изпълнена.От страх да не се сбърка,Цветанов го разкарват по дела,партийните структури са в парализа,нали февруари ще има конгрес.Нямало задкулисие,а защо Борисов решава нещата на маса у дома си в Банкя а не в централата-с Кокинов и Найденов,с Р.Петков и инвеститори за Белене,с Бисер Миланов-Петното как да се борят управляващите и нелоялната опозиция.ГЕРБ знаят ли за това.Бил подслушван,но не от власттаа,а той подслушваше и чужди и свои

133

Атакис

преди 10 години

На северната тангента до бензиностанцията ли я намери ?Дали и тя ще се усмихва?

132

rabat

преди 10 години

До социологГледам и виждам един охранен,доста понаедрял и вече оплешивял човечец,който не спира да използва селяндурски изрази.

131

до 139

преди 10 години

ама за да мразя вашата тиква не ми трябва нито позитано ,нито моника-народа до просешка тояга мани ми трябваше да го слушаме от сутрин до вечер,да той наистина може да спечели защото в България преобладават *** като него,прости и некадърни ,скатавки и устати като него,а що се отнася до референдум за изборите-забравете -просто никой няма да излезе да гласува,само ще се харчат пари ,трябва друго да се направи-да се махне плевнята ,а на тиквата да се вземе имунитета,и той ще получи инфаркт о

130

социолог

преди 10 години

Простите Позитановски драскачи изпълняват опорните точки на най-крадливата и....... жена на Сатанишев т.н. Моника бивша Йосифова. Плюене от сутрин до вечер по Б.Борисов и ГЕРБ. Да ама не . При тези лидери на БСП-ДПС-Атака-ДС никой не ви взема на сериозно. Само като видиш например Сатанишев и Б.Борисов изглежда като Крали Марко, а за Сидеров и Местан да не говорим.

129

до правораздавателни

преди 10 години

органи-крайно време е да се самосезирате за поведението на мутрата ,който се изживяваше и като мин.председател по съвместителство-той постоянно опипва жените/сигурно му е наследство от прадядото женкар/постоянно прегръща и опипва чуждите жени,буташе залъка от хляба който му поднасяха/на тиква и хляб-срам/по най-циничния начин-все едно казваше на хорските деца-на лапайте ми еди кво си,мутрата трябва не във фризера ,а в една пещера да бъде поставен и входа да бъде зазидан -с надпис -тук е ада

128

rabat

преди 10 години

До политологДали Борисов е високо дърво не зная но че е кухо ,това цяла България разбра.

127

Анонимен

преди 10 години

До 133Откъде се пръкнахте такива "ентелигентни" бе? По прости мутри и мафиоти от комунистите няма! Няма и млади хора (освен ако не са пряка рода на гореспоменатите), които да не гледат с насмешка на жалките ви напъни да управлявате на всяка цена - дори и като предавате България на турците! Биологичния часовник тиктака и знаете ли какво - вие сте изчезващ вид! Не ми пука за герб и боко ама вас ви презирам от цялото си сърце!

126

titi

преди 10 години

Boriwsov e opiten v podbora nakadrite si , taka 4e kakvito i promeni da si napravi toi znae motivite i za6to i kak e predvidil dadena stapka ,

125

до политолог

преди 10 години

Да, голям проблем ми е да ме управлява ***-мафиот и некадърник с цяла армия калинки, предатели и кадри събирани от кол и въже, експериментиращи с народа докато се учат как се управлява държава. Откак тоя се появи парламента се превърна в махленска седянка и по цял ден слушам простотии.