162

stanick

преди 10 години

Не случая а моников е забравен

161

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Относно мнението: Не вярвам на измислени приятели, икономически магьосници и предварителни победители. Трите лъжи на ГП 1. Няма да се връща в политиката 2. Няма да се кандидатира за лидерски пост в БСП 3. Нама да формира алтернативна партия/движение Цитати на Г.П. по темата: Г.П.:"Няма да се връщам в БСП, нито в която и да е друга партия, (31.10.2006,София, след президентските избори.) Г.П.: Първанов категоричено заявява, че на България не й е нужна нова партия. (11.06.2011, Търговище) Г.П.:Ще

160

Анонимен

преди 10 години

ИСКА МИ СЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ТОВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ.БРАТ МИ И СЪПРУГЪТ МИ ОТ 89г.СА БИЛИ ТВЪРДИ СИМПАТИЗАНТИ НА БСП. ОБИКНОВЕННО НЕ СПОДЕЛЯТ ЗА КОГО ГЛАСУВАТ.НО НАСКОРО ГИ ПОПИТАХ И ДВАМАТА МИ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АБВ.МИСЛЯ ЧЕ ДОСТА НАРОД ОТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП ЩЕ ГЛАСУВАТ КАТО ТЯХ.ПРЕЗ 1989г.ТЕ БЯХА НА 33 И 35г.ИСКА МИ СЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТ НИТО ЗА ЕДНИТЕ НИТО ЗА ДРУГИТЕ А ЗА ПАРТИЯТА КОЯТО НА МЕН МИ СИМПАТИЗИРА-ГЕРБ.

159

турчин

преди 10 години

До ПРЕДАТЕЛПоп Кръстьо не е предател. Историята ни е объркана и е тълкувана според политически пристрастия. Затова е сбъркано всичко в страната. И Първанов и Плевнелиев са популисти.

158

Гаврош

преди 10 години

Станишев е ***!Тези,са малко по-интелигентни,но все пак са комунсти!Весело е,как се осъждат в тази престъпна партия, даже своите!Дано има промени и да доживеем времето,да се забрани със закон комунистическата партия!Да има нова конституция и нов ред в тази страна,иначе децата ни все повече ще намаляват и ще бягат в чужбина!

157

xx

преди 10 години

Докато полицията е събрана в софия да пази властта на украинския гей и крадливата моника, *** банди вилнеят в презряната от властта провинция.Но как да стане друго, като възрастните хора и особенно тез в северозападнала България гласуват 100% за комунистите.

156

ПРЕДАТЕЛ

преди 10 години

След години историята ще пише ПЪРВАНОВ КАТО ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ БГ ПРЕДАТЕЛИ, НЕЩО КАТО ПОП КРЪСТЮ, И НЕ ЗАЩОТО СТАНИШЕВ Е ГЕРОЯ, А ЗАЩОТО ВЕЧНО В БГ ЩЕ СЕ НАМЕРИ МЯКОИ ДА ПРЕДАДЕ ЧЕТАТА, ТОВА СМЕ НИЕ НАРОД ОТ ПРЕДАТЕЛИ!

155

Тинка

преди 10 години

абв то е една от плеадата злокачествени разсейки на БКП под прикритие, но може да е за добро. СтаниШефа вече е доказал че е вреден за България. АБВ то може да не е толкова вредно.

154

kremenaabv

преди 10 години

Станишев пеевски доган борисов са лицето на мафията,сидеров и цензурата са техни производни.първанов и калфин са хора на разума и националното съгласие за доходи развитие здравеопазване

153

Shark

преди 10 години

До 165. Даа, инакомислещите са били разстрелвани или пращани по трудови лагери, а крадците и мошенниците като Станишев са били толерирани. Като махнем първото, второто все още се прави. А ако ти липсва разстрела и заточването на хора с различно мислене *** в северна Корея, там още се прави, ще ти хареса сигурно. Треперят му гащите на другарая Станишев, ще го изгонят отвсякъде. ***!!!

152

kremenaabv

преди 10 години

естествено,че ще откаже,станишев е пионката на пеевски и доган. БСП стана патерицата на дпс.

151

Ние

преди 10 години

"Господин" Първанов,заглавието на филма,който цитирате е "Следствието е приключено!Забравете!"Действията Ви директно Ви изпращат на политическото бунище,защото не можахте да преодолеете егото си да властвате и да сте социално полезен. Ще Ви напомня,че през 97-***,когато парламентът гореше Вие се срещахте със западни посланици.

150

Анонимен

преди 10 години

Навремето такива са се разстрелвали, днес им протягат ръка! Ако беше БКП досега Първанов да троши камъни на някоя кариера :)

149

Анонимен

преди 10 години

Първанов ти си *** и предател на собствената си партия и народ! Казваш, че си част от БСП, а се изказваш само по пресконференции, ела при хората обясни им какво искаш - власт, единствено власт. Навремето предаде Жан Виденов, сега предаваш и Станишев!

148

КАКВО СТАВА 2:

преди 10 години

P.S. В подкрепа на горното днес Караянчева от ГЕРБ се изпусна в Парламента, като заяви, че тази политическа класа е омръзнала на всички"

147

КАКВО СТАВА :

преди 10 години

ПРЕЗИДЕНТСКИ ПРЕВРАТ правят бивш-Първанов, настоящ-Плевнелиев и бъдещ(както не е крил намерението си)-Борисов!Гоце ликвидира(обсебва) БСП, Буда-десните, а протежето му Офшорналиев, като най-запознат с турците и технологиите ликвидира електронно ДПС. Следва референдум за президентска република и Бойко става новия бай Тошо!И Запада и родните олигарси ще са доволни с една фигура начело на държавата е много по-лесно да комуникираш(че и да я манипулираш), както и много по-евтино излиза!P.S. В подкрепа на горното днес Караянчева от ГЕРБ се изпусна в Парламента, като заяви, че тази полити

146

Анонимен

преди 10 години

***!

145

Анонимен

преди 10 години

АБВ ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ !

144

Топ Идиот

преди 10 години

Пилета бият прасета брат. Това е новия сблъсък АБВ-БСП!

143

долу мафията

преди 10 години

Направо ми писна ежедневно да гледам и слушам простотии как БКП родила нов клонинг.То не бяха СДС-та,НДСВ-та,ГЕРБове а сега АБВ.и всеки нов клонинг е по-уродлив от предишните. НОВА СИСТЕМА Е НУЖНА на България.БЕЗПАРТИЙНА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ ! Стига с тия ДС фарсове...