25

:)

преди 10 години

Сега не са ли на мода мъжете, които след като си избръснат краката, ръцете, веждите и т.н за финал си бръснат и п*тките?

24

Адвокат

преди 10 години

Днес БГ на 33г. съм и през целия си живот не бях чел по-*** статия, нито във вестник, нито в сайт. Честито!

23

Анонимен

преди 10 години

На мене пък ми харесва да съм гадняр...Муахахаха!

22

Анонимен

преди 10 години

трета точка кърти :) Вече, ако някой ме гледа лошо в градския транспорт, ще знам, че е редовен читател на tialoto.bg.

21

Анонимен

преди 10 години

Баси простотиите, баси чудото!

20

Анонимен

преди 10 години

Ааа, този на снимката изобщо не е лошо момче. Даже е много добро:)

19

Името

преди 10 години

Ся естествено не съм прочел и една буква от тая статия освен заглавието, но някак си предусещам, че това е guide (описание/пътеводител) за това как да се стане *едераст тип >пасивен< тоест, този който обича хронични разширения и наранявания на >халката<. Да Scrollnah малко да видя от жена ли е писана тая статия- от жена е писана. Казах достатъчно.

18

Georgiev

преди 10 години

Аз пък не виждам смисъл да се правя на нещо, което не съм! Изкуствено да си давам "лош" вид :D Много смешно и жалко. Даже ми се струва доста глупава статия!

17

Пурко

преди 10 години

Стига с тия клишета веее?! Какво е това ограничено мислене! Лошо момче-дрън-дрън! Ами аз има познат, гледаш го -абсолютна шматка, облича се невзрачно, такъв добряк, на мравката прави път, ама като се ядоса съм го виждал бая лоши момчета да пребива...

16

Анонимен

преди 10 години

Само в България го има това, мадамите да се връзват на празноглави тапири, дето гледат лошо, напомпан, "фешън", гола глава, татуиран скорпион на врата или още по-нелепи татуировки по тялото - като по калъп са

15

42099

преди 10 години

Ами като гледам снимката,статията е по-скоро за меки китки.Или как един гей да стане малко по-мъжествен.

14

Анонимен

преди 10 години

Днес ще отида при шефа и ще го гледам лошо без да кимам. Дали ще ми увеличи заплатата? :PВинаги съм се чудел, какво подобие на журналистика са завършили авторите на днес.бг и дали има някакъв специален конкурс, с който се отсяват добрите и остават .... хайде да не ги обиждам.

13

Иван

преди 10 години

Защо когато отида в чужда страна, та дори и Гърция по улиците виждам усмихнати, весели мъже и младежи, а в България една огромна част гледат преднамерено лошо и са винаги мрачни? Защо ли само в България за да имаш успех трябва да си лош или поне да се правиш на такъв? Докато болшинството *** у нас избират агресията и престъпното поведение нищо добро не ни чака. За съжаление именно престъпниците са най-успешните хора у нас. А статии като тази само затвърждават вече наложените практики.

12

Булгар

преди 10 години

Aйдееее ... от утре половината *** ще са "bad boys" xaxaaxxaax не стига, че и жените ни "жени", мъжете и те големите "мъже" хахахахахаххаа пародия тотална ... ами сега и още "акъл" им наливате с такива статии

11

Лошав

преди 10 години

То за лошото момиче си е ясно. Краката на два без десет и джъст Кавали. Все другите да са ти виновни когато се издъниш и... си завършено лошо момиче :D

10

Есмералда

преди 10 години

Тези сладури от Tialoto.bg са покъртителни! Очаквам с нетърпение статия "Как да станете лошо момиче"......смях!

9

lo_ridah

преди 10 години

Сложете и статия как да станем кисел гъзар.Или как се работи професия "син"Може да сложите и как да станем автоджамбаз.

8

ЗОРО

преди 10 години

Егати, умрех от лошотия и страх!

7

Любо

преди 10 години

Това показва как да се държиш като мъж , а не като нагаждач.А и е доказано че колкото по добре се държиш с хората , особено с противоположния пол , толкова повече ти се качват на главата.

6

Анонимен

преди 10 години

Намерете си работа за над 10 000 лв. месечно и няма нужда да четете подобни глупости.