140

Погнусен

преди 10 години

Много е дребен в акъла и нискостоящ на стълбицата за да е "кавалер на задкулисието".

139

Анонимен

преди 10 години

MESTANE 4UDQ SE ALLAX DONOSNICITE KYDE GI PRA6TA A GRE6NIKO DYRTI.MISLQ,4E TAM ALLAX NAMQ DA TE VZEME NA SLUJBA A 6TE GORI6 V ADA S GEQ I ZLODEQ

138

Анонимен

преди 10 години

I TAQ GAD KATO GO VIDQ MI SE DOPOVRY6TA.IZ4EZNI BE ***

137

Анонимен

преди 10 години

Кой ти вярва бе *** гнусен?

136

някой си.

преди 10 години

Ага ,Абе кво стана с Бисеров.?Кой?Къде е?

135

Анонимен

преди 10 години

Главния свидетел, "натопил" бойко за петното, йордан бонев е активист на бсп и човек на явор гечев от бсп, замминистър на земеделието!

134

titi

преди 10 години

Gostpodin Mestan , do sega tolkova godini i banicata i noga biaha v racete na Dogan , sega ne e li red savsem normalno a ne zadkulisno kakto se izkazvate Borisov da se izpravi i da kaje niakoi istini v o4ite na vsi4ki Vas , koito se kriete udobno zad garba mu i samo 4akate da vi zaraboti zaplatite , za6toto samo Borisov ima kontaktite na mejdunarodno nivo ot mnogo godini , o6te predida stane politik !!!!

133

от Уикипедия

преди 10 години

Най-големите и приблизително равни по численост са дасикане рома (български ***). Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството.

132

Ей

преди 10 години

Мазен.......Местане, къде е Бисеров? Защо не кажеш нещо за него. Тръгнал си да плюеш Първанов и Бойко. Ти на кой принцип си ---Нападението е най добрата защита. Къде е Бисеров а? Защо го прикривате. Ще му дойде и на него времето и тогава и вие ще се печете на огъня. Хайде българи да пдкрепим президента и да смачкаме мазната физиономия на тази медуза Местан.

131

ГОШО

преди 10 години

Дано Аллах се смили над теб,бобслей Местан ага, ама се съмнявам: МНОГО СИ ГРЕШЕН, ЛЮТВИ, МНОГО БЕДИ СИ НАПРАВИЛ, МНОГО ЛЪЖИ СИ ИЗРЕКЪЛ! Да знаеш,че ако продължаваш така, Аллах ще те препрати в християнския ад, да гориш там в котела с катрана заедно с Волен, Станишко и Мая... А отгоре ще ви сложат Пеевски, Цацаров , Сарафов и П.Чернев да ви притискат в катрана! 12 часа те отгоре, сетне 12 часа вие отдолу...

130

Анонимен

преди 10 години

Ком.145, продължение: Вместо самодиви, както се говори в едно стихотворение на Ботев за х.Димитър, Аллах ще ти пусне 3-4 бабачки с лицето на Мая, та като те начаколят, да ревеш като магаре от срам и обида!А отстрана ще ти се подиграват и плюят *** и Петното!

129

Анонимен

преди 10 години

ПЕТНОТО беше на ЧЕЛОТО НА УПРАВЛЕНИЕТО вече една ГОДИНА!ПЕТНОТО ВИКАШЕ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ на ББ,РП,срещаше се с ОРЕШАРСКИ И ДАВАШЕ СЪВЕТ НА ЙОВЧЕВ да се РАЗПРАВИ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ и НИКОЙ не се ВЪЗМУТИ!Даже ЦАЦАРОВ беше глух!НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА САЙР !ПЕНТО,ШАМАР И НИНА -ВСЕКИ ДЕН ПЛЮХА ПО ББ!СЕГА ЩЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ ББ Е ПЛАЩАЛ НА ЛЕКЕТАТА ВИ!ДАЖЕ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ПРОИЗВОЛ НА ЦЦ НИЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА ДОГАН ГЕЯ,МЕСТАН,само ББ БЕШЕ ПУБЛИКУВАН -ОСРАХТЕ СЕ ДРУГАРИ!

128

Гошо

преди 10 години

Ага, вземай корана, бегом на Баня башъ и започвай теманетата : по 120 на час това е наказанието за лъжа!

127

Анонимен

преди 10 години

Да знаеш, бобслей Местан ага, за това ти прегрешение опашатата ти лъжа за ББ и Петното, като отидеш при Аллах, а ти си вече човек на години, та дори косата ти е оредяла и се вижда темето ти през нея, той няма да ти осигури сочни ханъми с по един декар дупета, а ще те даде някоя като И.Йотова, та като ти скочи отгоре, костите ти да изхрущят и сетне цял месец да те боли кръста! Вместо самодиви, както се говори в едно стихотворение на Ботев з

126

Анонимен

преди 10 години

Абе Павле, къде е Бисеров бе, за него да споменеш нещо, а!

125

Анонимен

преди 10 години

Тоя козел с великите ораторски качества май усеща на къде отиват нещата,на изолация замирисва.За това и си направиха "цензурирана" патеричка,че гласовете на неграмотните може в бъдеще и да не стигнат ,и дай Боже!Та нека козела да каже с кой се среща онзи богатия журналист,дето със заплатата си наема зали да открива партия,щото е големия българин и ще ни оправя.В какво време живеем ДПС - Цензурата - ВМРО,Боже пази България!

124

Рали1

преди 10 години

До АнонимниятРазговорът в Банкя е престъпление,а самото подслушване -не ?Или ако излязат наяве разговори на Местан,Сидеров,Станишев няма да сте ужасени от това за което си говорят ?Не мисля че са чиста вода,впредвид действията им.Защо се слуша само Борисов,а не други политици ?

123

megi 55

преди 10 години

Турски фес ще дава оценка на български политик!Я се разкарай заедно с Доган,че онази телеграмка дето ти прати аллах с високото кръвно да не се повтори във вариянт гушнал букета!

122

Анонимен

преди 10 години

Поставил ги е на мястото им Местан. И те много добре знаят, че е прав и че престъпните им схеми и задкулисни игри скоро ще бъдат разследвани.

121

Патриот

преди 10 години

Като се върне Борисов на бял кон пак ще сте зад борда с ибрика и гея. Само той ви оправя като кавалер дами.