77

Анонимен

преди 10 години

Водката е здраве, а не някаква си отрова.

76

фьодор тимофеев

преди 10 години

*** , ЛИТЪР И ПОЛОВИНА ВОДКА ГО ПИЕМ НАЙ МНОГО ЗА ДВА ДЕНА И ПОЛОВИНА , *** ДУША БЕЗ ДА СЕ ЗОРИМ СЪС ВРЕМЕТО НАЙ КАТО НЕ НИ СЕ ПИЕ . ТЪЙ МИ СА ПИЙ ЧЕ ЧАК МЕ БОЛАТ ЗАБИТЕ

75

Анонимен

преди 10 години

Туй като Русия вече не е оная страна на колене ,която беше при пиянката Елцин и сащ и запада не могат да си разиграват коня по света както им се иска ,сега в безсилната си злоба ще я карат с такива измислени статистики . Днес в Русия съзнанието е съвсем друго,хората бачкат здраво ,всеки гледа да прави бизнес ,условията за това са много добри ,образованието и здравеопазването са на ниво ,в същото време в сащ масово пукясват от инфаркти и инсулти заради наднормено тегло от плюскане на гмо ***

74

АБВ...

преди 10 години

Интересно защо г-жа Василева не публикува статията за скандала във ВВС на CАЩ за употреба на наркотици от висшия офицерски състав по време на дежурства и какъв процент от американците умират от затлъстяване?Явно в момента атаката срещу Русия е по всички фронтове

73

Анонимен

преди 10 години

До $A kade sa amerikancite deto udariha *** po grub

72

Водко

преди 10 години

Да минат на виски,като англичанете или на ракия,като нас.

71

smurf

преди 10 години

Руснаците умират от поркане .... тия са открили топлата вода , скоро време ще открият и колелото.

70

Шоп

преди 10 години

До до 58не могат да карат кола с ръчни скорости, защото не знаят как да натискат 3 *** със само два крака-------------- Ако имаше малко акъл в кратуната, щеше да знаеш, че автоматика е с два *** и се кара с един крак.

69

Влади-Мир

преди 10 години

Бе нещо много бавно СМЯТАТ тия от Оксфорд. Изследването е направено от 1999 до 2010, като тренда се променя всяка една година. Защо ли са го ИЗЧИСЛЯВАЛИ цели 4 ГОДИНИ и са го сметнали точно сега?!? (Срам за Оксфорд, не могат да смятат)След като Подполковника им измъкна Украйна от грабливите ръчички, трябва да се утешават с мантрата че руснаците пият. Те че си пият пият, ама да не вземат се качат на танк, че не се знае къде ще спрат?!?;))

68

Анонимен

преди 10 години

Това на снимката са сибирски индианци, които руснаците тровят с водка така, както американците са тровили техните индианци с "огнена вода".

67

преди 10 години

Niama kakvo da se lyzem. Amerikancite sa vinovni za pieneto na rusnacite :)

66

Анонимен

преди 10 години

Тарикатчетата бодибилдъри на хеви-наркотици не могат да критикуват руснаците за някаква си водка.

65

reign

преди 10 години

И ето че някакво руско копелдаче живеещо в България, щото в русия е много яко кибичи тука и цъка минуси на всички дето се изказват против подчовеците "славянски" - *** деградирали алкохолизирани :D

64

Анонимен

преди 10 години

*** Василева, ти въобще добре ли си ?

63

reign

преди 10 години

Крастава порода са ***. Шизофренията с преобладаваща налудност за грандомания им е нациолната болест тъй както алкохолизмът им е национална спортна дисциплина!

62

ГАНЬО

преди 10 години

ТЪЙ ШИЙ !!!!!! ТАЯ ВОДКА Е ЖИВ СПИРТ . ЗА ТОВА *** ДА ПОРКАТ ДОМАШНА ГРОЗДОВА СЪС СУЖУЧЕЦ И СЛАНИНКА. ТУЙ ПРАВЯ В МОМЕНТА. ЗДРАВ СЪМ КАТО БИК.

61

rusnak

преди 10 години

Не че нащо, но когато си пийна водчица, дамите ми, не могат да ходят след като ги презадоволя.. А учените се чудят и маят, след което пият една студена вода.

60

Анонимен

преди 10 години

До dnes.bg - поправете си в 5-ти абзац "пак на гърлото" и "пак на черния дроб".

59

jan

преди 10 години

До Писна ми от тезиПрав си. Не ги обичам много ***, и съм им казвал, че на 10 от тях един става за х"". И младите не пият, а старите скришно, защото иначе ги гонят от фирмата и в къщи....А ме беше срам от българите - фитери и мотористи - не знаете що е нас"ране. Не изтрезняват с дни.

58

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден умират ог запой по 2-3 литра водка пият на ден, даже някои по 6-7 пъти умират седмично.