12

ANTIBANKER

преди 10 години

Апропо вие направихте така че съществуващите пасбища да ги усвоят разни крупни производители на гмо посеви. И сега ривете за пасбища и ливади ама няма.... има отровени полета с хибриди на рапици и други фуражни култури.

11

ANTIBANKER

преди 10 години

Редно е, така е. След като раздавахте субсидии на животновъди без пукнато добиче, трябва поне пасбище да има. Така може и добиче да си вземе. Абе *** *** работи да прави някак си му е простено, ама българин като почне да ги върти такива....

10

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА И ИДЕИТЕ НА ГЕРБ - СА ЗА ***

9

ТОВА

преди 10 години

ТОВА ОТ ОПИТ ЛИ ГО ЗНАЕТЕ ГОСПОДА ОТ ГЕРБ???????????

8

q1w2e3

преди 10 години

До Анонимен 1За СУБСИДИИ !!!!!

7

георги

преди 10 години

На едрите животновъди пасища не им трябват, както казва номер 6. Те са необходими на дребните собственици, които нямат толкова средства да си позволят скъпите фуражи. Истината е, че едраците , които се отчитат на Тикваците искат да сложат ръка върху всичко. И водата, и треватс да станат техни.

6

Анонимен

преди 10 години

Пасищата да се отдават с предимство на животновъди, иска ГЕРБ -А тези където ръстат тикви на членове на ГЕРБ

5

Анонимен

преди 10 години

Животновъд без пасище? Това е невъзможна дейност. Но при положение,че животните се отглеждат "на тъмно"т.е. хранени са със смески и обогатени фуражи, без изобщо да се извеждат на паша, тогава тревни площи не са им необходими. Всичко е популизъм, никога повече няма да пием мляко от "свободни" крави. Забравете!

4

ББ

преди 10 години

Аз предлагам да станете всички овчари, така няма да има мои твои.

3

мариана

преди 10 години

Герберите се съдраха от популизъм. Докато 6 месеца не влизаха в залата, сега демонстрират свръхактивност. Важното е да се вдига шум, след като тъпаните и свирките на *** премръзнаха. Поне са "хуманни", освободиха ги в студовете. Напролет пак ще сме тук! Познат лозунг , нали?

2

Анонимен

преди 10 години

Дават го под наем на краварите и овчарите,всичко е келепир ,даже и тревата на народната земя.

1

Анонимен

преди 10 години

Много ми е интересно - за какво е пасище на човек който не е животновъд?