14

ТОНИ

преди 10 години

ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА САМО ГЛЕДАТЕ ДА ПРЕЦАКАТЕ НЯКОЙ ИЗТОРМОЗЕН ОТ РАБОТА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛ

13

силвия

преди 10 години

ааа, да, да, хич няма, хайде стига сте лъгали, толкова сте долни

12

Тодор

преди 10 години

Е, как ще има ?! То всичко ни е наред и за това хората протестират и се чудят как да вържат двата края, за да изкарат зимата. Много нагли!

11

Петрова

преди 10 години

Какво заиграване, това си е чиста гавра с хорицата!

10

doreto

преди 10 години

Политическо заиграване няма ,но политическо крадене има и то в огромни размери.Дано Греков някога дойде на положението на тютюнопроизводителите и да види дали е хубаво да откраднат и малкото което ти се полага!

9

Иван Пешев

преди 10 години

Вие представяте ли някой да каже обратното "Има политическо заиграване с тютюна" ... Политиците са утайката на обществото и винаги ще бъдат , *** които лъжат собствения си народ по нечия чужда заповед и само и само да си запазят постовете за да продължат с далаверките.

8

ани

преди 10 години

Ухажвайте ги, другари, че лошо ви се пише. Ама, ако не са те, ще се намерят други. Не разбрахте ли, че сте нежелани!!!!

7

Денислав

преди 10 години

Печалбата на Булгартабак се е увеличила 10 пъти, въпреки цените от миналата години. За тази година колко пъти ще се увеличи при тези изкупни цени? Защо държавата трябва да е зад тютюнопроизводителите? Не държи ли Пеевски Булгартабак и той от коя партия е? Защо Булгартабак да не застане зад тези производители и да вдигне изкупните цената? Могат да си увеличат печалбата десетократно с миналогодишните цени, а с тези от тая години колко ще я вдигнат?НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТОСТАВКА

6

mario

преди 10 години

Докато бсп са на власт не вярвам на честните им очи

5

Дааа

преди 10 години

Вие тютюнопроизводителите отдавна сте ги подпрели отзад, всички го знаем! Само още им се чудим защо пак гласуват за вас? Явно не искат да си променят съдбата...?!

4

ГРЕКОВ

преди 10 години

........... нЕма политическо "заиграване" с тютюна , Другарки и Другари! Има само политико-икономическо "СМУЧЕНЕ" или направо казано "ДАЛАВЕРА" с тютюна!!! Но все пак.... разберете ни и нас , Другарки и Другари.......... Нали трябва да пълним и ние политическите каси на "любимите ни партии" , както и личните си сметки в определени Банкови институции... Ама и ние деца по Швейцария и ХАмерика храним , Другарки и Другари! нЕма как ! ...........

3

Рали1

преди 10 години

Е и защо да няма какво друго да произвеждат в този район ? Картофи,зелен боб,развитие на животновъдството,пчеларство,туризъм...И това ако не е заигравка ,здраве му кажи.

2

Анонимен

преди 10 години

А-ха няма ?има още умни българи дето разбират какво става

1

Анонимен

преди 10 години

Кажете кои са фирмите изкупвачи ,къде можем да ги видим,хем сте слепи хем сте глухи ,но нагли лъжливи и крадливи сте до гроб.