17

Бодила

преди 10 години

До 31.01.2014--5 ;Общинските съветници си ги дигнаха няколко пъти. Много им било трудно и се преуморявали. ГОРКИТЕ. Пусти прът.

16

Миро

преди 10 години

До Debora1Замисли се сега пред кого носи отговорност главния прокурор ?!! Нездравословно е да не носи отговорност пред никого .

15

Debora1

преди 10 години

Да но правителството и съда са две независими институции. Нездравословно е главният прокурор да е правосъден министър, смятам аз.

14

гьонсурати

преди 10 години

До 5:Супер нагли! Четири години предните ги замразявали,сега милионерите си ги вдигат /заплатите/,защото горките изнемогват. Супер,супер нагли и безочливи! И ще ми излизат и ще ми обясняват че са много загрижени за бедните.

13

caramba

преди 10 години

Е щом и мистър БИН се появи да дава акъл държавата наистина потъва !!!

12

оооооо

преди 10 години

На другаря Е.Йорданов да му поясним, щото нещо се увлече,че "безобразните злоупотреби с СРС" ЗАСЕГА са внушенията на управляващите. До сега доказателства за това още не сме видели. Месеци наред слушаме как Цв.Цв. подслушвал поголовно,проглушиха ни ушите и стана така,че всички са убедени в това без и едно доказ. за това. Опорните точки и истерията си свършиха работата.Ама имам предложение: Който си прави "гимнастика" на гърба на Ц,Ц.,колкото пъти кажат,че подслушвал да излизат с доказ. за това

11

щирлиц

преди 10 години

Направете го президент и премиер едновременно.Може и еврогейодепутат,да дава отчет на американците в реално време.И гвардейци задължително да има,ей!

10

Прокурор

преди 10 години

Като министър Мимето бе слаб, но като адвокат е добър.Това е мнението на гилдията. Съгласен съм с написаното и неговото мнение по темата.

9

Киро

преди 10 години

Да и "Все власт Советом" !!!

8

IVo_1

преди 10 години

Тоя какво се пъне? за кой се мисли? Неговата работа я видяхме, не струва. А той в качеството си на какво определя дали обвиненията са тежки и че трябвало да се подслушва? *** ходи сади картофи че за сдруго не ставаш.

7

Демократ

преди 10 години

Мистър Бийн, голям *** се оказахте !

6

не син

преди 10 години

Няма никакво значение какво казва този *** Мими ! Не ни е толкова къса паметта,помним простотиите му !

5

31.01.2014

преди 10 години

Без изненади - депутатите си вдигнаха заплатите

4

Omg

преди 10 години

Аз ще ти кажа защо заплатите са най - ниските в Европа. Заради тебе! Айде не само заради тебе, но и ти си част от проблема. Защото българите сме най - вмирисаното, завиждащо, алчно, лишено от всякакви ценности и от каквато и да е активност общество. Летаргирали, миризливи, мразещи хора, които на всичкото отгоре хвърлят кал в/у всеки и всичко.

3

Корадо Катани

преди 10 години

ИДЕЯ! - Главен ПроКУРор и Правосъден Министър - Златко Баретата! , Министри на Външните работи - Братя Галеви , Министър на спорта - Митьо Цукалото от "ТИТАН" , Министър на Културата - Митьо Пищова , Министър на Вътрешните работи - Агент Тара с прякор "Тошо Батков" или "Бай ви *** Балкански" , както ви хареса! ;) , ПРЕМИЕР - ТОДОР СЛАВКОВ - ПИЯНКАТА ! ШЕ НИ ОПРАВЯТ............... ТОЧНО ТЕ............... ВЕРВАЙТЕ МИ , БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! :) ;) :)

2

Анонимен

преди 10 години

Не ме интересува кой кого подслушва, кажете нещо за заплатите и пенсиите, защо са най ниски в Европа?

1

Анонимен

преди 10 години

както е тръгнало и Анастасия Мозер ще питате какво да правим от тук нататъкмного баби хилаво бебе