88

Дръндер

преди 10 години

Това лъжливо....има много избирателна амнезия, сякаш, към него не валяха същите обвинения! Ама друго е да си от другата страна на бариерата! Всичко се връща! И на тези дето дерибействат сега ще им се връща, както стана с ГЕРБ! Карма!

87

Анонимен

преди 10 години

Цветанов бил много учуден защо изобщо проверявали ювелирните му акции, които се оказаха в пълната си степен извън закона и дори такива, че само устно е посочвано кой да бъде проснат по очи, ей тъй на. Ама как, мига на парцали Цветанов, регионалните дирекции имаха пълна свобода Бившият МВР-министър направи позорен опит да набута на пангара шефовете на регионалните дирекции на МВР, след като и *** в дирекциите прекрасно знаят, че без думата на Цветанов същите регионални негови слуги не смееха дори да пръднат

86

М.А.

преди 10 години

НЯКОИ МЕДИИ ПРЕКАЛЯВАТ С ТОЗИ ЦВЕТАНО ДНЕС НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ОТДЕЛИХА 40 МИНУТИ ДА СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ А КОГАТО ИСКАХМЕ ДА ЧУЕМ ЗА ЛИХВИТЕ ОТ ДРУГИЯ ГОСТ ПРЕТУПАХА НЕЩАТА ЗА АНА И ВИКТОР ПО ВАЖЕН БЕШЕ ЦВЕТАНОВ НИЩО ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО СЛУША - МОЛЯ НОВА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ КРЪСТЕТЕ СИ ТЕЛЕВИЗИЯТА НА Б.Б. ИЛИ НА Ц.Ц.

85

Анонимен

преди 10 години

Я Боце пак дал на Киро Кофража 5 кинта.... и тикволизеца пак е тук :)

84

Анонимен

преди 10 години

Ах боли -боли сърцето ме боли

83

Анонимен

преди 10 години

*** - СКРИИ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 10 години

До Кутев Кутев, или по-скоро П*тев - това е реплика на слънчицето (дянков) на тиквата (борисов)...

81

Шуши

преди 10 години

Е па кого да подслушват, естествено мафиотите от тежката организирана престъпност какъвто е Цвинокио и Буда!!

80

Анонимен

преди 10 години

Защо да ви контролират бе Цуцка, вие сте толкова калпава и недъгава, и проста опозиция - че дефакто работите за управляващите... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! Също както бяхте толкова некадърни управляващи че БСП от 2009 до 2013 си увеличи подкрепата с 30%... За още по-голямо съжаление, на целия народ!

79

до Кутев

преди 10 години

Колко ти е къса паметта, когато физкултурника беше още на власт, това бяха герберастките "опорни" точки.

78

до arhar

преди 10 години

Пропусна да споменеш, че агент Сава предложи Буда за генерал-лейтенант, а агент Гоце му даде втората генералска звезда. Формацията на Буда е ДС креатура, а въображаемата битка на комунисти и антикомунисти е цирк за тълпата.

77

arhar

преди 10 години

Агент Сава от ДС и Д. Пеевски са ортаци с Йосич и покровители на Пешо сумиста, а агент Павел от ДС странно мълчи по този въпрос ...Може би Павел има проблеми със съвестта ... или го тресе страх ?

76

Анонимен

преди 10 години

Този да се радва, че само го подслушват !Ако действаха като него отдавна да са го арестували с барети рано сутрин пред погледа на децата му !

75

тома неверни

преди 10 години

Това сиво искърско ***,наречено Ц>Ц,ако си беше подало оставката като политик ,че е подсъдим по 4-5 дела,сега нямаше да реве,като вдовица,че са подслушвали :ПОЛИТИКА ЦВЕТАНОВ:,а подсъдимият ЦЕЦКО ,което не изглежда толкова шокиращо,а нормално нали??????

74

IIvanoff

преди 10 години

Не само опозицията - не само !...ВСИЧКИ !!! - контролират се всички!!

73

Анонимен

преди 10 години

Този само да се радва, че само го подслушват ! Ако действаха като него отдавна да са го арестували с барети рано сутрин пред погледа на децата му !

72

Анонимен

преди 10 години

До до 76

71

Анонимен

преди 10 години

Поредната жизненоважна новина за българския народ! Милиционерщини, интриги, "разцепления", нови партии, движения.... а заплатите все така ниски, безработицата голяма, младите емигрират........ театърът продължава!

70

АНТИ

преди 10 години

Седем милиона мишлета,изкарват се взаимно ченгета,а котараците подхвърлят досиета... и си пият кафето!

69

ЦЕЦО отговаря

преди 10 години

радвам се за тебе