9

Blondi83

преди 10 години

Не е лоша идеята за този референдум, но мен лично ме притесняват 2 неща. Първото е, че Росен Плевнелиев показва партийна принадлежност, независимо че вече е президент, а не регионален министър. Решението му не е взето единствено и само по негово усмотрение, а е повлияно от досещате се кого. Второто нещо е предпоставката за още по-големи измамни схеми с купуването на гласове. Трудно ще може да се следи всичко, така че бъдете сигурни, че никак, ама никак няма да е лесно да се опази вота чист!

8

Моника

преди 10 години

Всяко едно гласуване и всеки един вот са били манипулирани, дори той е примерът как се поставят личности на важни постове, той беше поставен, за да обслужва интереси. Не ми е ясно как ще задължат всички да гласуват? Ще ни наказват, глобяват или какво?

7

Black Widow

преди 10 години

Така е. Росен ясно си дава заявката за пряка намеса в политиката на България, а не по перфиерята, каквито са му и реално правомощията. Подобен референдум на този етпа е доста излишен според мен, имейки предвид, колко опорочено е всяко едно гласуване у нас все още. Докато органите на реда и самата законодателна власт не се рпоемнят из основи, няма как нищо друго да се промени към положителност. А така от врата за краката ще стане работата и после пак ще ревем.

6

Iva Hikova

преди 10 години

Не виждам като цяло какво ще промени този референдум, при все че някои от въпросите, които поставя президента противоречат на конституцията. Едно е сигурно, че постига по този начин - отклоняване на вниманието на хората от евровота. В същото време се създава илюзорната представа, че от нас зависи нещо, а в действителност дали е така, а дано, ама едва ли...

5

dodo

преди 10 години

Президентът никога не е излизал от политическите игри . И той е като всички депутати в парламента . Сега играе с Бойко Борисов и те двамата искат Герб да се върне на власт, защото ако се приеме електронното гласуване, точно така ще стане, вотът на хората много лесно може да се изманипулира.

4

Спеца

преди 10 години

Славов , не си в ред бе момко !Забрави ли Роската как се катереше по раменете на фалшификатор 1 Цветанов , когото оня му осигури избора !Те тогава той стана "голям политик" - политика на мафията!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Плевньо Чехлев го играе център-нападател за отбора на Тиквите.

2

Народовластие

преди 10 години

В Гърция (родината на демокрацията) е задължитено гласуването. Ако не гласуваш (независимо дали си у дома или по света, щом имаш Гръцки паспорт) глобата е над 1000 евро. В САЩ гласуването за президент трае цял месец. Приятели получават по e-mail покана и инструкции как да го направят през интернет. ДО кога ще ги търпим?

1

Анонимен

преди 10 години

Няма президент по света ,който да е излизал от политическата игра ! Това за сведение на откривателя!