25

Анонимен

преди 10 години

А 7 милиона да гледат

24

срам

преди 10 години

Наистина , голяма излагация , почти гавра с тези хорица за някакви си 10-15 лв. А се изписаха какви ли не суперлативи ЗА ГОЛЕМИ увеличения , само дето военните ни завидяха, типично по български , напук на техните големи заплати.

23

Той

преди 10 години

И накрая , това е един PR на Найденов и неговата възлюбена кокошка Мая, чист популизъм преди избори.

22

той

преди 10 години

следва продължение:Но, обикновено работата я вършат цивилните защото на военните не можеш да им видиш очите от курсове, командировки, мисии и тук-там някой наряд. Говорим за някаква заплата от 400 лв. за специалист със средно образование и 500 лв. за висше , направете си сметка , колко са 3 % и при заплата на военен за същата работа 1500 лв.

21

Той

преди 10 години

Чакайте бе хора . Става въпрос за простосмъртните хора , т.е цивилните в армията , които подгъзуват на военните, но вземат 2-3 пъти по-малко от тях. В армията има администрация , която е 1/3 от цялата армия и е съставена от военни специалисти, които преобладават и цивилни специалисти.

20

Kalin

преди 10 години

Do Ralica : Mnogo zavis ima v teb momiche (maimuno mrasna ti , kolko si dolnaaaa)

19

do 18

преди 10 години

kade gi vidyahte bg voenni da chistyat snega?! sanuvate li?! samo romanskata voiska pochistva savsem grijlivo snega ot patistata na romanskia narod .

18

stanick

преди 10 години

Къде ли ги намери

17

Анонимен

преди 10 години

Ей хора стига се качвали заплатите на военни, полиция, адмнистратори, министри и пр. Слезте и вижте народа който ви избра как живее и какво му обещавахте . С какво се различихте от предишните - те поне не вдигнаха заплати и пенсии , но правилно постъпиха вдигнаха пенсиите на по рано пенсиониралите се с по висок процент отколкото ново пенсиониралите се. Сега поголовно от некакви измислени резерви / неясно от къде/ се вдигат, а резерви в НОИ нема и НЗОК нема . какво се получава тогава - избори.

16

Наум

преди 10 години

До Анонимен Къде ги видя тези военни?... Те са на мисии за слава на дедовия ..... х...й и гущерчета.

15

x

преди 10 години

Държава без армия и полиция неможе да съществува.Друг е въпроса ,че са на такова дередже в момента.Едните са на изчезване а другите неефективни.......

14

Анонимен

преди 10 години

в момента военните ви чистят пътищата и спасяват хора

13

Анонимен

преди 10 години

и депутатите са си увеличили заплатите от другия месец ще взимат по 354лв повече

12

Анонимен

преди 10 години

В тая държава пари има само за военни и милиционери. Дай-боже по скоро да останат само военни, милиционери и *** тогава ще се разбере кой-пие кой плаща!

11

Рали1

преди 10 години

До 8,Благодаря за подкрепата.Когато пиша по някоя тема мога и да се защитя,въпреки нападките понякога.Всеки има право на мнение и уважавам мнението на всеки един.На който не му харесва пръстчето в червено ,това е .Не знам дали е редно да си давам тук координатите.До утре.

10

Рали1

преди 10 години

До 6,Работила съм в сферата,такава заплата дори основна нямаше преди 3 -4 год. Освен това минималната за страната е над 300 лв.Не знам кое е глупост,не завиждам на никого,заплатата ми е повече,но такова увеличение беше планирано за средата на 2014 или дотогава ще има ново ?При положение ,че се взимат кредити за да запълнят дупките в бюджета,заеми,които ще плащаме с немалки лихви.В същото време парите ни стоят в резервите на разни ведомства и никой не го интересува?

9

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

А как ще намери начин да се отърве от Мая...

8

sls

преди 10 години

Средствата са от изтеглените заеми.

7

ванката

преди 10 години

Мая .ГАЛЕВА.....................ПОДКУПИ ВОЕННИТЕ!!!!

6

osata

преди 10 години

Като имате пари, дайте ги за възстановяване на огражденията на границата ни!И всяко министерство да направи същото, както и парламента, вместо да си увеличавате заплатите и да си раздавате бонуси.