5

garo

преди 10 години

Това не е ли същото като да ограбиш банка с пистолет, или цял народ като му смъкваш ежедневно с по 1 левче от тока? Различни способи -но все е кражба. Разликата е, че едни го правят силово, а други разчитата на документи. За мен по-голямо престъпление е това което го правиш от ЛАКОМИЯ, от АЛЧНОСТ.

4

Предложение

преди 10 години

Да ги беше закръглил на 65 535

3

Анонимен

преди 10 години

В случая банкерът не е банкер,а банков служител.И не клиентите,а банката е засегната,защото е спала,а парите на клиентите е длъжна веднага да възстанови.И после законово с познатите си врътки,банкерът пак ще измами клиента.И ..банковият служител ще го съдят,а банкерът,нашенският Остап Бендер ще си почива може би ...на Малдивите.

2

Ф.С.В

преди 10 години

Ами нали затова е банкер - да Краде от другите ! всеки знае че думата банка е нещо подло крадливо измамно със скрити клаузи в договорите с променящи се лихви и ипотеки - думата банка е завод за клошари - думата банкер е крадец облечен в костюм и обвит от защитаващи грабежите му закони- За всеки излъган в договора клиент банкерите получават комисионни- после - единият е на улицата спи по пейки и градинки а другият минава с топлият мерцедес и му се смее отвътре - Това е истината за съжаление

1

Анонимен

преди 10 години

Директорът на клона е взел заплата толкова