14

st

преди 10 години

До lkm Във който и да е съюз в днешно време с този начина на мислене БГ няма да е нещо по различно от това което е сега, няма вече кой да дава ей така защото ти бил брат хехехехехехе.

13

Анонимен

преди 10 години

Prav si choveka si zashtitava interesa , ama svoya interes!Podkupen s 15mlrd.dolara shte go zastitava do smart!

12

руска наглост

преди 10 години

Защо Меркел и Путин обсъждат Украйна без да питат украинците? *** високомерието на Русия и Германия!

11

lkm

преди 10 години

До Янукович=ПутинЧовека си защитава националния интерес, иска пари от ЕС отказаха му и понеже не е толкова глупав като нас си намери върховния интерес. Ние като си защитихме интересите какво стана, роми вилнеят и тормозят населението по селата, няма закон , мизерстваме, 160 лева пенсия 170 лева лекарства, децата по домовете има 70 стотинки порцион на ден. Само се радвам че гетото съвсем скоро идва в софия, да видим тогава какво ще стане

10

Янукович=Путин

преди 10 години

Янукович се държи като някакъв върховаен арбитър и оставя управляващите да се разберат с опозицията иначе избори. Сякаш той самия няма никаква вина и не е главния виновника за създалата се обстановка в Украйна. Сякаш неговата проруска предателска политика спрямо върховните интереси на Украйна не е причината за раздираната от противоречия Украйна. По комунистически и по путински забравя основното искане на опозицията. Оставка на президента и нови избори за президет. Това е единствения изход.

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа бе, те украиницте сигурно са *** и живеят за това да влязат в ЕС. Не вярвам да са още в каменната епоха там, че да не знаят кво е положението при "късните" и някой от по ранните страни "членки" на ЕС. Тия протести нямат нищо общо с интересите на украиници, интерес има само сегашната опозиция, която я сърбят ръчичките да продаде Украйна на запада, както нашата родна тиквичка направи тук...

8

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 6както виждаш, не се решават нито с избори, нито с референдум - а по телефона!и в Б-ия се опитват така да ни действат!

7

Анонимен

преди 10 години

Допреди няколко месеца Янукович и правителството залъгваха хората, че работят за европейска интеграция . Нещата се случиха, заради мръсните игри на путинските агенти, които в последния момент се изметнаха и се опитаха да поставят хората пред свършен факт. Не са ти ясни нещата, само си се нагълтал с пропаганда.

6

Анонимен

преди 10 години

Меркел и Путин са като Хитлер и Сталингорко й на Европа...

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНо може на сила да ги направиш крепостиници на ЕС? Къде бяха тия протести преди няколко месеца? Никъде, плъзнаха когато от ЕС разбраха, че няма да гепят Украйна и си пускаха лешоядите да агитират и провокират.

4

Анонимен

преди 10 години

Такива важни неща като геополитическата ориентация не се решават на избори, а на референдум. Не може насила да направиш 40% от населението крепостници на Путин.

3

Анонимен

преди 10 години

До TulskiТова не променя факта че украйна е разделена, дори и комунистите да са дръпнали някой друг процент за победата им на косъм, половин украйна си е за русия, ако има избори и сегашната опозиция ги спечели, ще има също толкова недоволни хора, колкото има и сега, с тая разлика, че като усетят жига на "промяната" ще скочат още повече недоволни. Да ни питат нас, как ни оправи ЕС и цъфнахме и вързахме...

2

АНТИМУТРА

преди 10 години

Путникович да хваща пътя и да си подава оставката стига само е плашил!!!! Нека народа да реши с Путин ли ще е или с ЕС!

1

Анонимен

преди 10 години

Като че ли последните избори не бяха през декември 2012 г., сиреч - едва преди година и не ги спечели Партията на регионите, която недвусмислено заяви намерението си да се завърти отново към Москва!Това е положението, другари американци, европейци и вся остальная ***! Това е волята на болшинството украинци, които са си чисти руснаци! Затова и Янукович е толкова смел, защото знае кой кого ще отвее на едни предсрочни избори. Даже проруските сили ще спечелят още по-убедително!