222

Анонимен

преди 10 години

до 281 - разбиарп се, че не е сугирон - *** в Дири бг - всеки ден правят анкети и ти можеш да гласуваш по колокот си пъти поисакш и гласът ти се отчита по 6,7,8,9,20 пъти. И те не са единстевени много сайтове са така. Кой ще гарантира че на един евроизбори едан двумимилионан България няма да се окаже със 10 милиона гласоподаватели. От друга старна -виждали сем как фандъкова даде да се запиват елекронно в детските градини и какъв хаос настана, а бяха едва 10-ина хиляди души.

221

роки

преди 10 години

До НИЕКой ти отнема правото да гласуваш?Това,че е право не значи,че не е задължение!Не разбирате,че задължителното гласуване ще деаде възможност да влязат Нови хора в НС,защото политическата стока в момента е вмирисана и това е основната причина половината българи да не гласуват!Мнооого *** народ в тая България,седнал пред компютър ,а не може да съобрази най-прости неща!

220

Анонимен

преди 10 години

Нека най-напред да видим какъв кодекс ще бъде приет, а той винаги може да се доправя. но ако остане стария, по лош от него няма. това са евтини изборни трикове. като е искал да прави тези предложения - да ги е правил преди половин година, а не сега.Тъкмо От БСп щяха да занят мнението на народа и щяха да имат предвид какво да включат и какво - не.

219

Анонимен

преди 10 години

вие знаете ли колок скъп е един референдум? колок по-просот е сега да се въведе задължително гласуване на второ четене след еднта-две седмица, вмесот да се торшат изишни пари. пък и ако хораат отхвърлят предложението в мнозинството си?А ако не се съберат 20 проценат да гласуват не референдума какво, връщаме се отново проекат в парламенат и губим отново една година?

218

иван

преди 10 години

До НенчоЗащото,***,мнозинството от ДПС и БСП няма изгода от задължително гласуване!*** народ-слаба държава!

217

Анонимен

преди 10 години

само че това трябавше да се направи отдаван, а не 12, без пет когато закона вече е почит приет. Плевневлиев го предлааг сега, за да се отолжи закона да се гласуво по стария закон на евроизборите бюлетиниет да се печатата в Демакс, да нямат номерация и пак *** свободон да се купуват от Герб, а те да поръчват чрез свои хора колок бюлетини да се напазаруват и подменят. Ако има нуждаот промени - да ги направят сега, преди второот четене.

216

Анонимен

преди 10 години

Тая Мая галевата е е бассси и малоумния ***. Аз всеки ден плащам, подавам месечните отчети към НАП, НОИ и какво ли не с ел.подпис а тя ще ми каже , че електронното гласуване не било сигурно.....Тая живее в 18-ти век . Да не е сигурно за вас БСП,дпс и атака , че ще влезнете изобщо в следващия парламент щото няма да може да си купувате ***...

215

иван

преди 10 години

Никога досега не съм одобрявал Плевнелиев,но сега съм твърдо за предложението за задължително гласуване!От това ще загубят най-вече турците и бсп,защото имат твърд електорати относителната им тежест при следващите парламентарни избори ще олекне!

214

Анонимен

преди 10 години

Това с електронното гласуване в комплект с Цв.Цв. правещ изборите не ми харесва много...да не стане като оня лаф на Сталин, че не е важно кой как гласува, а кой брои...

213

Анонимен

преди 10 години

До Анонименмного сте заблудени за земята. някой купува ако има кой да продава. ако няма предлагане, няма и търсене

212

ТУРЧИН

преди 10 години

ОТ БЪЛГАРИНА СЕ ОЧАКВА ВСЯКАКВИ ПРОСТАЩИНИ.КОЙТО НЕ Е ПОЛЕЗЕН ЗА СЕБЕ СИ Е ВРЕДЕН НА СВЕТА.

211

Анонимен

преди 10 години

Г-н президента пак е спал отвит. Първо като имаше референдум за белене някой нещо направи ли? - Да обогатиха се разни кияци и си направиха реклама. Второ, БСП загуби при следващ вот северна България. Трето вота трябва да е само мажоритарен, за да знам за кого гласувам, да на задължителното гласуване и тоя който не е гласувал няма право на протест. Някой ще прочете ли това или само си драскаме? Г-н Президент, Г-н Президент, защо не си останахте просто програмист........

210

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев докога ще изпълнява партийни поръчения?За всяко идиотско деяние има философско оправдание.Референдум добре,но въпросът не е един а няколко.Защо не му дойде тая хрумка при Борисов и Фидосова:или когато се дискутираше новия изборен кодекс.А референдум за смъртното наказание и до живот без право на помилване няма ли да има.Та колко мажоритарни депутати иска 1-2 или колко:задължително или глоба 1000 лв,затвор или порицание;електронно гласуване-пример преброяването.Аз"преброих" цялата рода и съседите,хем бяхме на маса.Наздраве.По-сериозно.Как е в Европа ЕВРОПЕЕЦО президент?

209

Чехлю-диктатор

преди 10 години

ГЕРБ си мислят че ще спечелят повече проценти при повишено гласуване,а не мислят да включат разочарованите в тази кръчмарска сметка.Аз не харесвам никой в парламента но насила ще ме карат да избера по-малкото зло(т.е ГЕРБ).Не е редно!По добре да мотивират хората с политики ,иначе ще си мисля че Президента има желание да е диктатор.Бих гласувал за доказани личности,не за партиите.

208

Анонимен

преди 10 години

До Веско: за съжаление ,написаното от теб е самата истина...повечето от драскачите нямат стотинки за кафенце,но пък знаят Плевнелиев и Боко какви са...ама че гнусна държавицаааа....

207

Ненчо

преди 10 години

Защо това не се гласува директно в парламента, а обсъждането в "апарламента"да ими или няма референдум прави темата алабалистика. Парламента приема или не предложението и се действа. Ама и аз съм наивен, коя пиявица от парламента ще гласува против себе си, особено за субсидиите - кеш паричките на асан и калин. Абе с други думи тъпотии.

206

НИЕ

преди 10 години

Ега ти демократа-"задължително гласуване"!Остава да се добави-"с показване на знака върху бюлетината"!Имахме едно единствено демократично нещо-правото да гласуваме-и него ще ни отнемат."Електронен вот" -за ***,турците и бабите от селата-супер!

205

Анонимен

преди 10 години

До чехлю:....задължителното гласуване,не означава задължително гласуване за дадена партия,бе умник умен...като не си виждаш партията в листите,просто пусни непопълнена бюлетина...да не би да иска задължителен разстрел на всеки не гласувал...аман боже от политикани,гладни политикани...селски тип..

204

Анонимен

преди 10 години

До Чорбаджи ***;Ела ни купи нас бе *** над 2.5милн.работещи в чужбина и 1.5милн.работещи в България!!!

203

Веско

преди 10 години

Най сетне някой Ви предлага нещо да зависи от вас но единственото което чета тука е , Плевналиев какъв бил , Бойко какъв бил - извода за мен е че сте олиговфрени и винаги ще искате Доган да ви управлява докато след 20 години българска нация вече няма да има и ще ви се наложи децата ви да носят фесове и да се женят за *** и *** бургии. Не мого да разбера как спите нощем долна *** неграмотна и продажна комунистическа.