16

ррррр

преди 10 години

язе като ч...ам жената сега на нормалното легло долу на комшият му пада мазилката пък те тва легло незнам как ше издържи

15

8888

преди 10 години

Как ли се пада от такова легло :D

14

песимист

преди 10 години

И за гледане не е чак радост за окото,а за ползването му видях,че повечето са наясно с неудобствата и проблемите при експлоатацията на това чудо!За да не се пишат непроверени неща предлагам авторката на статията да си поръча този продукт и докато не и се издълбае мазилката покрай леглото-да не пише други статии!

От механична гледна точка тези легла са лош избор. На първо място тежестта на леглото и двамата човека върху него ще причинява сериозно напрежение на носещата конструкция на тавана, т.е. нужни са постоянни ремонти и пари за тях. От гледна точка на леглото - рано или късно елементът, който държи леглото за въжетата, също ще се пречупи и самото легло ще стане обикновено по естествен път, ако не иска и ремонт на дървената част. С една дума, непрактично легло. Сексът върху него също е голям проблем.

12

Анонимен

преди 10 години

Ако ви го монтират български майстори, ще го закрепят за тавана здраво. И после ще се окаже, че таванът не е закрепен за останалата част от къщата и цялата история ще свърши с една наистина шокирана двойка в мазата. Не, мерси.

11

мими

преди 10 години

Ами то хубо,ми де че стъпи моя при секс? На тавана,ок хубу,миииии аз на как да застана,че да праим годин с,,с?С главата надолу?Aaaa,под леглото,на леглото дрехите,нии ще да сме отдооолуууу.

10

Анонимен

преди 10 години

Мария, сега бъди себе си и напши статия за секса върху висящо легло. Хайде, Мария, хайде!!!

9

vvv

преди 10 години

Ами ако правиме тройка да не се скъсат въжетата...?

8

Анонимен

преди 10 години

До ДизайнераАко искаш си монтирай подводно осветление(като на басейните) !!

7

69

преди 10 години

единствен плюс е, че може лесно да се почисти отдолу.

6

художника

преди 10 години

Като мандръсаш жената и това чудо вземе да се тряска в панела, комшиите ще дойдат да ме пребият :) :0

5

Анонимен

преди 10 години

с такова легло "кексът" ще е определено разрушителен :)

4

///

преди 10 години

Много калпави легла са тия. Преди години бях на хотел и там бяха провисили в спалнята подобно недоразумение, което не беше фиксирано за земята. Като почнахме да правиме кекс с жената имах чувството, че ще ме хване морска болест. За лежене само става ама за нищо друго.

3

Анонимен

преди 10 години

Друго си е да хъркаш в хамак и вятъра да те поклаща насам-натам.

2

Дизайнера

преди 10 години

Аз пък си монтирам лампионите на пода

1

Анонимен

преди 10 години

Освен дето може да се сдобиете с мансарда или мезонет благодарение на такъв креват, но и се добавя цяло едно ново измерение във войнат със съседите - буквално се сдобивате със стенобитно оръдие, с което да завоювате нови територии от крепостта на съседа.