14

Анонимен

преди 10 години

Зайците бързо се размножават,така,че остава още един да пратят и след година само гледайте колко ще са!

13

lubo

преди 10 години

Днес съветските "Луноход 1" и "Луноход 2", след 40 години мълчание, предадоха на Земята научни данни и големи благодарности за доставените им резервни части.

12

Spas

преди 10 години

Нефритения заек се излази... сега май някой ще го сготви това китайско зайче:)

11

admirer

преди 10 години

Кучетата си лаят, керванът си върви!

10

До башкирчо & Со

преди 10 години

Нещо се ядосах! Учете мандарински, ако ви е трудно - пиджин. Ще ви потрябва, утре ще срещате китайците, както дедите и бащите ви са срещали немците, а скоро сред това - руснаците! Урок 1, безплатен: "Ни хао!" - "Здравей!". Когато българинът престане тъпо да злобее, изпълнен със завист, има шанс да се оправи. Иначе башкирчето ми и другите минусари сте обречени да се разтворите в негативните си усещания!

9

Иво

преди 10 години

До bashkirchoТи наред ли си? Най-бързо развиващата се икономика в света. Кой изпрати луноход? Англия, Франция, Германия, Италия, Канада, Швеция, Япония, Люксембург? Правят самолети 5-то поколение, най-високата ж.п. линия в света, огромни язовири, мостове? Талантливият народ, измислил хартията, туша, сеизмографа, компаса, барута, ракетите, ресторантите, коприната, порцелана с кого сравняваш? Гледай си цървулите и магарешките каручки, смотаняко! Заради такива като теб започвам да се срамувам!

8

Смехурко

преди 10 години

Все пак си е голямо постижение !Предполагам, че разузнаването им не е успяло да докопа повече информация от НАСА.А и можеха да кажат, че плановете са била само да кацнат нали ?

7

Четец

преди 10 години

До "анонимният с 1". От къде си подържате мита, че някой работи могат да ги правят само руснаците. Ами сондите на НАСА "Пайнър" , "Вояджър" и ред други , които летят вече 5, 10, а и повече от 30г. се захранват с радиоизотопен източник !

6

bashkircho

преди 10 години

До ИвоKakvo tochno sa razkazali ne mojah da razbera ? Neshto novo li sa napravili kakvo ?

5

bashkircho

преди 10 години

Kitaiska rabota

4

Иво

преди 10 години

До wwwТрябва старателно да криеш глупостта си, а не да я демонстрираш. Марш бързо да нахраниш магарето, реве хайванчето! Китайците разказаха играта на целия свят!

3

Анонимен

преди 10 години

2 На времето се казваше жълта сглобка на джонка , сега се пооправиха понеже Западните фирми се опитват да си контролират прозиводството , но са си пак същите , просто не стават , не са японци.

2

www

преди 10 години

Мейд ин ЧайнЯКой знае някой от подизпълнителите дали не е сглобявал чарколяци в някой гараж на Шанхай?

1

Анонимен

преди 10 години

Американците взаимстваха от руснаците ядренна батерия.Любопиткото на марс е с две такива батерии.Руснаците имаха няколкостотин подобни батерии разположени на северния полюс.Оказа се че няколко са предадени за скраб във вътрешноста на територията на бившиа СССР.*** предали батериите са получили многократна доза радиоактивно облъчване.На луната вероятно щесе работи с такива батерии.Явно китайците нямат тази технология.Американците как са се сдобили с технологията можем само да гадаем.