43

Drenov

преди 10 години

tesi bg ministri simulanti, ako sa na rabota v chastna firma, dosega styaha da izletyat 100 pati i kusur ot firmata. bez gazovo orajie ili voden pistolet.

42

stanick

преди 10 години

Кажи го на Моников

41

boyko_stoew

преди 10 години

Несправедливите и зависими съдебни институции,неефективните,полуграмотни и подкупни чиновници в държ. и общ. администрация,поръчковите журналисти,все по-неграмотния електорат съставен от неграмотни роми и *** СА СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ,че допуснахме през годините на прехода да се формира такава политическа система.ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА развявавайки знамето на ДЪРЖАВНОСТТА,за да краде под него, сега е на път да се самоунищожи от АЛЧНОСТ.Държавността се гради от достойни хора.

40

boyko_stoew

преди 10 години

Няма как да се разработват ЕФЕКТИВНИ СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВИТИЕ(на ПАРЧЕ) ако те не са обвързани в ОБЩ КОНТЕКСТ на мерки и механизми са прилагането им.Че много пари се откраднаха за писане на безмислени стратегии е факт,НО ЧЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ СТРАТЕГИЯ ,която 1.Да посочи приорит. иконом. отрасли,на които държ. разчита2.Да заяви мерки по интеграция на неграм. население.3.Да предвиди мерки за постепенна промяна на политическия манталитет.Останалото:Съд сист.,Институции,социални мерки са следствие

39

Анонимен

преди 10 години

Пропусната е най-важната стратегия а именно: Всеки месец емитиране на нов дълг!

38

boyko_stoew

преди 10 години

Кокошка расъждава върху проблемите от смяната на деня с нощта и предлага денят да е 17 часа !-Това виждам в тази статия.Бобева би следвало да знае,че проблема с неработещите стратегии се основава на начина, по който са възлагани и писани! Писани са от полуграмотници и целта е била да се разпределят едни пари за писане на стратегия.При писането на стратегия се изхожда от общите приоритети и се върви към изграждането на механизми в ОБЩ КОНТЕКСТ-ако Бобева изобщо разбира какво значи това.

37

Анонимен

преди 10 години

До СтратегТи от стратезите на ДПС ли си?

36

Стратег

преди 10 години

До АнонименПри Бойко Борисов ефектът бил добър? Ти луд ли си, бе? Висеше в телевизора да се хвали с несъществуващи постижения. Ловеше си кадрите по шосетата и сред почитателите (гъзолизците) и техните роднини... Проблемът е именно с това преливане от пусто в опразно. Наемане на фирмите на шуранайката "да пишат стратегия" щот щерката е завършила "меринджей" в Свободния университет и затова има едни няколкостотимнн хиляди... Да продължавам ли с конкурсите за рекламиране на България в странство?

35

Пешко

преди 10 години

Бобева, кой ще ги пише тия "планове за действие"? Пак ли Мая Манолова и Кутев? Нали го чета министър-другаря Стойнев какви простотии плямпа, това ли са плановете за действие? Че през 2016-та аха да ги задминем немците. Смешни сте

34

Анонимен

преди 10 години

До Анонимент.е. да разбираме , че в стратегията е заложена и схемата. Или по-точно, че стратегията и схемата на далаверата в съответния отрасъл вървят ръка а ръка

33

Анонимен

преди 10 години

Писането на стратегии винаги е било най-добрия , най-сигурен и най-лесен начин за усвояване на средства от всички правителства до момента. Вижте кои пряителски кръгове участват в писането на стратегиите на всяко правителство!

32

bobo

преди 10 години

Ама колко сте прости само!!! Тези управляващи наистина са номер едно по простотия!!! Ама,вие какво искате да ви дадат пари за да ги откраднете!! И как да стане това!!??? Те,европейците нали ви видяха,що за стока сте!!! Но,вие си пишете и незабравяйте,че единственото място откъдето може да откраднете е тегленето на кредит!!! Кво пък толкоз,взимате още 2-3 млр. и ....простия народ,който е останал още в БГ да го духа!!! Винаги съм твърдял,че сте големи ***!!!

31

Антистратег

преди 10 години

Ами - пишете си. Тя хартията - всяка глупост ще изтърпи. Всички тези стратегии са само благи пожелания към бъдещето на един измиращ народ и изчезваща държава.

30

Анонимен

преди 10 години

Стратегията е след 30 години президент ***!

29

Анонимен

преди 10 години

Агитката от Позитано мълчи тука обаче...

28

vesko02

преди 10 години

Добре пишем ,ама химикалките ги внасяме от Китай.Хартията и тя не е българска.

27

Анонимен

преди 10 години

А плана на българите е: ИЗМИТАНЕ ,ИЗЧИСТВАНЕ,ОБЕЗПАРАЗЯТЯВАНЕама не знаем откъде да започнем навсякъде *** и ***

26

Анонимен

преди 10 години

ПО ЦЯЛ СВЯТ ПИШАТ И ВИЕ ЩЕ ПИШЕТЕ!

25

Анонимен

преди 10 години

До до 26чичо Васо си заминава заедно с кохортата му лакеи

24

до 26

преди 10 години

Коя работа ще довърши? Та той не я е започвал.