71

rabat

преди 10 години

Този Първанов толкова много се увласти,че чак се самозабрави. Милия той-иска му се хем агнето да е цяло,хем вълка сит. Накрая на празен стомах ще започне да се уригва.

70

Местан

преди 10 години

Първанов лекичко пързулна шейната на БСП по бобслея! Нищо чудно накрая на пистата (през май) Станишко и компания да стигнат в насипно състояние!

69

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКА!!!! НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!!!!*** И *** !!!!!!!

68

Анонимен

преди 10 години

***!

67

Karo esme

преди 10 години

Parvanov na majoritarni izbori ste ima golyam uspeh. Toi ima zaslujen avtoritet i nego go obichat mnogo hora ot bg naroda, daje i bez da spodelyat vsichki negovi levi idei.

66

СТИГА ТЪПИЗМИ ГОЦЕ..

преди 10 години

ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ , РАЗИГРАВАТ "БАЛШОЙ ТЕАТЪР" ЗА *** И НАИВНИЦИ!ЦЕЛТА Е ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ "ФАЛИРАЛАТА ЛЕВИЦА"!!!ТЪПИТЕ НОМЕРА НА ГОЦЕ!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Програмата "Петрол срещу храни беше между БСП-ГОЦЕ и Садам Хюсеин,които нарушиха световното ембарго, но за ***/ДС и руснаците/КГБ... това е геройство!ЧЕРВЕНИ ***!

64

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Цацаров ОрешарскиУУовчев,Бареков ,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Кънев .РПетков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия.Бойко дае жив и по здрав.

63

Луцифер

преди 10 години

Кокала е малък и в червената глутница започна ръфане на светло! А на слуки...

62

Един българин

преди 10 години

Комунистите изопачиха социал-демократическата идея на Благоев и я превърнаха в болшевишки тероризъм и тоталитаризъм. Рано или късно ще си получат заслуженото !

61

ВИНАТА НА БСП Е ...

преди 10 години

...ЧЕ ГУШНА ПАРИТЕ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ.... А СТАНИШЕВ, НЕ ЗАПОЧНА СТРОЕЖА МУ СЛЕД ВЗИМАНЕТО НА ВЛАСТТА!КАКВО ТОЛКОВА СЕ ЧУДИТЕ ....УРИНАТОРА СИ ГО ПРИЗНАВА ОФИЦИАЛНО ПРЕД ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ!ТОЛКОВА Е ЯСНО ...ХА,ХА,ХАААА...САМО КРЕТ*НИТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ!

60

ПРОЕКТА АБВ...

преди 10 години

...Е СЪЗДАДЕН ,ЗА ДА РЕАЛИЗИРА РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ !ПУТИН СВАЛИ ГЕРБ , СЕГА ИСКА ЧРЕЗ ПЪРВАНОВ ДА БУТНЕ И СЕРЖ!...И ЩЕ УСПЕЕ!!!ВОТА НА БОРИСОВ Е .....ТОЧНО ЗА ТОВА!/формулата е без значение/СЕРЖ СИ ОТИВА .....ПО ЗАПОВЕД ОТ ПУТИН!НАБЛЮДАВАЙТЕ ПИЕСКАТА В НС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

Коко

преди 10 години

Има един злодей във форума и това е Анонимния 64

58

мафия червена

преди 10 години

НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"... БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб

57

Анонимен

преди 10 години

За последните 23 години има двама злодеи, които са направили най-страшните злини в България. Това са Андрей Луканов, който изкраде сума пари, пишеше отвратителните си сценарии, заобиколен от агенти, и Георги Първанов(ГОЦЕ), който е зловещ комунист..И НЕКАДЪРЕН ПОЛИТИК.... Той непрекъснато създава около себе си общности, които пречат на демокрацията...

56

Анонимен

преди 10 години

Първанов/ГОЦЕ/ препоръчва Борисов/БУДА/ на Генерал Бригадир Аспарухов. Той пък го препоръчва на Симеон Кобурга и БУДА става главен секретар на МВР. След това Доган/АГЕНТ САВА/ предлага на ГОЦЕ БУДА за Генерал. ГОЦЕ му връчва Генералско звание а после БУДА предлага на ГОЦЕ Доган/САВА/ да бъде награден с най- високото Държавно отличие орден "СТАРА ПЛАНИНА" Боже хора,не е ли видно че и 3-та доносници на ДС- ГОЦЕ,БУДА И САВА са навързани като свински черва!

55

Анонимен

преди 10 години

Бойко и ГОЦЕ са задкулисни приятели и играят двойна игра. Фактът, че излизат на лов заедно, показва за маската, която си поставят пред обществото и тази, която е действителна. Пред хората ГОЦЕ се обяви като едва ли не най-големият враг, който ще срещне Бойко Борисов в негово лице. В същото време отиват като бойни другари в ловното стопанство Тунджа.

54

бг

преди 10 години

няма какво да се карате на човека а наи добре да се разпури тая комунистическа партия и дали АБВ иили ВГЗА все едно но никои няма да ви обижда на комунисти а на дупедавци ХА ХА ХА

53

мафиоз

преди 10 години

Ако Гоце Седефа, след изтичане на президентския мандат, бе станал управител на ловно стопанство, всичко щеше да си е на място. Той е признавал многократно, че авджилъка му е насърце, така че можше да сe захване с пълнене на хранилките за сърнички, а после да ги отстрелва. И вълците тоже. Приятелите му щяха да го навестяват, да се веселят на воля, спомняйки си времето на неговото царуване.

52

The king

преди 10 години

Първанов как да не знаеш къде е къщата на Борисов, ами в Банкя е, цяла България знае това, ти се правиш на ударен. Освен това и още няколко човека са присъствали когато преди години си отишъл в къщата, която не знаеш къде е и с Боко сте се разбрали - за теб лявото, за него дясното.