18

До14

преди 10 години

До ПрашутистКолега съгласен съм с теб напълно . Но съгласи се че трябва да изкарат янките най-опасните Както едно време пишеха за руснаците и стахановките дето тачаха на 40 и повече стана като стоножки . А сега тия ни управляват и мият мозъците на червените чогуни и синият *** ! Далече съм от мисълта че не са прочели статията дори с интернет преводач ще се разбере за какво иде реч . Днес при В. Енчев си направи с *** супер майтап сравни го с земята !

17

Анонимен

преди 10 години

Айде голема работа. Оня Феликс Баумгардер от космоса падна па нищо му нема.

16

az

преди 10 години

сигурно е била с Олейс Улта с крилца :D

15

онбашията

преди 10 години

имаше и други такива случаи, но винаги падат върху дървета или някакъв друг омекотител.

14

yordan.hristov777

преди 10 години

Някой знае ли ,от тия които са паднали някой да се е оплакъл че не му се е отворил парашута?

13

Прашутист

преди 10 години

Става въпрос за преплитане на въжетата,не за парашут който въобще не се е отворил.Поне като преписвате от чуждата преса научете добре английски!!!При падане от преплел се парашут в повечето случай се получават тежки контузии отколкото смърт.Помня случай от подобно падане в Сопот от 1200м. височина.Колегата беше с 2 счупени крака.От шока след падането не усещаше болка и даже се изправи и тръгна пеш.Така че, не е толкова чудно че е отцеляла!

12

Анонимен

преди 10 години

САЩ внасят евтини, но некачествени парашути от Китай, защото в САЩ производството фалира.

11

АнгелKo

преди 10 години

В историята има многобройни отцелявания на падания от подобна или по висока височина.Важна роля играе мястото на падането разположение на тялото при падане и дали парашута е полу отворен.Все пак голяма е късметлийка.

10

сапьор

преди 10 години

Колегите с парашутите понякога вадят късмет, но ние при грешка - НИКОГА.Браво на момата, но се хващам на бас, че повече няма да се пробва с парашута :)

9

PD

преди 10 години

Благодаря на Колчо, че внесе яснота по въпроса. При частичен отказ на парашута, не е чудо оцеляването на скачащия. Има история за паднал върху наклонен сипей катапултирал летец, чийто парашут не е имал време да се отвори но не и от 900м. И гора може да спаси нечий живот но от 900м надали. Никой обаче не пуска начинаещи парашутисти във гора или по сипей.

8

Стършел

преди 10 години

Оцеляла е защото редовно и пила RedBull :-))

7

Анонимен

преди 10 години

Ние нямаме тоя късмет,от 65 години скачаме в нищото и все не ни се отваря парашута.

6

29210

преди 10 години

Има описани още 2 случая на паднали от голяма височина хора без парашут през Втората световна от свалени самолети. На единия му се случва да падне върху вековна гора и след това по заснежен склон и в пряспа от 6,5 км - след това дори успява да стане и да тръгне почти веднага, дори се опитва да избяга на германците. Някои хора просто имат определена работа на тая земя и докато не я свършат не ги пускат :-)

5

:)

преди 10 години

Колчо, заяждаш се брат! Не така. Ами то е ясно, че парашутът се е преплел и така е паднало момето. Ти нали не си го представяш, че е скочило без парашут?

4

*

преди 10 години

През 70-те имаше случай, в който стюардеса оживя след падане от около 10 000м. Тя паднала в гъста гориста местност и това спасило живота й.

3

Колчо

преди 10 години

От днес *** ми е любимка. Ще я чета и на всяко нейно писмено осиране , ще и бъда коректив. дано това допренесе до нейното изграждане и издигане в драскащото братство. Та....тъй като *** ми стана "любимка" взех , че се разрових да прочета и други нейни статии бисери. Върха на тъпнята е статията за едно девойче което ПАДНАЛО от 900 метра с парашут. *** ,чедо мое...ако не знаеш английски вземи посещавай курсове. Думата tangles означава ПРЕПЛИТАНЕ. Ако желаеш ще ти дам и оригиналАко желаеш ще ти дам и оригиналната статия в тяхния местен вестник да я разгледаш/ умишлено н

2

PD

преди 10 години

Да бе паднала от 900м. Какви ли не глупости са готови да разкажат пред камерите за малко популярност някой хора. И какви *** има да им повярват. И други дето въобще пък се занимават да ги коментират. Празна работа е всичко това.

1

Анонимен

преди 10 години

Брех тези хипбридно-хуманоидни същества, колко устойчиви са ги направили вече. После се чудят за какво отвличали хората и какви експерименти си правили. Добре че тук-там се случват такива инциденти, за да сме в течени докъде са стигнали "братятя" от другите цивилизации с експериментите.