6

Лиглина 999*

преди 10 години

Изплашени от възможността за рязка обезценка на турската лира, много български изселници и турци в южната ни съседка започнаха да откриват спестовни влогове в български банки.Колебания на лева не се очакват.Само за месец турската лира загуби близо 10 % от стойността си, а мнозина от аналитиците на Анкара предричат, че след 10 години на икономически растеж идва период на жестока криза и хаос в икономиката,банковата и социалната система в Турция! 999* бегай на юруш!

5

Лиглина 999*

преди 10 години

"Диарбекир е на път да стане една от най-големите туристически дестинации." Хахаха...да така е,цивилизованите хора от Европа да гледаме какво е в 17 век в пуешкия диарбекир,необразовани хора,забратки,шалвари,бради,миризляци,без вода и ток,недостроени къщи,без пътища,прахоляк,каманяк,неугледно,изостанало,без бъдеще и переспектива!Икономиката се срива,лирата пада,лихвите се вдигат,инвеститорите се отдръпват,пазарите се свиват,корупцията се шири,не се спазват правата на хората и малцинствата!

4

Кемал

преди 10 години

Стига сте ни занимавали с тоя мазен ***! И тоя лиглин 999* да замълчи!

3

по-интересното

преди 10 години

Защо бг медиите не говорят за посещението на Оланд в Турция? Това е по-важно от холограмите на Ердоган. ТУРЦИЯ ИЗВИВА РЪЦЕТЕ НА ФРАНЦИЯ и бг медиите мълчат. Оланд омеква по въпроса ва членството на Турция в ЕС заради любовната му афера, с която Турция го изнудва. Оланд е архинекадърен. Саркози два пъти се жени и никой не посмя да го изнудва заради жени. Оланд е оставил турците да го хванат за ***. Некадърник!

2

jaba the hutt

преди 10 години

Завръщането на джедайте от племето пуйка.

1

Оги

преди 10 години

Страх го е, да не му пръснат черепа, а не че използва страшни технологии...така е при диктаторите! Скоро ще бъде свален от власт и Европа ще се отърве от него!