10

neni4a

преди 10 години

До До 6 И във Варна,вали дъжд и стана ужасна киша.

9

До №6

преди 10 години

Прав си и да знаеш, завиждам ти, и аз искам да рина сняг, ама вместо това ще цопам в локви - по останалото Черноморие не знам каке, но в Бургас пак сме прекарани

8

Анонимен

преди 10 години

Зима е, вънка вие вуктатко маа пръжки с лук...Верно, много е приятно да се разкършиш на студа и после да се прибереш на топличко вкъщи. Това са радостите на живота.

7

Минчо Празников

преди 10 години

Е какво искате?!?! Зима е! Дал Господ сняг! Идеално! И за реколтата - също! Щеше да е добре да е още по Коледа... за създаване на истинско Коледно настроение.... но и така е добре! :) .... Друг е въпроса с почистването......... особено по местата, където е за вървене на хора.... почти под всякаква критика! Но все едно ни е за първа зима! За снегопочистващите "фирми" - собственост , разбира се , на "ПРАВИЛНИТЕ НАШИ ХОРА" ;) е значително по- важно да "УСВОЯТ" милионите за това,което НЕ вършат...;)

6

Ставри

преди 10 години

Времето си е добро. Ще има достатъчно вода за всякакви нужди - питейни, поливни и др. Всички знаем, че сушата не е на добро, от какво недоволстваме ?

5

оня с лопатата

преди 10 години

Народе, зимата най-после дойде. Аз не си спомням толкова топъл януари да е имало... както и да е. Нали затова е зима, за да е студено и снежно. Сега остава само да чакаме Олимпиадата. На всички любители на зимния сезон, честито. А аз отивам да рина сняг :)

4

Анонимен

преди 10 години

до 4Супер си е сезона. Най-после да ми влиза домашното винце с чаталче наденица. То досега беше пролетно време. Мразя скапаните горещини където се потиш като прасе. Студа му е майката- няма по-добро да намръзнеш и да влезеш у вас пред камината и да си налееш едно студено домашно червено вино...а ако има и някоя по пеньоар до теб- ще я объркаме много.

3

Анонимен

преди 10 години

*** гадния сезон

2

Код

преди 10 години

Малко се притесних вече, че пръвоначално не видях код в статията... но в крайна сметка имаше код. Благодарение на този код разбрах, че на вън вали сняг.

1

ъъъъъ....

преди 10 години

Да вали поне метър да натрупа :)