16

Българин

преди 10 години

До Див аграрА доказаните специалисти във Враца да не чакат държавата или някой друг да им даде работа в ръцете, та после да се оплакват колко им е малка заплатата, а да помислят с какво могат да се захванат. Тук е работата на държавата - да подпомага малкия бизнес, а не да купува доказано неефективни предприятия. 60 години комунизъм сериозно увредиха народа - всеки седи и реве, че няма работа, а като я има, реве колко му е малка заплатата. Вместо да помисли как сам да изкарва пари.

15

Българин

преди 10 години

До Див аграрТози че не е експерт е ясно, ама и ти доста глупости плещиш. Национализацията е най-голямата глупост, която може да се случи на Химко. Ние не сме Щатите да можем да си напечатаме пари като свършат. В България държавата доказано е лош стопанин и резултатът от тази "авантюра" ще е огромна загуба за държавния бюджет. По-добре тези пари направо да ги дадат от бюджета на хората, дето евентуално ще работят в това предприятие - загубите ще са по-малки.

14

огън по чакалите

преди 10 години

Ограбиха живите, сега вече почват и неродените бъдещи поколения да грабят.

13

Анонимен

преди 10 години

Следващата стъпка е национализацията на Евн, еон и енергопро.

12

Анонимен

преди 10 години

Соросче недоръбено! Само Отворено Общество бълва такива капацитети.

11

Анонимен

преди 10 години

До Див аграрКогато боравиш с парите на държвата(неработени пари), финансираш фотоволтаици, вятърни централи и т.н. Когато имаш собствен бизнес, финансираш това, което ще ти донесе печалба. 1% на година е нещо дето и в банката ти го дават без да си мръднеш пръста. Защо да си късам нервите с комисии, злополуки, химикали и замърсявания, стачки и т.н., като мога да имам същата печалба от лихви? Комунистите купуват фалиращо предприятие за да защитят парите на техен човек - спонсор. Това е далавера.

10

Аман от соросоиди

преди 10 години

Тоя го слушаме от 10 г само акъл да дава. Айде у лево селски тарикат. Откато сте на власт вашта м... да не мислиш всички за ***. Как не се намери един по-умен , ами само назначените от УСА амбасадата икономисти

9

До див аграр

преди 10 години

А кой всъщност се гордееше с чуждестранните инвестиции през 2008-2009? Какво да кажем за вентилаторите на Калиакра които още не са тръгнали? Той не беше ли министър и тогава?

8

възмутено

преди 10 години

Основната цел на правителството Орешарски е да подкопае доверието на международната общественост в България, доверието на народа в способността му сам да определя бъдещето си и да предизвика всеобща апатия. Това се постига чрез максимално задлъжняване на провителството и подготовката на евентуален бъдещ фалит на държавата.Сценарият е билзък до сценария с Украйна където държавата бе в невъзможност да посреща задълженията си и това беше използвано като извинение/условие за отказа да се подпише до

7

Анонимен

преди 10 години

Industry watch не са новобранци,те са поредният мозъчен тръст,те са хората ,които ни казват как да живеем и как да умрем.Тъй като сме българи,ключовата дума е бедно.

6

Либераст

преди 10 години

Круша за червея.

5

b ojo

преди 10 години

този нвовобранец пък откъде се яви!!!

4

Umoren

преди 10 години

Американската администрация може при нужда да национализира предприятия (Дженерал моторс - 2009), а нашата не?? Стига с тия неолиберали!

3

BG

преди 10 години

До БосаТи не си ,,Боса" а си бос. Работеща икономика, произвеждаща скъпа и неконкурентна продукция от изкуствено поддържани държавни предприятия е най-краткия път към фалита на държавата. Аман от разбирачи на футбол и икономика.

2

Анонимен

преди 10 години

Вече споменах, че стъпката на правителството е вярна, защото целта му е да фалира страната.

1

Боса

преди 10 години

Стоев , *** си като български икономист !Най-важното е да има икономика с работещи обекти , другото са тъпотии , на заинтересовани от нашия пазар фирми-мошеници!Те наемат такива като теб , да дрънкат тия тъпотии!