18

RODO

преди 10 години

До АнонименV policiyata ne rabotyat ot malcinstvata, no te sa klienti na publichnite domove! Policaite znayat kyde i koy dyrji momicheta na sila, no stoi bezmylvna! Tova spored zakon se schita za syuchastie v prestyplenie. Dori i ako policiyata zadyrji "konkurenten" organizator na prostitucionna deynsot, proguraturata chte go osvobodi. Vyprosniyat policay chte postrada. Nyama tsigani rabotechti v sydebnata sistema!!!

17

ЖоржНиколов

преди 10 години

Прегледах коментарите.Колкото и да са груби,те са предположение,черпено от живота в момента.Ако не са убити за органи,след насилване или свада,има шанс да бъдат открити.Лошото ще бъде,ако упоени са вкарани в схема на сводничество и проституция.Знаете колко трудно става изтръгването от бърдаците,Интерпол е срещал големи трудности при опити за освобождаване на жени от бардаци в азиатски и африкански държави.Надявам се,и ще се моля на МИЛОСТИВИЯТ БОГ да напъти криминалистите.

16

Bubbles

преди 10 години

Добре де едната на 13 другата на 14, а и двете изглеждат като на по 40!!!Да ви пикам на днешната мода! Бас ловя че са някъде с по някой батко или дори чичко и се правят на големи жени!

15

Анонимен

преди 10 години

*** спрете с отвратителните си коментари. Най-вероятно гнусни смръдливи *** сутеньори са ги отвлекли и сега столипиново им се изрежда. Трабва да се блокират *** маали и къща по къща да се изтарашат и ще се открият. Ако това се случи с мое дете ще има десетки жертви. Недай боже.....

14

Анонимен

преди 10 години

Може да са заминали за Германия. Четох в интернет, че преди години в Германия имало публичен дом, в който деца (не малолетни а пред-пубертетни) от Чехия работели. Педофили - политици, съдии, прокурори, полицаи се ползвали от услугите на отвлечените деца. Но тия българките са вече големи за там.

13

Анонимен

преди 10 години

В нормална държава освен да ги намерят, щяха да потърсят и причините за поведението на момичетата и ако семейната им среда е неподходяща, да ги изведат от нея, а не да ги връщат там. Но не би ...

12

Мацка на 17

преди 10 години

Много просто племе са това българите, направо не е истина!!! Особено тоя ***, който се представя за Кондьо! Повръща ми се от вас, а за момичетата дано да ги намерят живи и здрави.

11

Прокорорски

преди 10 години

Момичето изглежда на 16-18 години,бела на главата.

10

Ana

преди 10 години

Абе вие, коментиращите, деца нямате ли? А поспрете се малко де! Ако не можете да помогнете, поне не изливайте помия... и по тази тема.

9

Кондьо

преди 10 години

Чалгаджийките са на 80% бивши компаньонки ,каквито идолите такива и феновете....за такива ТВУ!!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Интересно! 13-годишни *** вече никого не учудват.България стана като Тайланд и Филипините.

7

Анонимен

преди 10 години

Пасват добре за бардаците в Европа.Добри пари за сводниците!Тея добре се котират там!

6

Алов

преди 10 години

Колко пъти ще я търсят втората!? Аз като ви казвах предишният път ,че нищо не става от тях ме хулихте.Е, в по горната статия пише колко хора се нуждаят от трансплантация на органи.Дано поне *** ги продадат за това та и от тях да има няква полза,а не да разнасят срамни болести.

5

ghast

преди 10 години

Da pitat Kuzov li,shto li...

4

Анонимен

преди 10 години

явно са на презареждане,кат ги напълнят догоре ще се върнат споко

3

бобо

преди 10 години

на кЛатерушката са

2

Анонимен

преди 10 години

Спокойно! Като си излекува сърбежа ще се прибере жива и здрава!

1

varg

преди 10 години

Полицията да потърси Съвестин най-напред.