132

Един българин

преди 10 години

Хехе, да наричат "зловредни" бивш президент и бивш кандидат-президент, работили много години усърдно в полза на социалистическите идеи - това е повече от демагогия, и говори, че в тази партия редовите членове нямат нито собствена съвест, нито собствено мнение, а са като едни пионки с промити мозъци, използвани за личните борби на своите "вождове" !

131

Анонимен

преди 10 години

Чуйте им лексиката и не питайте за друго. Ленин и Сталин са аматьори в сравнение с днешните така наречени "социалисти".

130

Анонимен

преди 10 години

До Станишев-СталинАбсолютно точно! Станишев и кликата му са всичко друго но не и социалисти. На Станишев на всяка цена му е нужно правителство, което да го предложи за еврокомисар в новата ЕК. Сегашното ръководство нагло излъга гласувалите за БСП на последните избори. В кабинета има само трима министри - сациалисти. Всички други са представители на ГЕРБ, НДСВ, СДС, ДСБ, ДПС.

129

Браво!

преди 10 години

Айде почна се! Само така, другари! Един по един се самоизключвайте от партията! Направете поне едно добро нещо за Народа! Успех!!!

128

Анонимен

преди 10 години

Тия червени парцали до оня ден не се ли смееха.

127

Анонимен

преди 10 години

Партията на Моника се разпада. Така е като командват съпругите.....

126

Вали

преди 10 години

Гнусен безродник еврей и гей и една *** преминала помного кревати. Караднат ама са камунисти. Наакахтв се от страх преминавате на мас а хайверо само в спомените

125

Станишев-Сталин

преди 10 години

Първанов това и чака-да го изключат. Ако безумците около Станишев допуснат и тази фатална грешка, могат да очакват купчини скъсани партийни книжки. Убеждавам се за сетен път че Станишев е гробокопачът на грохналата баба БСП. Уж ГЕРБ щяха да се разцепват а каква стана тя, другарю Сталин.

124

Rumen

преди 10 години

Всеки с поне капка останала съвест трябва да се изключи от БСП/ДПС

123

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 125ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ БЕ, ТУРЧИН

122

алилиии

преди 10 години

сталишко малка ***, вече си налапал големата ***!!

121

ааа

преди 10 години

При посещението си в София година преди да го приеме в Белия дом, Буш нарече Станишев Мистър Клийн (чист, чистещ), и го похвали и в София 2007 г., и във Вашингтон 2008 г" Станишев е поел ангажимента да изЧИСТИ БЪЛГАРИТЕ от лицето на земята и защо да не започне с БСП и електората му . И без това БСП е една голяма СЕКТА и ще изглежда като масово само**иство

120

Анонимен

преди 10 години

DA SE RAZSTRELQT VSI4KI OT ABV.NI6TO NOVO POD SLYNCETO BRAGYT SI E VRAG.VA6TA M...CA KOMUNISTI4ESKA

119

sami

преди 10 години

Мдааааа, това е времето на Сталин - врага с ПАРТИЕН БИЛЕТ - НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ ЗА 100 ГОДИНИ.

118

DJERI

преди 10 години

OSTAVKA.PROMQNA NA IZBORNIQ KODEKS.NAMALQVANE NA DEPUTATITE NA 80 BROQ.MAJORITAREN VOT.NIKAKYV IMUNITET NA DEPUTATITE.MAKSOMUM DVA MANDATA NA KADYREN RABOTE6T DEPUTAT.DRUGOTO VYN .DOLU MAFIQTA

117

Мразете се...

преди 10 години

Станишев започна разсипването на БСП. Първанов просто довърши планираното. Кукловодите искат всички партии на прехода да изчезнат, за да заметат грабителството.БСП ще се разпадне, защото на новите ни господари БЪЛГАРИ НЕ СА ИМ НЕОБХОДИМИ. На тях им трябва земята и природните ни ресурси.Разединени и парчетосани, един срещу друг, българите са лесна плячка.

116

Анонимен

преди 10 години

Какво ли би те накарало да гласуваш за подобна ***-това само ромската душа го знае.Простотията е опасна не само за вас, а и за околните.Нека всеки да даде по 20лева на един от избирателите на БСП, защото те на толкова се радват и са доволни , за да не гласува за тази ***. Нагли, прости, цинични крадци -присвоили парите на поколения българи се гаврят с нас ДА изхвърлим тази *** от политиката и от държавата

115

До Бай Вълчо

преди 10 години

Стискам ти ръката.Съвсем искрено: Проблема не е в БЪЛГАРСКИЯТ народ. Проблема е в бившите и НАСТОЯЩИ правоимащи.П.П Все още пазя книжката от БКП.За какъв --й ли ми е, ама НЕ СЪМ ВРЪТКА.Затова ме боли.Нещо се развълнувах, НО НАЛИ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ е наша, за децата ни.При тая мерзост и това морално падение ЩО ще стане с тях? А другарите Станишев, Първанов, Борисов, Местан и т.н и т.н.....ТА ЩЕ СА ДОБРЕА ТИ ТРУДОВИ БЪЛГАРИНО???????????????????????????????

114

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

До пост-113 /С леви увеждения/Съгласен съм с теб.Може би до 1990г. все пак имаше хора от бсп които имаха някаква стойнисттна политика и човечност.Какво обаче се случи:Александър Томов, Луканов и компания поведоха държавното хоро с голямата кърпа/лъжицаИ настана една ...голяма плюсканаица.Какви са сега С.Станишев,Дъбов,и всякакви мекерета?--- Комисионери или ***?Никога повече БСП или милиционерската партия ГЕРБ! Всите са от едно котило!Котилото на БКП.

113

Анонимен

преди 10 години

Нашите политици от години крадат средствата, които ЕС осигурява са да вдигнат доходите!!!Борбата е за милиарди, които няма да стигнат до нас простосмъртните.Вервайте им!!!