45

Зоран

преди 10 години

Вярно ли? Боже, спаси ни от този! Фандъкова, ти даде много обещания, но в резултат-нищо. Защо толкова подкрепяте тоя. Кой му помага? Разбрахме, че топлофикация дава не малко пари за пи-ар и че плаща на вестници. Общинари, не обвинявайте Министерството, ДКЕВР и др.институции- вижте си в къщата какъв ЛЪЖЕЦ си отглеждате!!!

44

Деляна

преди 10 години

Тоз пак лъже-заплатата му била 3000 лв.Гнусна,долна лъжа.Това е заплатата му като изп.директор.Тоя получава заплата и като ЧЛЕН на съвета на директорите!!! Заплатата му на месец не е по-малка от 5000лв.Хора, както лъже за заплатата, така лъже за всичко.Изобщо не се мисли за абонатите-топломерите не се проверяват в срок, в абонатнине станци не се влиза, защото няма резервни части, няма и персонал. Тоя изтегли общите условия защото ДКЕВР написа дейности, изцяло в полза на потребителите. Къде е Ф.

43

Тони-бонбони.

преди 10 години

Който си плаща редовно парното е истински герой.

42

Анонимен

преди 10 години

Повече жалби, за да не твърдят от Топлофикация, че оплакванията са малко! След като задължително отново ще плащаме за сградна инсталация, да се определят норми за температура на подаваната вода! В много сгради топлото не стига до горните етажи, но сметките си вървят. Тръбите в банята на панелните жилища не са "лира", те са част от сградната инсталация, но събират допълнително такса за отопление на имот и там, където радиаторите във всички помещения са свалени. Това справедливо ли е?

41

Граждани ли?

преди 10 години

Така ще е и по-нататък, като не доведохме преди една година протестите докрай! Бяха се уплашили и имаше шанс, но, както винаги у нас, не устояхме, разединихме се и протестите замряха без резултат. А каква партия е на власт, няма никакво значение! Във всичките има лоби на дружествата-монополисти. Обществото ни е разядено, изтъпяло до кройност. Скудоумието властва. "Здравейте, граждани!"- ни поздрави на митинга през ноември преди 24г. Радой Ралин. Уви, още не сме граждани, а неосъзнато стадо твари

40

Никакво плащане!

преди 10 години

Човек остава с убеждението, че от Топлофикация не се ръководят от никакви изчисления, от никакво дистанционно измерване/още една лъжа/. Прибират толкова, колкото мислят, че могат да окрадат от хората. Единственият правилен отговор от наша страна е никой да не плати този и следващите 1-2 месеца. Да ги видим тогава как ще си натъкмят големите заплати на наш гръб!

39

Софиянец

преди 10 години

"Топлофикация" е на Столична община и е общинска услуга. Тази услуга остава общинска - качествена и достъпна услуга за гражданите на София, обясни той.Моля? Добре ли прочетох? "Качествена и достъпна"?

38

Анонимен

преди 10 години

Крадци! Прехвърлят си отговорността, а всички политици съдействат за ограбването на абонатите. Радиаторите във всичките ни стаи са отстранени. По вертикалните тръби рядко се усеща топлина, в банята нямаме лира, само тръби. При това положение ни искат 46 лева за "отопление"от сградна инсталация"! и 15 лв за отопление от "щранг-лира", както я кръстиха, в банята. Пълна подигравка. Вземат толкова, колкото искат, без значение ползваш ли парно или не. Важно е заплатите в Топлофикация да не падат!

37

Русева

преди 10 години

А защо не проверят и по-малките сметки - за апартамент от 60 м2 (заедно с идеалните части и балконите) и без радиатори, имам 54 лева такса сградна инсталация. С повече от 10 лева повече от сметката от предната година, когато времето беше студено. 6-те тънки тръбички, по-тесни от 1 цол външен диаметър бяха леко хладки през цялото време.

36

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Няма да ревете,тия дето ви хлъзнаха на динената *** , да сваляте Борисов, сега идете тях да хващате за гушата. Как за всичко сте отворени и от всичко разбирате тук във форума, а накрая държавата-" Къщата на ужасите"

35

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен При мен е същия случай. Писах на Омбудсмана. Има познати в ТЕЦ София. Работата им е АПК Апване Пийване и. Не са познали тези ***. Тони Малинов

34

но

преди 10 години

ха ха ха ,нали протестирахте срещу правителството заради високите сметки, и те паднаха - плащайте сега овци непоръбени.

33

Анонимен

преди 10 години

е не се оплаквайте аз за топъл ноември имам 230лв. без да съм пускал парното.С дистанционно отчитане съм.На жалбата ми отговориха, че сметката е прогнозна и на изравняването ако има грешка ще ми върнат надвзетото, но ако не я платя в срок ще ми начисляват лихви!За какво тогава е това дистанционно отчитане?

32

Анонимен

преди 10 години

Февруарските спонтанни протести къде сте??? Няма ли да повторите и тая година?? Както се убеждаваме положението хич не се е променило, да не кажем че задираме дъното още по-здраво!

31

Миналата година

преди 10 години

Излизаха хора на протести за високи сметки. Падна правителството, после пак вдигнаха тока...всеки забрави. Кажете, че не бяха организирани като погледнете назад. Изиграха хората отново.

30

dan

преди 10 години

Общината отрича, ДКЕВР се зарича, а Топлофикация хич не се спича!

29

O6teten

преди 10 години

Abe kolegi men 20 dena prez mesec dekemvri me nema6e doide mi 100 lv. ot koito 40 podgriavane na voda 30 lv za sgradna instalacia i ostanaloto za parno , a uredite koito ot4itan vsi4ki sa na 0 kak stava tazi rabota...

28

Ok!

преди 10 години

Как да е неясно защо сметките са по-високи. Фандъка каза, че колкото е по-топло навън, толкова по-високи сметки. Това е. И нашата сметка е с едни 20% по-висока.

27

АБЕ , БАЛАМИ...

преди 10 години

НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ДО СЕГА ,ЧЕ ТОПЛОТО В ЕДИН ВХОД СЕ ДЕЛИ НА КАЛПАК!!!КОЙ ЩЕ ТИ ЗАСИЧА ПО ЕДИНИЧНО ТИЯ ТОПЛОМЕРИ...??!!!ДА НЕ СА ЛУДИ ФИРМИТЕ ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА ИНКАСАТОРИ ...КАТО МОГАТ ТИЯ ПАРИ ДА СИ ГИ СЛОЖАТ В ДЖОБА --А, ДА ПЛАЩАТ "ОВЦЕТЕ" ОТ КЛИЕНТЕЛАТА!!ЗА КАКВО СЕ НАТИСКАТ ВСИЧКИ ДА СА ..кофти "ТОПЛИННИ СЧЕТОВОДИТЕЛИ"???ТАКА СЕ ПРАВИ КОМУНИЗЪМ---" на всички по равно", сиреч "НА КАЛПАК"!!!

26

Енергетик

преди 10 години

Стефке, хайде сега обясни как така само 34 лева? За бойлер ли, за готвене ли, за отопление ли? За кое по-напред? Или май някой е подбъзикнал електромера?Като ще разправяте вицове, то поне нека да бъдат по-достоверни.